Brambory z trouby / Co k tomu?


Jdi na stránku 1, 2  Další
 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Brambory z trouby / Co k tomu?  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Brambory z trouby / Co k tomu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
samouk


PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2016 7:21 pm    Předmět: Brambory z trouby / Co k tomu? Odpovědět s citátem

Zdravím,

dávám pravidelně na svačinu pečené brambory z trouby, ale pořád nevím, co k tomu dát. Abych měl maso X krát denně na to nemám, zajišťuji to maso víceméně po tréninku, ale spíš bych potřeboval radu, co takhle dát k bramborům na svačinu. Samotné se zeleninou mi už lezou krkem...

Váš tip?

Díky
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Riku


PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2016 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já je žeru s ochuceným tvarohem (česnek, cibule nebo paprika, to už je na tobě..)
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hosmel


PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2016 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemůžu si pomoct, ale já k bramborám dávám tvaroh s medvědím česnekem, nebo jarní cibulkou. Mohl bych to jíst pořád

Edit: Koukám že mně někdo předběhl
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
samouk


PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2016 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To slyším poprvé a zní to lákavě..

To Riku: domácí tvarohová pomazánka, nebo kupuješ a kterou?

Jiné tipy vás nenapadají?
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hosmel


PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2016 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Domácí , vezmeš tvaroh (v tom igelitu) dáš ho do misky, zaleješ lehce vodou, nasekáš do něj co chceš, lehce osolíš a rozmixuješ tyčovým mixérem .
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
samouk


PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2016 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, na Úterý zkusím!!! díky moc

A náhodou něco ve smyslu lunchmeatu neexistuje? to už je rovnou maso potom asi ne? :-D

Jinak díky za tip!!!
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie


PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2016 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hosmel napsal:
Nemůžu si pomoct, ale já k bramborám dávám tvaroh s medvědím česnekem, nebo jarní cibulkou. Mohl bych to jíst pořád

Edit: Koukám že mně někdo předběhl


jak to děláš s tím medvědím česnekem? viděl jsem ho jednou v životě v Kauflandu, jinak všude sušený.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hosmel


PříspěvekZaslal: po duben 04, 2016 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
hosmel napsal:
Nemůžu si pomoct, ale já k bramborám dávám tvaroh s medvědím česnekem, nebo jarní cibulkou. Mohl bych to jíst pořád

Edit: Koukám že mně někdo předběhl


jak to děláš s tím medvědím česnekem? viděl jsem ho jednou v životě v Kauflandu, jinak všude sušený.

No, já mám čerstvý ze zahrádky, ale určitě jde pěstovat i za oknem. Česnek si nakrájím najemno a malé množství dám do tvarohu, zaliju vodou a rozmixuju, pak přidám zbytek česneku a hotovo. Může se ještě dosolit, ale já jsem se to skoro už odnaučil .
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Makuška


PříspěvekZaslal: po duben 04, 2016 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U mě jednoduchá věc - uvařím červenou čočku (dobrý zdroj bílkovin), dám ji do mísy, ochutím solí, pepřem, majoránkou, přidám jedno vajíčko, utřený česnek, trochu strouhanky - vypiplám rukama takový "těsto", vytvořím z toho bochánky a na pánvi z toho nasmažím takový karbenátky - dá se to jíst za tepla i za studena udělat do zásoby - v ledničce to vydrží i 3 dny. K těm bramborám myslím ideální - k tomu nějaký dresing á la zakysaná smetana, česnek, pažitka a jedeš.
_________________
Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley


PříspěvekZaslal: po duben 04, 2016 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobry zdroj bilkovin...aha
_________________
[img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirus


PříspěvekZaslal: po duben 04, 2016 4:35 pm    Předmět: čočka Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Dobry zdroj bilkovin...aha


Ty asi nejsi dost dobře informovaný, že děláš takový hloupý smajlíky, takže :

https://www.rawmarket.cz/lusteniny/cervena-cocka

P.S. Není čočka jako čočka, takž e příště než něco napíšeš, si o tom něco přečti a nedělej z Makušky hlupáka. Ona moc dobře ví o čem píše .
_________________
dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley


PříspěvekZaslal: po duben 04, 2016 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Omlouvám se ... čočka nad zlato ...
_________________
[img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
samouk


PříspěvekZaslal: po duben 04, 2016 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak rozeznat kvalitní červenou čočku od nekvalitní? V tescu se dá najít kvalitní čočka?)
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Makuška


PříspěvekZaslal: po duben 04, 2016 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele ona to není pořizovací cenou nijak drahá surovina ani v té vyšší kvalitě - já kupuju od Bioharmonie - 500gramů okolo 50,-- Kč a naděláš z toho jídla hafol - vařením dost nabyde.



Ale jinak myslím, že se dá koupit jakákoliv.

Grimley možná tě to překvapí, ale i motorkářky umí vařit a vyznají se občas v surovinách.
_________________
Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Riku


PříspěvekZaslal: po duben 04, 2016 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smažená čočka? rly? Proč rovnou ne smažák, ještě lepší zdroj bílkovin.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Brambory z trouby / Co k tomu? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


  
 www.ronnie.cz       ronnie.cz/forum