| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
zacatecnik1986
|
Zaslal: pá listopad 30, 2007 4:38 pm Předmět: Cviky na posilovací věži |
|
|
Poradil by někdo jaké všechny cviky se nechají procvičovat na standartní posilovací věži?
Díky! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| |
 |
Žufan Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 30, 2007 4:42 pm Předmět: Re: Cviky na posilovací věži |
|
|
| zacatecnik1986 napsal: | Poradil by někdo jaké všechny cviky se nechají procvičovat na standartní posilovací věži?
Díky! |
Co je tohle za otazku  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Roland SteelRaven

|
Zaslal: pá listopad 30, 2007 5:21 pm Předmět: Re: Cviky na posilovací věži |
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Žufan Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 30, 2007 5:24 pm Předmět: Re: Cviky na posilovací věži |
|
|
| Roland SteelRaven napsal: | | Žufan napsal: | | zacatecnik1986 napsal: | Poradil by někdo jaké všechny cviky se nechají procvičovat na standartní posilovací věži?
Díky! |
Co je tohle za otazku |
ja na tom nic zle nevidim... |
Ja teda jo,takovejch standartnich věži sou tisice,každa funguje stejně,no a jestli je nova tak ma manual i s nakresem cviku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 30, 2007 5:36 pm Předmět: |
|
|
Pomatuji si, kdyz jsem s posilovanim jako nejaky 16 lety zacinal a jak jsem strasne premlouval rodice, abychom jeli do TESKA pro tu uzasnou multifunkcni posilovaci vez za neuveritelnych 3999kc (no nekup to), co byla v akcnim letaku a kdyz se rodice porad zdrahali a nakonec mne ji zakazali, tak jsem z toho byl skoro nemocnej a asi 2 mesice jsem na nic nez na posilovaci vez nemyslel az pak mne to preslo (nastesti). Chtel bych vedet, co by s ni ted bylo, kdybych si ji tenkrat vyskemral. Jeste ze jsem ty penize investoval do permanentky
Jinak k tematu. Jak na ni cvicit, zalezi jaky typ mas, co jsem videl, tak kazda ma trochu jine moznosti. Mozna ale, ze investice do fitka nebo do cinek a lavicky by byla lepsi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zacatecnik1986
|
Zaslal: pá listopad 30, 2007 8:59 pm Předmět: |
|
|
Já sem chtěl přidat i fotku, ale jelikož jsem na fóru nový tak to nejde. Jedná se o LandFit HG-500 (stačí napsat do Googlu a vyskáče milion odkazů).
Žádný manuál na cviky u ní bohužel nebyl a na internetu taky nic najít nemůžu
Když už sem do ní investoval tak bych jí chtěl využít na plno  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
peetthemaster

|
Zaslal: pá listopad 30, 2007 9:06 pm Předmět: |
|
|
no jak tak na to koukam, tak je skoda, ze si tech 11k nebo kolik stoji nevenoval do pernamentky na 2 roky do posilky..rek bych, ze na tomhle toho moc nevykouzlis : ( _________________ [url=http://www.sloganizer.net/en/][img:2084886896]http://www.sloganizer.net/en/style2,Peet.png[/img:2084886896][/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomi99

|
Zaslal: so prosinec 01, 2007 12:06 pm Předmět: Re: Cviky na posilovací věži |
|
|
| zacatecnik1986 napsal: | Poradil by někdo jaké všechny cviky se nechají procvičovat na standartní posilovací věži?
Díky! |
Některé výrobky lze bez udání důvodu vrátit...udělej to a za těch 10.000,- si kup lavičku, olymp. tyč, jednoručky a závaží... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zacatecnik1986
|
Zaslal: so prosinec 01, 2007 4:41 pm Předmět: |
|
|
Tak teda myslíte že to je k ničemu? Mám ji ani ne tejden a do 14-ti dnů to jde vrátit, ale zase ji už mám složenou a v podmínkách píšou nepoužité v původním nepoškozeném obalu.
| kód: | Odstoupení od smlouvy
Storno objednávky ze strany kupujícího
Dle zákona č. 367/2000 ze dne 14. září 2000 máte jako zákazník právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Rozhodnete-li se pro odstoupení, bude Vám kupní cena vrácena za těchto podmínek:
- Budeme písemnou formou informováni o Vašem požadavku na vrácení zboží.
- Vrácené zboží musí být v původním nepoškozeném obalu, nepoužité, nepoškozené, kompletní (včetně příslušenství, záručního listu, návodu, daňového dokladu atd.). Zboží nelze zaslat na dobírku.
Při splnění těchto podmínek Vám peníze vrátíme do 7 pracovních dní od obdržení zboží a to složenkou nebo převodem na Váš účet. | |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomi99

|
Zaslal: so prosinec 01, 2007 6:11 pm Předmět: |
|
|
| zacatecnik1986 napsal: | Tak teda myslíte že to je k ničemu? Mám ji ani ne tejden a do 14-ti dnů to jde vrátit, ale zase ji už mám složenou a v podmínkách píšou nepoužité v původním nepoškozeném obalu.
|
A jaké máš vůbec (co se posilování týče) cíle a ambice? Jestli máš milion jiných (sportovních či nesportovních) aktivit a v těch vzácných okamžicích, kdy máš čas a chuť trošku potrápit tělo, tak si tu věž nechej, ale víc než dobrý pocit ze cvičení z toho neočekávej.
Ale v případě, že to s posilováním myslíš skutečně vážně, tak by tě dříve či později hodně mrzelo že jsi ten fitnesácký krám nevrátil. Už jsem ti psal, za 10.000,- si koupíš lavici se stojanem, tyčku, jednoručky a závaží, nic víc k základnímu cvičení doma nepotřebuješ. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: so prosinec 01, 2007 11:24 pm Předmět: |
|
|
dyt tam pisou jake cviky..jen musis, zjistit jak se ktere provadi.
možnosti procvičení s Landfit HG 500:
- horní kladka pro procvičení zad a tricepsů
- spodní kladka pro záda, bicepsy a zadní stehna
- předkopávání pro přední stehna
- bench press pro prsní svaly a ramena
- motýlek (butterfly) pro prsní svaly
- adaptér pro posilování nohou |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zacatecnik1986
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 8:10 pm Předmět: |
|
|
tomi99: Koupil jsem si ho spíše za účelem udržení kondice.. u PC prosedím zhruba 8-12 hodin denně tak jsem chtěl něco na pravidelné cvičení.
lucynqa: JJ, to jsem taky četl, ale nevím jak se to všechno správně provádí. Třeba tu spodní kladku neumím využít vůbec. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
riker

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zacatecnik1986
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 11:45 pm Předmět: |
|
|
riker: Díky, dobrý web. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
->jerry#<-
|
Zaslal: so leden 26, 2008 4:07 pm Předmět: |
|
|
Používej vyhledávač je mnoha stránek www.youtobe.com a nebo vyhledavac google použij i anglické nazvy zapoj mozek bracho |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| | Tip: Mikronizovaný Creatin Fair Power za 269 Kč! |
|