ronnie.cz e-shop - doplňky výživy (ČR) e-shop - doplňky výživy (SR) diskusní fórum erasport.cz  

Cviky na posilovací věži

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cviky na posilovací věži    Obsah fóra forum.ronnie.cz -> Začátečníci -> Cviky na posilovací věži
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zacatecnik1986

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2007 4:38 pm    Předmět: Cviky na posilovací věži Odpovědět s citátem

Poradil by někdo jaké všechny cviky se nechají procvičovat na standartní posilovací věži?

Díky!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Žufan
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2007 4:42 pm    Předmět: Re: Cviky na posilovací věži Odpovědět s citátem

zacatecnik1986 napsal:
Poradil by někdo jaké všechny cviky se nechají procvičovat na standartní posilovací věži?

Díky!

Co je tohle za otazku
Roland SteelRaven

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2007 5:21 pm    Předmět: Re: Cviky na posilovací věži Odpovědět s citátem

Žufan napsal:
zacatecnik1986 napsal:

Díky!

Co je tohle za otazku

ja na tom nic zle nevidim...
Žufan
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2007 5:24 pm    Předmět: Re: Cviky na posilovací věži Odpovědět s citátem

Roland SteelRaven napsal:
Žufan napsal:
zacatecnik1986 napsal:

Díky!

Co je tohle za otazku

ja na tom nic zle nevidim...

Ja teda jo,takovejch standartnich věži sou tisice,každa funguje stejně,no a jestli je nova tak ma manual i s nakresem cviku.
Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2007 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pomatuji si, kdyz jsem s posilovanim jako nejaky 16 lety zacinal a jak jsem strasne premlouval rodice, abychom jeli do TESKA pro tu uzasnou multifunkcni posilovaci vez za neuveritelnych 3999kc (no nekup to), co byla v akcnim letaku a kdyz se rodice porad zdrahali a nakonec mne ji zakazali, tak jsem z toho byl skoro nemocnej a asi 2 mesice jsem na nic nez na posilovaci vez nemyslel az pak mne to preslo (nastesti). Chtel bych vedet, co by s ni ted bylo, kdybych si ji tenkrat vyskemral. Jeste ze jsem ty penize investoval do permanentky

Jinak k tematu. Jak na ni cvicit, zalezi jaky typ mas, co jsem videl, tak kazda ma trochu jine moznosti. Mozna ale, ze investice do fitka nebo do cinek a lavicky by byla lepsi.
zacatecnik1986

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2007 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já sem chtěl přidat i fotku, ale jelikož jsem na fóru nový tak to nejde. Jedná se o LandFit HG-500 (stačí napsat do Googlu a vyskáče milion odkazů).

Žádný manuál na cviky u ní bohužel nebyl a na internetu taky nic najít nemůžu

Když už sem do ní investoval tak bych jí chtěl využít na plno
peetthemaster

PříspěvekZaslal: pá listopad 30, 2007 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jak tak na to koukam, tak je skoda, ze si tech 11k nebo kolik stoji nevenoval do pernamentky na 2 roky do posilky..rek bych, ze na tomhle toho moc nevykouzlis : (
tomi99

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2007 12:06 pm    Předmět: Re: Cviky na posilovací věži Odpovědět s citátem

zacatecnik1986 napsal:
Díky!

Některé výrobky lze bez udání důvodu vrátit...udělej to a za těch 10.000,- si kup lavičku, olymp. tyč, jednoručky a závaží...
zacatecnik1986

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2007 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak teda myslíte že to je k ničemu? Mám ji ani ne tejden a do 14-ti dnů to jde vrátit, ale zase ji už mám složenou a v podmínkách píšou nepoužité v původním nepoškozeném obalu.
kód:
Odstoupení od smlouvy

Storno objednávky ze strany kupujícího
Dle zákona č. 367/2000 ze dne 14. září 2000 máte jako zákazník právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Rozhodnete-li se pro odstoupení, bude Vám kupní cena vrácena za těchto podmínek:
- Budeme písemnou formou informováni o Vašem požadavku na vrácení zboží.
- Vrácené zboží musí být v původním nepoškozeném obalu, nepoužité, nepoškozené, kompletní (včetně příslušenství, záručního listu, návodu, daňového dokladu atd.). Zboží nelze zaslat na dobírku.
Při splnění těchto podmínek Vám peníze vrátíme do 7 pracovních dní od obdržení zboží a to složenkou nebo převodem na Váš účet.
tomi99

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2007 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacatecnik1986 napsal:
Tak teda myslíte že to je k ničemu? Mám ji ani ne tejden a do 14-ti dnů to jde vrátit, ale zase ji už mám složenou a v podmínkách píšou nepoužité v původním nepoškozeném obalu.

A jaké máš vůbec (co se posilování týče) cíle a ambice? Jestli máš milion jiných (sportovních či nesportovních) aktivit a v těch vzácných okamžicích, kdy máš čas a chuť trošku potrápit tělo, tak si tu věž nechej, ale víc než dobrý pocit ze cvičení z toho neočekávej.

Ale v případě, že to s posilováním myslíš skutečně vážně, tak by tě dříve či později hodně mrzelo že jsi ten fitnesácký krám nevrátil. Už jsem ti psal, za 10.000,- si koupíš lavici se stojanem, tyčku, jednoručky a závaží, nic víc k základnímu cvičení doma nepotřebuješ.
lucynqa

PříspěvekZaslal: so prosinec 01, 2007 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dyt tam pisou jake cviky..jen musis, zjistit jak se ktere provadi.

možnosti procvičení s Landfit HG 500:
- horní kladka pro procvičení zad a tricepsů
- spodní kladka pro záda, bicepsy a zadní stehna
- předkopávání pro přední stehna
- bench press pro prsní svaly a ramena
- motýlek (butterfly) pro prsní svaly
- adaptér pro posilování nohou
zacatecnik1986

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2007 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tomi99: Koupil jsem si ho spíše za účelem udržení kondice.. u PC prosedím zhruba 8-12 hodin denně tak jsem chtěl něco na pravidelné cvičení.

lucynqa: JJ, to jsem taky četl, ale nevím jak se to všechno správně provádí. Třeba tu spodní kladku neumím využít vůbec.
riker

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2007 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacatecnik1986 napsal:
Třeba tu spodní kladku neumím využít vůbec.

Treba:

Cable Curl

Cable Seated Row

kdo goooooogliiiiiii ten najde...
zacatecnik1986

PříspěvekZaslal: ne prosinec 02, 2007 11:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker: Díky, dobrý web.
->jerry#<-

PříspěvekZaslal: so leden 26, 2008 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Používej vyhledávač je mnoha stránek www.youtobe.com a nebo vyhledavac google použij i anglické nazvy zapoj mozek bracho
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
 Tip: Mikronizovaný Creatin Fair Power za 269 Kč!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cviky na posilovací věži    Obsah fóra forum.ronnie.cz -> Začátečníci -> Cviky na posilovací věži Časy uváděny v GMT + 2 hodiny

Rychle na stránku:
Strana 1 z 1

Přejdi na: