|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mike scania
|
|
nahoru |
|
|
| | |
Martinn24
|
|
nahoru |
|
|
Bombay
|
Zaslal: so duben 21, 2012 7:18 am Předmět: Re: Hovězí maso |
|
|
mike scania napsal: | Čus, chtěl bych se zeptat jeký je nejdietnějsí hovězí maso a který je nejlepší na nabíraní. Dík předem |
Asi jsem podrážděný tím, že musím být v sobotu v práci, ale co je to ku*va za otázku? Kolik toho hovězího budeš žrát, aby to mělo smysl nějak řešit? Prorostlé kusy jako kližka budou mastnější, zatímco zadní, svíce a podobně strukturované maso bude libovější. U hovězího bych vůbec neřešil, já sám jsem rád, když mám na kus hovězího třeba dvakrát týdně. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
nahoru |
|
|
mike scania
|
Zaslal: st květen 02, 2012 8:20 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se dozvěděl, že nejmíň tuku má hovězí bok (0.6tuku na 100/g) a že z bílkovinama je na tom taky dobře.
|
|
nahoru |
|
|
Luster
|
Zaslal: st květen 02, 2012 8:24 pm Předmět: |
|
|
no tak to je fakt bomba, takze od ted uz jenom bok! _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
nahoru |
|
|
maria
|
Zaslal: st květen 02, 2012 8:24 pm Předmět: |
|
|
hovädzie zadné _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
nahoru |
|
|
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 02, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
maria napsal: | hovädzie zadné |
Já četl žádné a říkal jsem si jo, pro takovýho blbce je hovězího škoda
|
|
nahoru |
|
|
maria
|
|
nahoru |
|
|
owar
|
Zaslal: st květen 02, 2012 9:07 pm Předmět: |
|
|
to musi bejt troll, jinak to neni mozny.. _________________ cenzurováno..
|
|
nahoru |
|
|
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 02, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
marcos23
|
Zaslal: st květen 09, 2012 6:37 pm Předmět: |
|
|
jaký máte názor na to, že červené maso způsobuje rakovinu? Někde jsem zase četl, že maso by se nemělo jíst každý den. Jaký máte na to názor. Ono normální člověk co to nehrotí s posilkou jak my, tak to neřeší, ale my třeba jíme maso i dvakrát-třikrát denně.
|
|
nahoru |
|
|
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st květen 09, 2012 6:45 pm Předmět: |
|
|
marcos23 napsal: | jaký máte názor na to, že červené maso způsobuje rakovinu? Někde jsem zase četl, že maso by se nemělo jíst každý den. Jaký máte na to názor. Ono normální člověk co to nehrotí s posilkou jak my, tak to neřeší, ale my třeba jíme maso i dvakrát-třikrát denně. |
... pokud napíšeš takovou blbost, tak to přímo vyžaduje odkaz
A taky by to chtělo říct rakovinu čeho
- můj názor
|
|
nahoru |
|
|
Seva98
|
Zaslal: st květen 09, 2012 6:46 pm Předmět: |
|
|
marcos23: normalni clovek vetsinou zere jako prase a proto pak je tolik vaznych onemocneni kolem nas, ono sice i tak vetsina kulturistice stravy ma ke zdrave strave jeste docela daleko, ale stale k ni ma mnohem bliz nez to jak ji prumerny clovek
A na kom jsou delane tyhle pochybne studije? No vetsinou na nahodnem vzorku populace ve ktere se vyskytuji hlavne normalni lidi. A nebo si nejaky zastupce obri kureci farmy nechal vypracovat studii, ze "bile" kureci maso je zdrave a z hoveziho je rakovina, takze asi tak
A jestli je z hoveziho rak nebo ne, to ti tu stejne nikdo nerekne, ale kdyz se podivas na kulturisty ze zlate ery, tak nevim o nikom, kdo by dostal rakovinu z masa, nikdo jiny ti asi jako lepsi priklad tady v tomhle neposlouzi.
|
|
nahoru |
|
|
Greeg
|
Zaslal: st květen 09, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
obecně je červené maso považováno za tučnější to znamená že se spojuje s výskytem rakoviny tlustého střeva a celkově s nezdravým stylem života , pokud se nebudete cpát každej den krkovicí a zajídat to hovězim žebrem tak to asi nic dramatickýho nebude, navíc většina z nás si vybírá typ masa s menším procentem tuku takže bych se ničeho moc nebál, je ale pravda že vlákna červeného masa ( i když to na něm nemusí být vidět ) bývají více prorostlá tukem než bílé maso, takže všeho s mírou a nic nehrotit. Podle mě je ideální mít celkově příjem masa asi 2/3 kuřecí nebo krůtí prsa, třetina hovězí a ryby ..
|
|
nahoru |
|
|
Seva98
|
Zaslal: st květen 09, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
Tak to mi prosim te rekni, proc mam jist 2/3 kureciho dopovaneho masa, ktere je obeti velko vyroby a jen 1/3 hoveziho a rybiho masa, ktere na tom tak spatne neni? Nejak v tom nevidim logiku.
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|