|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jíte hovězí maso? |
Pouze v objemu |
|
26% |
[ 13 ] |
Pouze v dietě |
|
0% |
[ 0 ] |
V objemu i v dietě |
|
65% |
[ 32 ] |
Nejím |
|
8% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 49 |
|
Autor |
Zpráva |
Bucci
|
Zaslal: čt červen 17, 2004 10:59 am Předmět: |
|
|
JohnBlbec napsal: | Sauron napsal: | Hovězí, jedině hovězí je maso ..... Maso ... MAso ... MASo ... MASOOOO ...
... kuřecí a králičí je suchá odporná sračka, z prasete zežeru klidně i půl včetně krvavýho ještě neuvařenýho prejtu - někdo to na zabíjačce ochutnat musí, ale kráva
jedině kráva, kravka, kravička, biftek, tatarák, cHateaubriand, roštenec, roastbeef, závitky, znojemská, gulááááážž ....
SORRY. PROSTĚ NEJLEPŠÍ RYBA DĚLÁ BÚÚÚÚÚÚÚ |
co je to Hateaubriand? :o))) | to je chateaubriand (čte se to šatóbrián) a je to super steak (ale taky dost mastnej $)
|
|
nahoru |
|
|
| | |
Smahy
|
Zaslal: čt červen 17, 2004 11:22 am Předmět: |
|
|
Já jim často steaky z zadního hovězího.Občas ani ten tataráček neuškodí...
|
|
nahoru |
|
|
zelenypes
|
Zaslal: čt červen 17, 2004 11:26 am Předmět: |
|
|
Bucci napsal: | JohnBlbec napsal: | Sauron napsal: | Hovězí, jedině hovězí je maso ..... Maso ... MAso ... MASo ... MASOOOO ...
... kuřecí a králičí je suchá odporná sračka, z prasete zežeru klidně i půl včetně krvavýho ještě neuvařenýho prejtu - někdo to na zabíjačce ochutnat musí, ale kráva
jedině kráva, kravka, kravička, biftek, tatarák, cHateaubriand, roštenec, roastbeef, závitky, znojemská, gulááááážž ....
SORRY. PROSTĚ NEJLEPŠÍ RYBA DĚLÁ BÚÚÚÚÚÚÚ |
co je to Hateaubriand? :o))) | to je chateaubriand (čte se to šatóbrián) a je to super steak (ale taky dost mastnej $) |
Chateaubriand je kus svíčkový upečenej podle přání hosta (krvavej, středně propečenej,...)-přkládá se to jako dvojitý biftek-dostaneš 2 šikmý řezy masa, který ti musí číšník nakrájet před tebou....
A pokud jde o můj názor na úpravu hovězího-myslím,že je nejlepší ho uvařit, udělat si k tomu těstoviny a pořádnej kotel rajský omáčky a přežrat se k prasknutí....:). Ale vážně-nejlepší způsob přípravy masa je vaření.
|
|
nahoru |
|
|
Prochy
|
|
nahoru |
|
|
Mike Tyson
|
Zaslal: čt červen 17, 2004 3:24 pm Předmět: |
|
|
Prochy napsal: | na nejen pekne opecenou hovezi svickovou si obcas zajdu do "eat all you can" |
to zni moc dobre ale asi to nebude vedle GOLDS Gymu
|
|
nahoru |
|
|
Prochy
|
Zaslal: pá červen 18, 2004 3:20 am Předmět: |
|
|
Mike Tyson napsal: | Prochy napsal: | na nejen pekne opecenou hovezi svickovou si obcas zajdu do "eat all you can" |
to zni moc dobre ale asi to nebude vedle GOLDS Gymu |
jj, tady lidi moc do hoveziho nejdou, ze zacatku jsem musel toho borce pobizet, aby se nestydel a na ten talir poradne nalozil, pak si zvyknul
|
|
nahoru |
|
|
Alena
|
Zaslal: út červen 22, 2004 8:35 pm Předmět: |
|
|
Kráva je dobrá. Je to výborný houževnatý maso, dá se z toho udělat leccos. Nejdu do horšího masa než do zadního, všechno ostatní je buď na můj vkus příliš tlustý nebo prorostlý tukem a to mi moc nejede. Docela mě překvapilo, že je svíčková tak tučná. Láska k hovězímu se u nás dědí, již moje 5letá dcera má nejradši "kravičku s rejží"., nad ostatním masem ohrnuje svůj zmlsanej nosan. Je to ale pakárna to vařit. Nepoužívám papiňák, protože to rozvaří na hadry a omáčka mi z toho nechutná a na normální plotně se kilo masa dělá 4 hoďky. Doma to spíš dělám s nějakou omáčkou nějaký plátky, na steaky přeci jen do hospůdky, na to si netroufnu. V době, kdy jsem závodila jsem si třeba jen navařila flákotu a jedla jí jen tak - místo salámu. Prej ty krevní skupiny 0 potřebujou dlabat červený maso, takže mám i vejmluvu, proč to dlabu v takovejch kvantech.
Na mletý maso bych si dala bacha. Semele se tam opravdu všechno. Je to tučný jak blázen. Pokud hlídáš tuky, tak zakup mlýnek.
|
|
nahoru |
|
|
Miguelito
|
Zaslal: út červen 22, 2004 10:52 pm Předmět: |
|
|
JEDNODUCHA POMOC - Z MLETEHO UDELAT KULICKY A UVARIT JE...
TUK SE KRASNE VYVARI.
|
|
nahoru |
|
|
LUC
|
Zaslal: st červen 23, 2004 8:09 am Předmět: Re: Hovězí maso |
|
|
Bajola napsal: | Vždy jsem měla zato, že nejlepší hovězí část, co se výživových hodnot týče, je svíčková. Chtěla jsem v tom mít jasno, tak jsem jednotlivé části seřadila a evidentně nejlépe (nejméně tuku, nejvíce bílkovin) z toho vyšel bok , kýta a krk . Svíčková v závěsu za nimi. Jde ovšem o to, jak jsou tyto části v praxi náročné na přípravu a vůbec použitelné.
Které části hovězího z níže uvedených jíte?
Jak je nejčastěji připravujete?
Které části doporučujete konzumovat a jakým stylem je upravit, aby takové jídlo vyhovovalo co nejvíce požadavkům fitness stravy?
Jaký máte názor na balené mleté hovězí maso?
Hovězí – seřazeno dle množství bílkovin (B - T)
roštěnka ................. 29 ..... 14
svíčková pečeně ..... 26 ..... 18
svíčková ................. 21 ...... 8
krk ......................... 21 ...... 5
kýta ....................... 21 ...... 4
bok ........................ 19 ...... 1
žebra ..................... 19 ..... 15
jazyk uzený ............ 19 ..... 24
jazyk ...................... 16 ..... 17
zadní ...................... 15 ..... 10
ledvinky .................. 15 ...... 8
kližka ..................... 14 ....... 6
plec ........................ 13 ...... 7
přední ..................... 12 ..... 13
Hovězí – seřazeno dle množství tuku (B - T)
bok ......................... 19 ...... 1
kýta ........................ 21 ...... 4
krk ......................... 21 ....... 5
kližka ...................... 14 ...... 6
plec ........................ 13 ...... 7
svíčková .................. 21 ..... 8
ledvinky .................. 15 ...... 8
zadní ....................... 15 ..... 10
přední ..................... 12 ..... 13
roštěnka ................. 29 ..... 14
žebra ...................... 19 ..... 15
jazyk ...................... 16 ...... 17
svíčková pečeně ...... 26 ..... 18
jazyk uzený ............. 19 ..... 24
Pro upřesnění, dietou zde nemíním dietu na soutěžní prkna. Jde mi o to, zda vůbec někdo v dietě konzumuje hovězí maso či jenom a pouze kuřecí. |
ty údaje z tabulek nebývají vždycky úplně směrodatný,protože se velmi často liší.Červený masa mají každopádně,i když se jedná o libový,dost tuku.Dávám ho ale i v dietě,protože mimo nesmírně kvalitních bílkovin,obsahuje ATP (adenosintriphosfát),který se zásadně podílí na rozvoji pohybovýho aparátu.Dělá přesně to,čemu dávní předkové říkali "síla v mase".V souvislosti s drůbežím tenhle termín asi neuslyšíš.U řady kulturistů bejvalo zvykem konzumovat ho v dietě i syrový,v podobě tataráku.Při pravidelný konzumaci se ta síla z masa" opravdu projeví.To je v dietě sampozřejmě příjemný.Nechci říct,že by jsi v dietě zesílela,ale spíš to,že to slábnutí,může bejt pozvolnější.
|
|
nahoru |
|
|
mirces
|
|
nahoru |
|
|
zacatecn1k
|
|
nahoru |
|
|
mirces
|
|
nahoru |
|
|
Mára
|
Zaslal: út červen 29, 2004 3:40 pm Předmět: |
|
|
Aspoň, že mám známý v masně takže o maso neni nouze... _________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|