Hovězí steak


Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Další
 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hovězí steak  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Hovězí steak
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie


PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Flank se mi nikdy v životě nesroloval, to zase prrrr:-)
Osvědčilo se mi dělat na sádle, a dopékat, vždycky, pro nejlepší efekt.
Chuťově nejlepší mi přijde prorostlá roštěná. Ze svíčkové dělám jenom tatarák
nebo stroganoff.
Pán na videu mluví o dělání na suchu, a přitom ho omastí naprosto stejně, jako když
ho někdo jiný naloží do oleje. Na teflonce se dá udělat steak opravdu na sucho, ale
výsledek je odporný a bylo by mi líto maso tak zkonit.
Já rozpálím sádlo a steak do něj položím, samozřejmě to prská, ale to se pak utře.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pokedex


PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

muj nejlepsi steak = vysoka rostena 3cm vysoka na trosce sadla osmazim na plny koule 1minut z kazdy strany pak dam do vyhraty trouby na 150stupnu na 8 minut a navrch hodim kousek masla s bylinkama solim a peprim az na konec po vytazeni z trouby necham 10 minut odpocinout .-)
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Irminsul


PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlifte zkoušel jsem ten steak,jak jsi sem dával to video,Dělal jsem ho přesně podle návodu a mohu říct že nemá absolutně chybu.Šťavnatý s super chuť.Díky.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cipinek


PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to odpočinutí masa pár minut, má to nějaký význam i u dalších druhů mas, třeba vepřového nebo ryb, nebo je to jenom specialita hovězích steaků? asi si odpovím sám, že to má význam u všech druhů mas, které člověk připravuje jenom pár minut, co?
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Irminsul


PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to vždy právě rozřezal hned a bylo to vždy tuhé.Zítra očekávám velkou zásilku lososa,taj jsem zvědav jak ho připravím
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cipinek


PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mražený nebo chlazený losos a případně za kolik, když za málo, tak od koho?
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Irminsul


PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budu mít dovoz od kamaráda,chlazený,absolutně čerstvá ryba...Počítám 1300kč celý,zítra napíšu podrobnosti
Abych to dopsal:vše beru z německa,jak hovězí,rýži tak tu rybu.Já scháním hovězí a kamarád na oplátku mě rýži a teď i tu rybu.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.


PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hm, ten losos mě zajímá... Dej vědět.
_________________
I love Bůček!
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Irminsul


PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2014 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
hm, ten losos mě zajímá... Dej vědět.

Jasný,když vše bude ok tak bych Ti ho sehnal,není problém.Teď jsem koupil od vás z D. zrcadla,zase mám kámoše co tam dělá a zrcadlo 4.25mx2m za 1300kč V sobotu visí u mě v posilce
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Irminsul


PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tady je 5,3 kg cena 950kč,což si myslím že je krásná cena.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Riku


PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Závidím
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JanaHn


PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2014 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ááááách
_________________
Narodily jsme se, abychom byly šťastné. Ne normální. :)
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jachym


PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2014 2:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nj, ale to chce mít na to mrazák, ptž za den toto člověk nesní
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE


PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2014 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakou zkušenost máte s T bone steakem? Vypadá to zajímavě, jen ta cena.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pokedex


PříspěvekZaslal: po srpen 18, 2014 6:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

T-bone je dobrej ale spis ze je zajimavej jinak se vyplati podle toho jak velkej kus svickovy v tom je, ale neni to nic jinyho nez rostena a svickova propojena kosti no :-)
ale rozumim tomu no neni lepsi vec jak 1,5kg steak na panvi :D
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hovězí steak Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


  
 www.ronnie.cz       ronnie.cz/forum