Hovězí steak


Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Další
 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hovězí steak  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Hovězí steak
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ChickenEater


PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2007 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vic me pritahuje ten cizopasnikovo.. slysel jsem,jak se delaji tyhle umely fotky potravin,.. na kolacky lak na vlasy, aby se krasne leskly, do piva pena na holeni misto pravy peny,aby to drzelo, umele nastrikany silikonovy oroseni pullitru, vatou vycpane pecivo,aby vypadalo plnejsi, temperama dobarvovana zelenina, ovoce lesteny lestenkou na nabytek... a mohl bych tak dal pokracovat..
_________________
Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor


PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2007 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud si chcete opravdu pochutnat, tak sáhněte po argentinském hovězím. Je to sice finannčně trochu náročnější, ale výsledný efekt je parádní. Já hovězí miluju a to naše český mi chutná, ale argentina je argentina. Asi tam maj nějakou lepší trávu nebo co...
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Shari


PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2007 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To Mirio: Jakej je rozdil mezi argentinskou a evropskou kravou???
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tor


PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2007 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no rozdíl je v tom že ta kráva je úplně jiný plemeno a má prostě jiný maso. Když ty krávy prošly takovým šlechtícím procesem tak se to někde muselo projevit!
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor


PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2007 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Shari: Já nejsem odborník na krávy, jen vím, že argentinské hovězí je prostě nejlepší.

Koukni třeba tady: http://www.tyden.cz/rubriky/apetit/argentinske-hovezi_12976.html
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara


PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2007 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tor napsal:
no rozdíl je v tom že ta kráva je úplně jiný plemeno a má prostě jiný maso. Když ty krávy prošly takovým šlechtícím procesem tak se to někde muselo projevit!

Oni hlavně ten skot mají pouze v soukromých chovech a výhradně na pastvách.Kupuju argentinskou svíčkovou a je vynikající.I když česká je taky super.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Loolan


PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2007 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jaká je cena?
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor


PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2007 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Oni hlavně ten skot mají pouze v soukromých chovech a výhradně na pastvách .Kupuju argentinskou svíčkovou a je vynikající.I když česká je taky super.
Ano, tak nějak to bude. Tady je výňatek z toho článku, co jsem postnul Shari:
citace:
Každý Argentinec vám poví, že to nejlepší hovězí maso na steaky pochází z jejich obrovských plání, pamp. Tam má dobytek ideální podmínky k růstu - dostatek kvalitní pastvy po celý rok a neomezený pohyb. Hovězí z takových pastvin má údajně méně „špatných“ nasycených tuků a vyšší obsah „dobrých“ omega-3 nenasycených mastných kyselin.


Naposledy upravil mirio dne po červenec 02, 2007 8:27 am, celkově upraveno 1 krát
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara


PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2007 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Loolan napsal:
jaká je cena?

Argentinská svíce 1 kg-1300 kč.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CIZO


PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2007 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Loolan napsal:
jaká je cena?

ceska svickova kolem 550,- kilo, argentinska kolem 650,- kilo... pokud mas znameho reznika tak samozrejme min :)
_________________
"Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."

Derek Poundstone
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO


PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2007 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Loolan napsal:
jaká je cena?

Argentinská svíce 1 kg-1300 kč.

to je nejak moc ne?
_________________
"Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."

Derek Poundstone
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara


PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2007 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Loolan napsal:
jaká je cena?

ceska svickova kolem 550,- kilo, argentinska kolem 650,- kilo... pokud mas znameho reznika tak samozrejme min :)

Tak to není ale výběrová argentina.Ta je jak jsem psal výš.Já mám českou z jatek od kamaráda do 4 kil.Vepřová panenka do 130 kč čerstvá.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor


PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2007 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Potom se ještě dají koupit už předpřipravené řezy z argentinského hovězího. Jsou taky výborné a už s nima nemusíš nic moc dělat. Prdneš na pánev a jedeš. Balení se prodává po 6 řezech/kus. Cena kolem 700 korun, gramáž se může lišit...
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Black Dragon


PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2007 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Loolan napsal:
jaká je cena?

Argentinská svíce 1 kg-1300 kč.

Tos prehnal ... v Makru maji obcas aj za 800Kc/kg ... rostenou za 400Kc ...
_________________
...
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara


PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2007 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Potom se ještě dají koupit už předpřipravené řezy z argentinského hovězího. Jsou taky výborné a už s nima nemusíš nic moc dělat. Prdneš na pánev a jedeš. Balení se prodává po 6 řezech/kus. Cena kolem 700 korun, gramáž se může lišit...

Tak to právě kupuju.4 kusy po 250 gr v balení kalibrováno s potrzením argentinského výběrového chovu.Ale nej je zajít do dobrého steak house a tam to je super Mexicana např.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hovězí steak Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: