|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Drago
|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 12:29 pm Předmět: |
|
|
Ja uz skoro nedelam kureci prsa v celku. Nakrajim si to na kosticky, osolim, dam na panev (nekdy tam dam olej, promicham to maso a zbytek oleje vyluju pryc), potom to podle chuti nejak okorenim, vetsinou tam davam pepr nebo co me prijde pod ruku. V mirkovlnce jsem to delaval, je to teda rychly, ale to maso je hnusne bily a divne smrdi, me to sprotivovalo kure. Taky nekdy kdyz je cas si ty kureci kostky obaluju v rozdrcenych corn flakach, to taky neni spatny, zkuste to.
|
|
nahoru |
|
|
| | |
grazls
|
Zaslal: po červenec 17, 2006 5:17 pm Předmět: |
|
|
Drago napsal: | Ja uz skoro nedelam kureci prsa v celku. Nakrajim si to na kosticky, osolim, dam na panev (nekdy tam dam olej, promicham to maso a zbytek oleje vyluju pryc), potom to podle chuti nejak okorenim, vetsinou tam davam pepr nebo co me prijde pod ruku. V mirkovlnce jsem to delaval, je to teda rychly, ale to maso je hnusne bily a divne smrdi, me to sprotivovalo kure. Taky nekdy kdyz je cas si ty kureci kostky obaluju v rozdrcenych corn flakach, to taky neni spatny, zkuste to. |
kfc po česku
taky rád dělám. mám dopředu směs koření a cornů připravenou. na hrubo drcenou _________________ Na řeči mě fascinuje to množtví výrazů pro věci, které neexistují. Třeba pravda, svoboda, spravedlnost.
Pouze ti co se odváží jít hodně daleko, mohou přijít na to jak daleko se dá zajít.
|
|
nahoru |
|
|
Dragic
|
Zaslal: út červenec 18, 2006 3:11 pm Předmět: |
|
|
Drago napsal: | Ja uz skoro nedelam kureci prsa v celku. Nakrajim si to na kosticky, osolim, dam na panev (nekdy tam dam olej, promicham to maso a zbytek oleje vyluju pryc), potom to podle chuti nejak okorenim, vetsinou tam davam pepr nebo co me prijde pod ruku. V mirkovlnce jsem to delaval, je to teda rychly, ale to maso je hnusne bily a divne smrdi, me to sprotivovalo kure. Taky nekdy kdyz je cas si ty kureci kostky obaluju v rozdrcenych corn flakach, to taky neni spatny, zkuste to. |
Taky jsem zkusil udělat krůti prsa jen tak v mikrovlnce a to maso i když bylo uvařený smrdělo jak syrový. Jsem to musel dopíct na grilu. teď to řeším jako ty. Nařežu to na malý kousky. Akorát že já si to aspoň na 2 hodiny naložím do sosíku.
|
|
nahoru |
|
|
Plazer
|
Zaslal: čt červenec 20, 2006 10:30 pm Předmět: |
|
|
Hej lidi...mám v mikrovlnce funkci grill,kterou sem nikdy nevyužíval,ale teď sem to párkrát zkusil tam udělat na jemno nakrajený plátky prsíček a je to vynikající...nepokazí se něco grilováním?...je to lepší než smažení na olivovým oleji?
|
|
nahoru |
|
|
ChickenEater
|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 7:08 am Předmět: |
|
|
Míma napsal: | v mikrovlnce jsem si je taky delal.. ale to je asi ten nej hnus co muze bejt, hur uz to nejde
good je nakrajet na maly kousky, poradne posolit, pridat trochu palmoviho oleje... a na teflonovy panvi udelat na ostrejsim ohni do zlatova |
uplny hnus to neni, kdyz to sprave pripravis.. zakladem uspechu je samozrejme dobre namichane koreni,popr. zelenina,.. (doporucuji cesnek pro svezi dech)
pro zbaveni pachuti je klicove nakrajeni na tenci platky a dukladne proplachnuti pod teplou vodou... tim se z toho dostane vsechno svinstvo, samozrejme, pokud mate stary trochu nahnily maso,ktery je v supermarketech bezne, ani proplachnuti moc nepomuze
pachut take zmizi lepe, pokud v mikrovlnce maso nepriklapite
aby maso nevyschlo, je vyhodne prilit trochu vody,ale ne moc...
a hlavne, doporucuji jist maso z jineho talire nez z toho, na kterem bylo pripravovano _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
nahoru |
|
|
tucet
|
Zaslal: čt srpen 03, 2006 12:33 pm Předmět: |
|
|
na kolik to dáváte v tý mikrovlnce?
|
|
nahoru |
|
|
Wygh
|
|
nahoru |
|
|
tucet
|
Zaslal: čt srpen 03, 2006 12:37 pm Předmět: |
|
|
Wygh napsal: | tucet napsal: | na kolik to dáváte v tý mikrovlnce? |
tfuj..dej pokoj | no počkej., já nemam moc šancí si to někde usmažit či opíct, pro mě je to reálná představa :P
|
|
nahoru |
|
|
Palestra
|
|
nahoru |
|
|
Wygh
|
|
nahoru |
|
|
Plazer
|
Zaslal: út srpen 15, 2006 4:29 pm Předmět: |
|
|
Stalo se mi,že už 3 den neměli v Albertovi kuřecí prsa,tak sem musel koupi Krůtí prsa... je to moc velkej problém?Nebo né problém,ale jestli sem neměl třeba radši koupit tuňáka nebo nějakou rybu?
|
|
nahoru |
|
|
kouba the man
|
Zaslal: út srpen 15, 2006 4:36 pm Předmět: |
|
|
Plazer napsal: | Stalo se mi,že už 3 den neměli v Albertovi kuřecí prsa,tak sem musel koupi Krůtí prsa... je to moc velkej problém?Nebo né problém,ale jestli sem neměl třeba radši koupit tuňáka nebo nějakou rybu? |
Žer maso a neser
|
|
nahoru |
|
|
Wygh
|
Zaslal: út srpen 15, 2006 4:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
Plazer
|
Zaslal: út srpen 15, 2006 7:43 pm Předmět: |
|
|
Tak jo...když říkáte...ale kuřecí maso je prostě kuřecí maso.Udělal sem si to s mexickou imáčkou a těstovinam a docela se to dalo...
|
|
nahoru |
|
|
kouba the man
|
Zaslal: út srpen 15, 2006 7:54 pm Předmět: |
|
|
Plazer napsal: | Tak jo...když říkáte...ale kuřecí maso je prostě kuřecí maso.Udělal sem si to s mexickou imáčkou a těstovinam a docela se to dalo... |
Netuším, jak to myslíš, ale kuřecí maso je kuřecí asi jak hovězí hovězí:-)
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|