Králík


Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Králík  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Králík
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mike scania


PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopussi, si myslíš že jseš nějakej borec atd.. ale seš pěkný ....... Králíka jem i zabíjel, takže jsem ho asi viděl i ztaženýho
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mike scania


PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A díky že se aspoň někdo hodnej ukázal a napsal to sem, moc dík.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sousedovic Toníček


PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kernel napsal:
mike scania napsal:
Jaký má tak králík nutriční hodnoty, prsa a stehna??



králík domácí po zabití, zadní
Bílkovin 20,05g
škrobu 0,
tuku 5,55
kJ568
kcal136

V Albertu bývá za dobrou cenu.
Přední na tom bude -10%

Pes a kočka na tom budou se živinami asi stejně, chutnaj stejně dobře.

a před zabitím má kolik?
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kernel


PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jir.ka napsal:
kernel napsal:
Pes a kočka na tom budou se živinami asi stejně, chutnaj stejně dobře.


dobre ty!


Zvíře má jedinou povinnost. Dobře chutnat
Animal has only one obligation. Taste good.
_________________
Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Octopuss


PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mike scania napsal:
Octopussi, si myslíš že jseš nějakej borec atd.. ale seš pěkný ....... Králíka jem i zabíjel, takže jsem ho asi viděl i ztaženýho

Já si snad dám tu práci a vytáhnu z mrazáku králíka a názorně ti na fotografii vysvětlím, proč je otázka stran králičích prs a stehen bezedná kravina (tu část o rozdílu v nutriční hodnotě radši budu ignorovat, musel bych spadnout do svého staršího způsobu vyjadřování, kde byly slušný jen spojky a předložky).
_________________
zoidy:
dite do pici kriplove!!!!bejt mi 18 a uz makat tak ani jeden neni jako ja!!!Z tema financema co mate se vam machruje!!Mit prachy tak to neresim dam 400g masa dene a jedu vole kriple uklidni se a serte si treba do rite uz me tu neuvidite...
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jari


PříspěvekZaslal: út květen 08, 2012 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jóó takový králičí prsíčka, hmmm ňamka
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JosefH


PříspěvekZaslal: pá srpen 23, 2013 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dostal jsem od táty asi 5 králičích hřbetů, tak si asi o víkendu udělám. Ikdyž nevím moc jak. Asi jebnu do trouby se zeleninou a bude. V tomhle topicu jsem nic užitečnýho nevyčetl, jen samé haterování
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tsunami


PříspěvekZaslal: pá srpen 23, 2013 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JosefH napsal:
Dostal jsem od táty asi 5 králičích hřbetů, tak si asi o víkendu udělám. Ikdyž nevím moc jak. Asi jebnu do trouby se zeleninou a bude. V tomhle topicu jsem nic užitečnýho nevyčetl, jen samé haterování

nejlepší je upečený s česnekem a kmínem. Peče se od 1-2h cca. Dobré je nechat králíka přemrznout, aby se zbavil typické králičiny :)
_________________
Běda muži, kterému žena vládne.
Moje stránka o zdravém vaření: https://www.facebook.com/TsunamiVari
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mrmza


PříspěvekZaslal: pá srpen 23, 2013 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budu taky dělat o víkendu hlodavce. Pokud máš kvalitní slaninu:
http://www.apetitonline.cz/recepty/1058-kralik-v-balicku-s-tymianem.html
tak tenhle recept se mi osvědčil.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JosefH


PříspěvekZaslal: pá srpen 23, 2013 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky vám oběma. Už je mám v mrazáku asi 14 dní, myslel jsem, že to nechám přes noc rozmrznout. Česnek, kmín i tymián pravděpodobně použiju
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Králík Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru


  
 www.ronnie.cz       ronnie.cz/forum