|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
je blbost delat ty placky v troube ? Nechcu to delat na panvicce na oleju a na sucho by se to asi prichytilo...
|
|
nahoru |
|
|
| | |
Petey
|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 7:59 pm Předmět: |
|
|
ja mam na to domaci gril.vyborna vec,odvtedy som olej nepouzil _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
nahoru |
|
|
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
Seva98
|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 8:12 pm Předmět: |
|
|
To dej na pecici papir a upec, akorat cas nejak pohlidej at se to nevysusi
|
|
nahoru |
|
|
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá srpen 19, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
no ja delam vsechno v troube kureci prsa, ryby atd... Suchy to asi trochu bude no, protoze to neni uz koupeny umlety, ale mlel sem to doma a toho tuku v tom moc neni...
|
|
nahoru |
|
|
hovnival
(ban)
|
|
nahoru |
|
|
Raul
|
Zaslal: st říjen 19, 2011 4:41 pm Předmět: |
|
|
dal by se udělat tatarák z kupovanýho mletýho masa z takový tý směsi hovězí+vepřový?
|
|
nahoru |
|
|
nanobeast
|
Zaslal: st říjen 19, 2011 4:47 pm Předmět: |
|
|
to by bylo asi dost na hovno..nech si umlyt hovezi zadni na jemno z toho se tatarak dela bezne
|
|
nahoru |
|
|
Hel
|
Zaslal: st říjen 19, 2011 4:48 pm Předmět: |
|
|
Raul napsal: | dal by se udělat tatarák z kupovanýho mletýho masa z takový tý směsi hovězí+vepřový? |
Dal, spíše ale jde o to, zda by se dal i jíst. I když, člověk cokrát v restauraci nedostal zrovna pravou svíčkovou, a jak si pošmákl. Když to ještě párkrát proženete nějakým sekáčkem, přetlučete kupkou koření...
|
|
nahoru |
|
|
eSko
Naivka
|
Zaslal: st říjen 19, 2011 4:50 pm Předmět: |
|
|
Raul napsal: | dal by se udělat tatarák z kupovanýho mletýho masa z takový tý směsi hovězí+vepřový? |
Syrový vepřový? To bych rozhodně neriskoval. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
nahoru |
|
|
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 11:40 am Předmět: |
|
|
Dělám si placky, které vypadají jako ty od hovnivála...
Mletý hovězí, vejce, majoránka, česnek, pepř a maličko strouhanky, aby to líp drželo... chutná to fakt úžasně a je to šťavnatý! Měl bych ale takovej dotaz... měl bych to udělat tak, že to bude fakt udělaný, nebo může být to maso uvnitř placičky růžový?
|
|
nahoru |
|
|
Seva98
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 12:14 pm Předmět: |
|
|
Záleží jak veříš svému dodavateli. Pokud víš že maso je kvalitní tak jen na chvilku z každé strany a je to
|
|
nahoru |
|
|
Sith_cz
|
|
nahoru |
|
|
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 3:44 pm Předmět: |
|
|
Dělám ty placky, jako hovnival... žádnej tatarák.
Zajímá mě, jestli je pro například stravitelnost a využitelnost nějak horší, když to maso je růžový - tedy né úplně udělaný.
Maso mám z kauflandu nebo tesca, takže jim věřím. A kupuju to, kde píšou 10% tuku. Ale to tu řešit vážně něchci, to se na foru řešilo mockrát.
|
|
nahoru |
|
|
Petey
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|