|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Riku
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 12:52 pm Předmět: |
|
|
Co myslíš černými tečkami? Jako zbarvení nebo nějaký výstupky? Dyť ta pánev je černá, pokud je z teflonu ne? :)
|
|
nahoru |
|
|
| | |
MAST3R
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 12:57 pm Předmět: |
|
|
Výstupky, jde to sedří nehtem.
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1139047860511
Tak to asi nebude koření. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
nahoru |
|
|
Riku
|
|
nahoru |
|
|
MAST3R
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 1:34 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem hned vypnul topení a otevřel okna ve 3 místnostech a nechal vyvětrat. Bohužel se obávám, že je k.o. zase se nechci přiotrávit kvůli takovéhle kraviny, takže asi koupim novou no. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
nahoru |
|
|
Riku
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 1:44 pm Předmět: |
|
|
Asi jo. Já přemýšlím poslední dobou o tom, že bych koupil nějakou klasickou bez nepřilnavýho povrhcu, ale nějak nevím po čem sáhnout aby se na tom dalo dělat. Nějaké tipy?
Mám doma nějakou starou litinovou a na tý se dělá všechno krásně skoro jak na teflonce, ale je malá. Pak mám normální velkou, nevím z čeho asi nějaký nerez nebo co a na tu se přilepí snad i sádlo
|
|
nahoru |
|
|
eSko
Naivka
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 1:51 pm Předmět: |
|
|
Jedině litina. Akorát je to drahý jako prase. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
nahoru |
|
|
MAST3R
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 1:51 pm Předmět: |
|
|
Jsem na to podobně, mám jednu na které jde dělat taky skoro na sucho (vejce, "palačinky",..), jenže je fakt prťavá, pak je tu pár větších a i celkem velkých +25cm, ale na tom se vše připaluje.
Já přemýšlím nad grilovací nebo titanovou, nejhorší co jsem zatím měl byla ta keramická nebo jak se ten šmejd jmenuje. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
nahoru |
|
|
MSG
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 2:37 pm Předmět: |
|
|
Mám 2 - teflonku od Tefalu (asi 10 let) a ani škrábanec (ovšem předpokládá to vzorné zacházení, tj. míchat v tom jedině dřevem a opatrně mýt) a pak nějakou velkou těžkou smaltovanou (takovej ten zabiják, když přijde manžel pozdě domů z hospody :-) ).
Teflonka má výhodu, že na ní dělám kuřecí prsa bez ničeho (ani olej, ani voda), což na smaltované fakt nejde.
Nějakou levnou teflonku bych se bál, že je to kdo ví jaký zdravotně závadný shit. Už bylo na toto téma několik článků.
|
|
nahoru |
|
|
Riku
|
|
nahoru |
|
|
yura
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 3:23 pm Předmět: |
|
|
Ted varim na te greenpan co mají jako akci v albertu a je fakt paradni. Kvalitni materiál, ne jak ty nahrazky kterym se za pul roku znici povrch a zacne se uvolnovat uchytka.. Tady ta vypada, ze vydrzi. Za ty prachy super..
|
|
nahoru |
|
|
Chadzi
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 3:32 pm Předmět: |
|
|
Používám keramickou a jsem spokojen.
|
|
nahoru |
|
|
MAST3R
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 3:36 pm Předmět: |
|
|
Jak dlouho jí máš? Mě odešla i nejspíš trochu mojí vinou, dělal jsem tam "palačinky" a jednu tam nechal trochu déle, ta se přilepila a pak nějak od té doby se tam lepilo vše, ale co jsem koukal, tak celkem dost lidem moc dlouho nevydržela. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
nahoru |
|
|
eSko
Naivka
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 3:37 pm Předmět: |
|
|
Riku napsal: | A já měl za to, že z teflonu se ty sračky vypařují při přehřátí nezávazně na tom, zda pánev je za 300,- nebo za 2000,- |
Zas tak moc se v tom nevyznám, ale kdysi nám učitelka na chemii říkala, že jsou teflononové pánve různé generace a ty dražší jsou už bezpečné, samozřejmě ale žádný z výrobců asi nepočítá s tím, že tu pánev někdo bude strkat samotnou do vysokých teplot na x desítek minut. Tam je asi jedno, co to je asi za teflon, zničí se tak nebo tak. Ty nejlevnější teflonky bych nebral, ty už na pohled smrdí... _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
nahoru |
|
|
Riku
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 3:40 pm Předmět: |
|
|
No je pravda, že na teflonce stejně dělám akorát tak vejce, palačinky nebo občas kuřecí a podobný věci. A u toho nehrozí moc že by to člověk vypaloval na maximální žár. Pořádný maso se na tom dobře udělat stejně nedá (biftek, krkovice apod.)
Nejhorší je, že dost lidí to nevím, nebo jim je to jedno a klidně na teflonkách dělají vepřový řízky v trojoobalu a to už bych se celkem bál na kolik se ta pánev zahřeje :)
|
|
nahoru |
|
|
Chadzi
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 3:43 pm Předmět: |
|
|
Mám ji chvíli (měsíc), ale používám ji 2x denně - oběd a večeře + občas palačinky, míchané vajíčka, atd ... Uvidím jak dlouho vydrží.
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|