|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tom3
|
Zaslal: st leden 15, 2014 9:18 pm Předmět: |
|
|
kdyby mi vzdy po oloupani vajca na tvrdo nezustala pulka bilku na skorapce, tak je klidne varim.. takhle je spis smazim, lehci, rychlejsi.. ale asi budu smazit jen domaci a z obchodu varit.. pro klid v dusi _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
nahoru |
|
|
| | |
duke.dukem
|
|
nahoru |
|
|
Tom3
|
Zaslal: st leden 15, 2014 10:28 pm Předmět: |
|
|
No zkousel jsem uz vsechno mozny, ale vzdy to vyslo stejne - kdyz je vajco cerstvy tak proste ta skorapka drzi.. ale tak za zkousku tohodle nic nedam.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
nahoru |
|
|
Novic
|
Zaslal: po květen 19, 2014 12:11 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší způsob přípravy vajec... rozděláme oheň, vejce namočíme v octu (může bejt javorovej sirup), poté ho posypeme soli, skorici, strouhankou (aby neprasklo), přiložíme k ohýnku a cca 5 minut opejkáme .
EDIT: Nekritizovat, nejdřív vyzkoušet (vím, je to píčovina, ale stojí to za to)..
|
|
nahoru |
|
|
DEXCORE
|
|
nahoru |
|
|
karlwanhov
|
Zaslal: po květen 19, 2014 4:44 pm Předmět: |
|
|
nejlepe vajcka varena, ty nejsou problem denne
smazena jsou problem, vznikaji skodlive derivaty cholesterolu (takze hlavne problemovy je smazeny zloutek).. proto idealne max 1-2x tydne, pokud uz to musi byt
|
|
nahoru |
|
|
yura
|
Zaslal: po květen 19, 2014 5:31 pm Předmět: |
|
|
karlwanhov napsal: | nejlepe vajcka varena, ty nejsou problem denne
smazena jsou problem, vznikaji skodlive derivaty cholesterolu (takze hlavne problemovy je smazeny zloutek).. proto idealne max 1-2x tydne, pokud uz to musi byt | Myslim, ze to nebude tak horky. Vetsina lidi nedela vajíčka na litru prskajícího oleje. Varit a loupat je fakt zdouhava procedura na to by se kazdej po tydnu vyprdl, takhle je delat kazdej den. Nevidim problém v tom je delat na panvicce na trose třeba kokosového oleje pripadne uplne bez tuku když ma někdo kvalitni panev.. Ja většinou proste prdnu na panvicku necelou kavovou lzicku kokosaku, necham rozpustit a hned na to naleju bilky/vajíčka a pomalu se to udela. Nic neprska, nic se neprepaluje , nic nemycham a za par minut to jen vemu a prdnu na talir amoletu..
|
|
nahoru |
|
|
karlwanhov
|
Zaslal: po květen 19, 2014 6:13 pm Předmět: |
|
|
tak na kokosovem / MCT oleji a pomalym plameni to tak horke nebude - ale vetsina podle me to prcne do rozpaleneho masla, ktere je na smazeni jedno z nejhorsich
uvarit vajca je rychlejsi nez amoleta na pomalem plameni - navic si dycky varim vajca na 3-4 dny, ty zbyle pak prcnu do lednicky,, a jeste teda tip od lade hrusky, kdyz to vsichni loupete - staci to vejce vzit, nozem ho pres stred parkrat klepnout, rozpulit a pak jen vydlabnout lzickou
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|