|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
tatarák |
nemohu bez něho žít |
|
11% |
[ 4 ] |
příležitostně si ho dám |
|
45% |
[ 16 ] |
nemůžu ani cítit |
|
20% |
[ 7 ] |
co to je |
|
22% |
[ 8 ] |
|
Celkem hlasů : 35 |
|
Autor |
Zpráva |
Mol
|
Zaslal: po březen 26, 2007 1:23 pm Předmět: steaky |
|
|
tak po dlouhe dobe zajimavy topic:-)
kdysi pri navsteve juesej a potom i tady me vyskolil 1 amik - steaky jsou 4:-)
rare (syrovatina, krev)
medium (akorat)
well done
a posledni, BURNED:-) nevim jestli to neni hanlivy, ale nekteri amici si to objednavaj:-)
a k steakum - nevim kterej se "nedela" ale pred 3 mesicema jsem mel v Blave "I" bone uplne v pohode, 400 gramu zaklad..
a "T" bone sem jedl o vanocich taky v pohode, tentokrat v Brne...
|
|
nahoru |
|
|
| | |
Deadlift
Moderátor
|
|
nahoru |
|
|
Mrmza
|
Zaslal: po březen 26, 2007 1:50 pm Předmět: |
|
|
Deadlift napsal: | máte někdo tip na dobrej tatarák v Brně?...docela bych na něj zašel |
Whisky bar na Gorkého, pokud ovšem nezůstaneš na plzeňském a excelentním grilovaném kolenu o 100m blíž Na Bláhovce.
|
|
nahoru |
|
|
Hami88
|
|
nahoru |
|
|
Psycho
|
Zaslal: út září 11, 2007 11:14 am Předmět: |
|
|
cooker napsal: | jo přesně 8.div světa jasně i víc jak 8set, mi děláme v práci třeba jehněčí kotletky z Nového Zélandu a ty budou tipuji tak za tisícovku za kilo. Když už jsme u těch syrových mas, zná ý vás někdo třeba anglický rostbíf? nebo prosciuto (parmská šunka). Ještě se vám musím pochlubit že jsem jedl šneky s mátovým přelivem | My co jsme z Vinohrad chodime na ROASTBEEF do Ballantines :-) nejlepsi z nejlepsich...http://www.restauraceballantines.cz _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
nahoru |
|
|
Diana
|
Zaslal: út září 11, 2007 11:17 am Předmět: |
|
|
Psycho napsal: | cooker napsal: | jo přesně 8.div světa jasně i víc jak 8set, mi děláme v práci třeba jehněčí kotletky z Nového Zélandu a ty budou tipuji tak za tisícovku za kilo. Když už jsme u těch syrových mas, zná ý vás někdo třeba anglický rostbíf? nebo prosciuto (parmská šunka). Ještě se vám musím pochlubit že jsem jedl šneky s mátovým přelivem | My co jsme z Vinohrad chodime na ROASTBEEF do Ballantines :-) nejlepsi z nejlepsich...http://www.restauraceballantines.cz |
Dělám kousek odsud. Asi se tam zajdu podívat. Honí mě mlsná!
|
|
nahoru |
|
|
Bazzy
|
Zaslal: út září 11, 2007 11:19 am Předmět: |
|
|
Diana napsal: | Psycho napsal: | cooker napsal: | jo přesně 8.div světa jasně i víc jak 8set, mi děláme v práci třeba jehněčí kotletky z Nového Zélandu a ty budou tipuji tak za tisícovku za kilo. Když už jsme u těch syrových mas, zná ý vás někdo třeba anglický rostbíf? nebo prosciuto (parmská šunka). Ještě se vám musím pochlubit že jsem jedl šneky s mátovým přelivem | My co jsme z Vinohrad chodime na ROASTBEEF do Ballantines :-) nejlepsi z nejlepsich...http://www.restauraceballantines.cz |
Dělám kousek odsud. Asi se tam zajdu podívat. Honí mě mlsná! |
ty zpapas tolik masicka?
|
|
nahoru |
|
|
Diana
|
Zaslal: út září 11, 2007 11:28 am Předmět: |
|
|
TomDelonge napsal: | Diana napsal: | Psycho napsal: | cooker napsal: | jo přesně 8.div světa jasně i víc jak 8set, mi děláme v práci třeba jehněčí kotletky z Nového Zélandu a ty budou tipuji tak za tisícovku za kilo. Když už jsme u těch syrových mas, zná ý vás někdo třeba anglický rostbíf? nebo prosciuto (parmská šunka). Ještě se vám musím pochlubit že jsem jedl šneky s mátovým přelivem | My co jsme z Vinohrad chodime na ROASTBEEF do Ballantines :-) nejlepsi z nejlepsich...http://www.restauraceballantines.cz |
Dělám kousek odsud. Asi se tam zajdu podívat. Honí mě mlsná! |
ty zpapas tolik masicka? |
promiň, na odkaz jsem ještě nekoukala...Je tam snad něco o čem bych měla vědět?
|
|
nahoru |
|
|
Diana
|
Zaslal: út září 11, 2007 11:30 am Předmět: |
|
|
Už jsem oko hodila
Nic hrozného tam není. Max.300gr.masa.
|
|
nahoru |
|
|
Bazzy
|
|
nahoru |
|
|
Diana
|
Zaslal: út září 11, 2007 11:37 am Předmět: |
|
|
Výborný tataráček mají v pizzerii v Sadské u Nymburka.
|
|
nahoru |
|
|
Diana
|
Zaslal: út září 11, 2007 11:46 am Předmět: |
|
|
TomDelonge napsal: | Diana napsal: | Psycho napsal: | cooker napsal: | jo přesně 8.div světa jasně i víc jak 8set, mi děláme v práci třeba jehněčí kotletky z Nového Zélandu a ty budou tipuji tak za tisícovku za kilo. Když už jsme u těch syrových mas, zná ý vás někdo třeba anglický rostbíf? nebo prosciuto (parmská šunka). Ještě se vám musím pochlubit že jsem jedl šneky s mátovým přelivem | My co jsme z Vinohrad chodime na ROASTBEEF do Ballantines :-) nejlepsi z nejlepsich...http://www.restauraceballantines.cz |
Dělám kousek odsud. Asi se tam zajdu podívat. Honí mě mlsná! |
ty zpapas tolik masicka? |
Bylo období, kdy jsem každý večer doslova musela restovaná kuřecí játra na česneku s bílým vínem. Málokdy se váha v syrovém stavu pohybovala pod 300gr. No a teď játra nemohu ani vidět...
|
|
nahoru |
|
|
Psycho
|
Zaslal: út září 11, 2007 3:01 pm Předmět: |
|
|
Diana napsal: | Psycho napsal: | cooker napsal: | jo přesně 8.div světa jasně i víc jak 8set, mi děláme v práci třeba jehněčí kotletky z Nového Zélandu a ty budou tipuji tak za tisícovku za kilo. Když už jsme u těch syrových mas, zná ý vás někdo třeba anglický rostbíf? nebo prosciuto (parmská šunka). Ještě se vám musím pochlubit že jsem jedl šneky s mátovým přelivem | My co jsme z Vinohrad chodime na ROASTBEEF do Ballantines :-) nejlepsi z nejlepsich...http://www.restauraceballantines.cz |
Dělám kousek odsud. Asi se tam zajdu podívat. Honí mě mlsná! |
100 gr 85 kc tak ze dvojitej nebo trojitej to jisti oni ho tam maji jen jako predkrm. Ale hromady lidi tam chodi vylozene jen kvuli tomu ROASTBEEFKU.Dela k tomu vynikajici cesnekovej dressing ale pokud chci usetrit kalorie necham si dat jen kecup misto dresingu... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
nahoru |
|
|
Diana
|
Zaslal: út září 11, 2007 3:09 pm Předmět: |
|
|
Psycho napsal: | Diana napsal: | Psycho napsal: | cooker napsal: | jo přesně 8.div světa jasně i víc jak 8set, mi děláme v práci třeba jehněčí kotletky z Nového Zélandu a ty budou tipuji tak za tisícovku za kilo. Když už jsme u těch syrových mas, zná ý vás někdo třeba anglický rostbíf? nebo prosciuto (parmská šunka). Ještě se vám musím pochlubit že jsem jedl šneky s mátovým přelivem | My co jsme z Vinohrad chodime na ROASTBEEF do Ballantines :-) nejlepsi z nejlepsich...http://www.restauraceballantines.cz |
Dělám kousek odsud. Asi se tam zajdu podívat. Honí mě mlsná! |
100 gr 85 kc tak ze dvojitej nebo trojitej to jisti oni ho tam maji jen jako predkrm. Ale hromady lidi tam chodi vylozene jen kvuli tomu ROASTBEEFKU.Dela k tomu vynikajici cesnekovej dressing ale pokud chci usetrit kalorie necham si dat jen kecup misto dresingu... |
Česnekový dresing! To je báseň.
Já mám ráda nejenom maso,ale i saláty. A nejraději chodím do do této pizzerie na konkrétní salát.
http://www.luckyluciano.cz/
Johny Lazia
(listové saláty, 100g kuřecí maso, rajčata, paprika, česnekový dresing)
Nevím, co do toho dresingu dávají, ale já se po tom můžu utlouct.
|
|
nahoru |
|
|
Peet
peetthemaster
|
Zaslal: út září 11, 2007 9:35 pm Předmět: |
|
|
nejlepsi bifteky, co jsem kdy jedl, tak maji v Casa Argentina v Dlouhé ulici..ale je to tam pekne mastny, 400gr kolem osmi stovek _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|