Tataráček


Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tataráček  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Tataráček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

tatarák
nemohu bez něho žít
11%
 11%  [ 4 ]
příležitostně si ho dám
45%
 45%  [ 16 ]
nemůžu ani cítit
20%
 20%  [ 7 ]
co to je
22%
 22%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 35

Autor Zpráva
Mol


PříspěvekZaslal: po březen 26, 2007 1:23 pm    Předmět: steaky Odpovědět s citátem

tak po dlouhe dobe zajimavy topic:-)

kdysi pri navsteve juesej a potom i tady me vyskolil 1 amik - steaky jsou 4:-)

rare (syrovatina, krev)
medium (akorat)
well done

a posledni, BURNED:-) nevim jestli to neni hanlivy, ale nekteri amici si to objednavaj:-)


a k steakum - nevim kterej se "nedela" ale pred 3 mesicema jsem mel v Blave "I" bone uplne v pohode, 400 gramu zaklad..

a "T" bone sem jedl o vanocich taky v pohode, tentokrat v Brne...
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor


PříspěvekZaslal: po březen 26, 2007 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

máte někdo tip na dobrej tatarák v Brně?...docela bych na něj zašel
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mrmza


PříspěvekZaslal: po březen 26, 2007 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
máte někdo tip na dobrej tatarák v Brně?...docela bych na něj zašel


Whisky bar na Gorkého, pokud ovšem nezůstaneš na plzeňském a excelentním grilovaném kolenu o 100m blíž Na Bláhovce.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hami88


PříspěvekZaslal: st březen 28, 2007 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bláhovkáááá jen dodavam ze i karbenatky,domaci slanina ci tlacenka tam stoji za povsimnuti
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Psycho


PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cooker napsal:
jo přesně 8.div světa jasně i víc jak 8set, mi děláme v práci třeba jehněčí kotletky z Nového Zélandu a ty budou tipuji tak za tisícovku za kilo. Když už jsme u těch syrových mas, zná ý vás někdo třeba anglický rostbíf? nebo prosciuto (parmská šunka). Ještě se vám musím pochlubit že jsem jedl šneky s mátovým přelivem
My co jsme z Vinohrad chodime na ROASTBEEF do Ballantines :-) nejlepsi z nejlepsich...http://www.restauraceballantines.cz
_________________
Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Diana


PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Psycho napsal:
cooker napsal:
jo přesně 8.div světa jasně i víc jak 8set, mi děláme v práci třeba jehněčí kotletky z Nového Zélandu a ty budou tipuji tak za tisícovku za kilo. Když už jsme u těch syrových mas, zná ý vás někdo třeba anglický rostbíf? nebo prosciuto (parmská šunka). Ještě se vám musím pochlubit že jsem jedl šneky s mátovým přelivem
My co jsme z Vinohrad chodime na ROASTBEEF do Ballantines :-) nejlepsi z nejlepsich...http://www.restauraceballantines.cz


Dělám kousek odsud. Asi se tam zajdu podívat. Honí mě mlsná!
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bazzy


PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Psycho napsal:
cooker napsal:
jo přesně 8.div světa jasně i víc jak 8set, mi děláme v práci třeba jehněčí kotletky z Nového Zélandu a ty budou tipuji tak za tisícovku za kilo. Když už jsme u těch syrových mas, zná ý vás někdo třeba anglický rostbíf? nebo prosciuto (parmská šunka). Ještě se vám musím pochlubit že jsem jedl šneky s mátovým přelivem
My co jsme z Vinohrad chodime na ROASTBEEF do Ballantines :-) nejlepsi z nejlepsich...http://www.restauraceballantines.cz


Dělám kousek odsud. Asi se tam zajdu podívat. Honí mě mlsná!


ty zpapas tolik masicka?
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Diana


PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TomDelonge napsal:
Diana napsal:
Psycho napsal:
cooker napsal:
jo přesně 8.div světa jasně i víc jak 8set, mi děláme v práci třeba jehněčí kotletky z Nového Zélandu a ty budou tipuji tak za tisícovku za kilo. Když už jsme u těch syrových mas, zná ý vás někdo třeba anglický rostbíf? nebo prosciuto (parmská šunka). Ještě se vám musím pochlubit že jsem jedl šneky s mátovým přelivem
My co jsme z Vinohrad chodime na ROASTBEEF do Ballantines :-) nejlepsi z nejlepsich...http://www.restauraceballantines.cz


Dělám kousek odsud. Asi se tam zajdu podívat. Honí mě mlsná!


ty zpapas tolik masicka?


promiň, na odkaz jsem ještě nekoukala...Je tam snad něco o čem bych měla vědět?
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Diana


PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jsem oko hodila
Nic hrozného tam není. Max.300gr.masa.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bazzy


PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

myslim ze otazka je jasna
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Diana


PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Výborný tataráček mají v pizzerii v Sadské u Nymburka.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Diana


PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TomDelonge napsal:
Diana napsal:
Psycho napsal:
cooker napsal:
jo přesně 8.div světa jasně i víc jak 8set, mi děláme v práci třeba jehněčí kotletky z Nového Zélandu a ty budou tipuji tak za tisícovku za kilo. Když už jsme u těch syrových mas, zná ý vás někdo třeba anglický rostbíf? nebo prosciuto (parmská šunka). Ještě se vám musím pochlubit že jsem jedl šneky s mátovým přelivem
My co jsme z Vinohrad chodime na ROASTBEEF do Ballantines :-) nejlepsi z nejlepsich...http://www.restauraceballantines.cz


Dělám kousek odsud. Asi se tam zajdu podívat. Honí mě mlsná!


ty zpapas tolik masicka?


Bylo období, kdy jsem každý večer doslova musela restovaná kuřecí játra na česneku s bílým vínem. Málokdy se váha v syrovém stavu pohybovala pod 300gr. No a teď játra nemohu ani vidět...
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Psycho


PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Psycho napsal:
cooker napsal:
jo přesně 8.div světa jasně i víc jak 8set, mi děláme v práci třeba jehněčí kotletky z Nového Zélandu a ty budou tipuji tak za tisícovku za kilo. Když už jsme u těch syrových mas, zná ý vás někdo třeba anglický rostbíf? nebo prosciuto (parmská šunka). Ještě se vám musím pochlubit že jsem jedl šneky s mátovým přelivem
My co jsme z Vinohrad chodime na ROASTBEEF do Ballantines :-) nejlepsi z nejlepsich...http://www.restauraceballantines.cz


Dělám kousek odsud. Asi se tam zajdu podívat. Honí mě mlsná!

100 gr 85 kc tak ze dvojitej nebo trojitej to jisti oni ho tam maji jen jako predkrm. Ale hromady lidi tam chodi vylozene jen kvuli tomu ROASTBEEFKU.Dela k tomu vynikajici cesnekovej dressing ale pokud chci usetrit kalorie necham si dat jen kecup misto dresingu...
_________________
Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Diana


PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Psycho napsal:
Diana napsal:
Psycho napsal:
cooker napsal:
jo přesně 8.div světa jasně i víc jak 8set, mi děláme v práci třeba jehněčí kotletky z Nového Zélandu a ty budou tipuji tak za tisícovku za kilo. Když už jsme u těch syrových mas, zná ý vás někdo třeba anglický rostbíf? nebo prosciuto (parmská šunka). Ještě se vám musím pochlubit že jsem jedl šneky s mátovým přelivem
My co jsme z Vinohrad chodime na ROASTBEEF do Ballantines :-) nejlepsi z nejlepsich...http://www.restauraceballantines.cz


Dělám kousek odsud. Asi se tam zajdu podívat. Honí mě mlsná!

100 gr 85 kc tak ze dvojitej nebo trojitej to jisti oni ho tam maji jen jako predkrm. Ale hromady lidi tam chodi vylozene jen kvuli tomu ROASTBEEFKU.Dela k tomu vynikajici cesnekovej dressing ale pokud chci usetrit kalorie necham si dat jen kecup misto dresingu...


Česnekový dresing! To je báseň.
Já mám ráda nejenom maso,ale i saláty. A nejraději chodím do do této pizzerie na konkrétní salát.
http://www.luckyluciano.cz/
Johny Lazia
(listové saláty, 100g kuřecí maso, rajčata, paprika, česnekový dresing)

Nevím, co do toho dresingu dávají, ale já se po tom můžu utlouct.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peet
peetthemaster


PříspěvekZaslal: út září 11, 2007 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejlepsi bifteky, co jsem kdy jedl, tak maji v Casa Argentina v Dlouhé ulici..ale je to tam pekne mastny, 400gr kolem osmi stovek
_________________
Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tataráček Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: