ronnie.cz e-shop - doplňky výživy (ČR) e-shop - doplňky výživy (SR) diskusní forum  

Prosba o radu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Prosba o radu    Obsah fóra forum.ronnie.cz -> Výživa a suplementace -> Prosba o radu
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
EnterSandman

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 9:57 pm    Předmět: Prosba o radu Odpovědět s citátem

Dobrý den žádám vás o radu měří 188 cm a vážím 72 kg proto chci začít cvičit a vybudovat svalovou hmotu a chci poradit ohledně suplementů . Vím že ideální je přijmout vše z normální stravy ale to bužel není možné kvůli práci , průmyslový směnný provoz 12 hodin . Chci tedy poradit s výběrem gaineru a proteinu nejde mi o chuť spíš o složení a kvalitu . Je jich teď takové množství že se v tom ztrácím. Cenu bych představoval celkově do 2500 kč . Našel jsem si např.

Professional WPC 80
Compress D. T.
Compress B. I. G.
Matrix
Elite 12 Hour Protein
Syntha 6

Professional Gain 30
Hardcore Gain 21
Professional Gain 15
Mutant Mass Gainer
Super Mega Mass 4000

popřípadě jaké jiné mi můžete doporučit

předem děkuji za odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 10:04 pm    Předmět: Re: Prosba o radu Odpovědět s citátem

Asi nejlepší protein, co jsem kdy měl, je tenhle:

Champion
http://obchod.ronnie.cz/s-145-pure-whey.html

Jak chuťově (odzkoušena ČOKO), tak složením a lehkým šejkrováním bez hrudek. Myslím, že i kvalitou na tom bude velice dobře, ale to těžko porovnávat, na trhu je moc kvalitních proteinů. A navíc je levný, kolem 900Kč za 2.25kg.

O gainerech nic nevím.
ShawnRay

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gainery sou vesmes stejny, takze bych vybiral spis podle ceny,co je v akci a tak, ale treba starym dobrym Mega massem nic nezkazis, ten je fakt dobrej.

Shawn Ray posing
http://www.youtube.com/watch?v=l4ClF71upbg
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Prosba o radu    Obsah fóra forum.ronnie.cz -> Výživa a suplementace -> Prosba o radu Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: