| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: po únor 08, 2010 10:26 pm Předmět: |
|
|
magi - diky za radu, samozřejmě funkční, kulturistický je mi u (_._) . Ještě to promyslím, jestli to nestihnu sestavit ve škole, tak si dám zítra ještě posilku jen tak 4 fun, a od čtvrtka bych najel na nový plán.
elnino: jojo, je to fuška něco smysluplného vymyslet. No já ty ramena špatný nemám, ale rád bych je prostě zlepšil no, v minulosti jsem je vůbec nejel, jen záda . _________________ NBD
Nepřízeň počasí tě nikdy nesmí odradit od treningu, je to jen překážka, kterou musíš překonat |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
elnino
|
Zaslal: po únor 08, 2010 10:33 pm Předmět: |
|
|
Jen záda? tady je zatím můj,který jsem si sestavil,tak jestli Tě to zajímá,tak se kochej Zatím mi ale nebyl schválen:
Pondělí
Bench-press
Dřepy
Mrtvý tah
Tlaky na šikmé lavici
+ biceps s velkou činkou s kladivem, výpony lýtek,břicho
Středa
Přítahy T-osy
Legpress
Tlaky na ramena
Bench hlavou nahoru
+ biceps s jednoručkami, kliky na bradlech, předloktí
Pátek
Bench hlavou dolu
Tlaky velké činky na ramena
Mrtvý tah
Přítahy horní kladky horním úchop.
+ tricepsové kliky, výpony lýtek, břicho |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Wygh

|
Zaslal: po únor 08, 2010 11:02 pm Předmět: |
|
|
Tak zkus back squat + jerk, ten jsem na youtube nenašel, ale cvičil jsem ho . _________________ "Never stand when you can sit, never sit when you can lay down, never lay down unless you're sleeping".
Jesse Marunde
R.I.P. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po únor 08, 2010 11:03 pm Předmět: |
|
|
Těma zádama jsem myslel, že jsem jel jen záda, ne ramena, samozřejme jsem cvičil i ostatní partie, ale nikdy před jsem nejezdil samostatně cvik na ramena.
Ja nevím, mě se ten tvůj docela i líbí, ale prostě FB zatím moc nerozumím no. Jediný, co se mi tam nelíbí, je pondělí: mt bench dřep, to jsou 3 těžký cvik hned za sebou v jeden den, u mě by to bylo asi tak, že bych je všechny neodjel na 100%, ale těžko říct, nezkoušel jsem. _________________ NBD
Nepřízeň počasí tě nikdy nesmí odradit od treningu, je to jen překážka, kterou musíš překonat |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
elnino
|
Zaslal: po únor 08, 2010 11:09 pm Předmět: |
|
|
Myslím si,že by to mohlo být v pohodě.Vždyť ani jeden skoro nemá vliv na jinou část.Možná jen MT s nohama.Ale můžeš tam hodit místo toho sumo MT a jest tak.Opravdu se v tom ale nevyznám moc taky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Plazer

Založen: 15. 07. 2006 Příspěvky: 417 Bydliště: Brno - DownTown
|
Zaslal: út únor 09, 2010 8:08 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, chtěl bych taky rozjet nějaký "fullbody" se zaměřením na nohy a jejich dynamiku (ale udržení max. síly)... Je to taková slátanina, co sem tady vyčetl, tak bych chtěl slyšet názor.
Po/
1)
power clean
přítahy v předklnu
výpady s VC
úzký bench
biceps s VC
(břicho)
2)Trenažér (kolo) - rozjezdy s max. převodem
Ut/
volno - pasivní
St/
dřep
bulgarian split squat
Military press
zakopávání
lýtka
(břicho)
Ct/
Trenažér- max. otáčky (lehčí převod)
Pa/
MT
bench p.
shyby
kliky na bradlech
(předkopávání)
So/
Trénink v hale 2hod
Ne/
Volno - aktivní _________________ Plazer's WEB
Plazer's LOG |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út únor 09, 2010 8:27 pm Předmět: |
|
|
Takže nakonec mi Wygh sestavil treningový plán, dnes jsem odjel jeho úplně první část, i když ne kompletní, protože jeden cvik absolutně nevím jak na to, a asi bych to technicky nezvládl. Jdu si to napsat do logu, konečně změna, ještě bude pár malinkých změn v rozpisu, a vše bude OK a třeba vám bude tenhle fullbody inspirací. _________________ NBD
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|