|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
phoenix.16

|
Zaslal: po únor 08, 2010 11:33 pm Předmět: |
|
|
no 1200 měsíčně je docela dost, ale určitě tam budou i jiný vejplaty při kterejch si to můžeš dovolit _________________ Občan romské národnosti.....zlámal někomu všechny kosti
zato že ten ubožák.....mu dvacet korun nechtěl dát.
My Log |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mysH 100% FAKE

|
Zaslal: po únor 08, 2010 11:49 pm Předmět: |
|
|
| 1150 davam za mesic v Praze .. 40liber za tohle je fakt pohoda .. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út únor 09, 2010 8:51 am Předmět: |
|
|
Priznam sa, ze na zaciatku ma tato tema zarazila a nevidel som dovod nieco pisat, kedze nieco take ako zakaz nosenia vlastnej vody do posilky by som povazoval za absurdnu vec. Ale podla dalsich komentov to zrejme nie je az take nevsedne.
Ostava mi len dufat, ze na toto forum nechodi majitel nasej posilovne a ze mu neskrsne v hlave takyto napad. Ja to beriem tak, ze v hodnote permanentky je zahrnuta voda potrebna na osprchovanie, splachnutie wc, amortizacia zariadenia (zelezne kotuce sa asi velmi neosuchaju ani za 100 rokov...), elektrina a par dalsich drobnosti suvisiacich s prevadzkou.
Ak povedzme 100 ludi denne vypije 2 litre ich vody, cena spolu so stocnym je za 200l vody 0,35 EUR... x 30 dni = 10,5 EUR. (Naklady vo vyske cca 280 CZK meacne sa snad nedaju ani povazovat za realny naklad.)
Je to proste smiesna buzeracia...
EDIT: ceny su bez DPH |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ZdenekRazic
|
Zaslal: út únor 09, 2010 9:25 am Předmět: |
|
|
| ja nevim, co resite.. sice se mi to taky nelibi, ale tak to je.. setkal jsem se stim v 9 z 10 posiloven.. to je stejny, jako kdyz pujdete na bowling.. taky si tam nebudete brat sve piti. ja si myslim, ze kdyz to v te posilovne nemaji nejak extra prepaleny, tak se tam ten iontak koupit da.. me by spis sralo, kdybych si platil vstup, nebo permici a chteli po me jeste penize za sprchu.. taky jsem se stim uz setkal.. ale to je vec nazoru no.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bara Administrátor

|
Zaslal: út únor 09, 2010 9:43 am Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | Priznam sa, ze na zaciatku ma tato tema zarazila a nevidel som dovod nieco pisat, kedze nieco take ako zakaz nosenia vlastnej vody do posilky by som povazoval za absurdnu vec. Ale podla dalsich komentov to zrejme nie je az take nevsedne.
Ostava mi len dufat, ze na toto forum nechodi majitel nasej posilovne a ze mu neskrsne v hlave takyto napad. Ja to beriem tak, ze v hodnote permanentky je zahrnuta voda potrebna na osprchovanie, splachnutie wc, amortizacia zariadenia (zelezne kotuce sa asi velmi neosuchaju ani za 100 rokov...), elektrina a par dalsich drobnosti suvisiacich s prevadzkou.
Ak povedzme 100 ludi denne vypije 2 litre ich vody, cena spolu so stocnym je za 200l vody 0,35 EUR... x 30 dni = 10,5 EUR. (Naklady vo vyske cca 280 CZK meacne sa snad nedaju ani povazovat za realny naklad.)
Tady ale vůbec nejde o to kolik by ho to stálo,ale spíš o kolik přijde tím,že těm lidem neprodá iontový nápoj.Navíc když po něm půjde hygiena,tak do důsledku dojede na to,že pít vodu z umyvadla na veřejnosti je proti předpisům.Prodej pití v posilovně je součástí toho zařízení a dokonce součástí podnikatelského záměru je,že napíšeš jak hodláš zařídit přísun kvalitních tekutin zákazníkům.Napiš,že na záchodě máš umyvadlo a končíš.Uvědomte si,že zase mícháte jablka a hrušky dohromady.Teď píšete z pozice mladých(většinou bez urážky lakomých nebo šetrných) kluků,ale až budete chtít otevřít své fitko,tak budete najednou mluvit jinak a přesně tihle floutci vás budou štvát.Přijdou a jediné co zaplatí je pokud možno co nejlevnější vstup s odvoláním na věčná studia.Zaberou stroje a nepustí cvičit platící klientelu a navíc v mnoha případech ještě hodně lidí odradí svým nepříjemným odérem měsíce nepraných triček,které se jim zdají hardcore Moc let se pohybuju v tomhle prostředí abych neměl tu zkušenost opravdu okouknutou ze všech stran.Já si prostě to pití zaplatím na baru a to bych si mohl nosit svoje a určitě kvalitnější vzhledem k tomu,že mám plný sklad amino drinků,ale prostě to je minimálně nezdvořilé.Alespoň z mého pohledu a vychování.Tolik můj názor a postoj k tomu.Nikoho bych se tím nechtěl dotknout a ani zastávat.  _________________ Aishiteru do Burakku Tenshi.
http://www.youtube.com/watch?v=z57c37ELV5Y&feature=related |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ZdenekRazic
|
Zaslal: út únor 09, 2010 9:47 am Předmět: |
|
|
tak mi nejaky amino drinky posli.. xD  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út únor 09, 2010 9:50 am Předmět: |
|
|
40 liber za měsíc je skvělá cena. Clověk nesmí zapomínat, že při zákonné minimální mzdě 5,65GB má ty peníze za šichtu doma. . Moje posilka je naštěstí v ouclandu.. Je to gym ze starý školy a 390,- při neomezeném vstupu je luxusní cena.. Pití samozřejmě může být.
Jinak to pití v posilovně.. šlo by to v tý Anglii, kde má člověk trošku jinou kupní sílu(a kde jsou natolik solidní, že vyžadují pouze jeden velice vztřícný paušální poplatek).
Setkal jsem se s takovým přístupem na řadě míst, a jsem zásedně proti. Jak někdo řekl, ať zdraží o kilo permici(dávam 390,- a 500,- bych klidně dal), ale tohle se mi nelíbí. Byl jsem v Plzni na Skvrňanech v jedné nejmenované posilovně, kde po mě chtěli za 10 vstupů 400,-, plus 15,- za 0.5l vody!! . Vzhledem k tomu, že dávam 2l za tréning naprosto standartně, tak to dělá dalších 60,- za tréning a to je pro mě neúnosné. Pomíjim fakt, že to nebyly ňáký barely, ale barmanka to přede mnou natočila z kohoutku , takže jsem měl 100 chutí jít doprdele.
Srovnání s hospodou, či bowlingem je dle mě neadekvátní. Mám jiné srovnání.. Půjdu do hospody na polívku a taky si nedam pivo, protože bych měl v žaludku rybník. Ať si prostě udělaj permici tak, aby byli rentabilní a podporujou to doplňkovým prodejem tady těch sraček. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: út únor 09, 2010 10:21 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | EpsteinBarr napsal: | Priznam sa, ze na zaciatku ma tato tema zarazila a nevidel som dovod nieco pisat, kedze nieco take ako zakaz nosenia vlastnej vody do posilky by som povazoval za absurdnu vec. Ale podla dalsich komentov to zrejme nie je az take nevsedne.
Tady ale vůbec nejde o to kolik by ho to stálo,ale spíš o kolik přijde tím,že těm lidem neprodá iontový nápoj.Navíc když po něm půjde hygiena,tak do důsledku dojede na to,že pít vodu z umyvadla na veřejnosti je proti předpisům.Prodej pití v posilovně je součástí toho zařízení a dokonce součástí podnikatelského záměru je,že napíšeš jak hodláš zařídit přísun kvalitních tekutin zákazníkům.Napiš,že na záchodě máš umyvadlo a končíš.Uvědomte si,že zase mícháte jablka a hrušky dohromady.Teď píšete z pozice mladých(většinou bez urážky lakomých nebo šetrných) kluků,ale až budete chtít otevřít své fitko,tak budete najednou mluvit jinak a přesně tihle floutci vás budou štvát.Přijdou a jediné co zaplatí je pokud možno co nejlevnější vstup s odvoláním na věčná studia.Zaberou stroje a nepustí cvičit platící klientelu a navíc v mnoha případech ještě hodně lidí odradí svým nepříjemným odérem měsíce nepraných triček,které se jim zdají hardcore Moc let se pohybuju v tomhle prostředí abych neměl tu zkušenost opravdu okouknutou ze všech stran.Já si prostě to pití zaplatím na baru a to bych si mohl nosit svoje a určitě kvalitnější vzhledem k tomu,že mám plný sklad amino drinků,ale prostě to je minimálně nezdvořilé.Alespoň z mého pohledu a vychování.Tolik můj názor a postoj k tomu.Nikoho bych se tím nechtěl dotknout a ani zastávat.  |
Dovolím si oponovat. Zamyslel ses někdy nad tím, že ti "floutci" jsou možná budoucí doktoři, podnikatelé, manažeři či jinak výdělečně činné osoby. Jsou to budoucí klienti, kteří budou ochotni se svým zvyšujícím se příjmem utrácet více peněz. To je problém pro ně v posilovně vybudovat kvalitní a hygienické místo, kde by si mohli natočit "kohoutí vývar"? Opravdu si myslíš, že po vybudování takového místo, si tu vodu budou najednou točit úplně všichni? To jsou všichni co podnikají v tomto oboru tak krátkozrací?
Mluvit tu o lakomcích mi přijde komické. Tobě nepřijde nenažrané chtít 20Kč za 0,5l obyčejné vody? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út únor 09, 2010 10:39 am Předmět: |
|
|
Asi tak.. Já ty maníky, co maj fitka chápu. Samozřejmě z toho chtějí vybouchat co možná nejvíc a když daj půlku obyčejný vody za 15,-, tak přijdu na 5 tréningů a mají ze mě rázem 400,-. což konkrétně u nás znamená zvednutí tržby o 100%.. Mýt posilovnu, tak by se mi samozřejmě taky líbil takový rabat..
Jenže je tu i druhý pohled věci.. Když to takhle napálim, tak se mi zvedá šance, že zaačne odcházet klientela. Co hůř, půjdou do jinejch fitek a za kámošema, kde začnou řikat, jakej jsem žid, atd.(negativní reklama) a navíc je možnost, že je to od posilování nadobro odradí.
Jak řikam, klidně bych (v Plzni) dal 500-600,- za měsíc, ale s vlastním drinkem. Někomu to může přijít jako lakomost, ale já na to s cca 12000,- čistýho prostě nemam. v případě, že by se to mělo posrat i u nás, tak začnu vážně uvažovat o koupi svojí lavice, atd. a za pár měsíců bych ty prachy měl doma. Udělal bych to ale krejně nerad, protože tam chodim i kvůli lidem.
Ještě ohledně těch floutků.. K nám to občas taky zkusí ňákej mladší jedinec a nikdy jsem s nima neměl problém. Je pravda, že většinou odpadnou a kolikrát pořádně neví, co maj dělat, ale nikdo učenej z nebe nespadl. Nemyslim, že by nosili nekvalitní hadry, protože jim to přijde "hardcore", ale protože nemaj peníze nazbyt. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mysH 100% FAKE

|
Zaslal: út únor 09, 2010 10:53 am Předmět: |
|
|
Ja bych to videl jeste z jednoho pohledu - ze majitel nema kalkulacku a dopredu neodhadne, ze vyse investic se mu nikdy nevrati je JEHO problem .. ne klientu, ze jim napali dalsi mini priplatky.
Ja chci jednu povinnou castku, podle ktery si srovnam kam chci chodit a veskery dalsi okradani jsou jen a jen svinstvo a pristup majitele.
Ano, posiloven je spousta, pocatecni investice obrovska vetsinou, pronajem prostoru taky zadna sranda .. ale to jsou prave ty rozdily, ktery lidi zaujmou. A ne vzdy to je jen cena, ale i pristup a chovani ke klientum ..
To uz by mohli v bazenu prodavat vlastni plavky a bryle, ktery povinne si musis koupit. Demence .. jo, docela dost .. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lubos 007
|
Zaslal: út únor 09, 2010 11:08 am Předmět: pro mladé |
|
|
Proč řešíte takové věci.četl jsem tu,že někdo vypije za trénink 2 litry kde na to má brát.Kolik vás takových je?A to nevíte,že žaludek je po mozku nejnáročnější na krev?Co se stane když do něj nalijete dva litry?prokrví se tak,že už vám moc krve pro svaly nezůstane.Při tréninku by se moc pít nemělo.Co jste nenapili přez den to už v posilovně nedoženete.Majitelé se vám snaží dát vstupy co nejníže s tím,že to dorovnají na baru,ale když ne tak pokryjou tak náklady a buď posilku zavřou nebo se jim rozpadne.
Stará li se někdo o posilovnu dobře rád si koupím pití nebo si dám protein,i když mám doma svůj,ale tohle je jako poděkování za to,že se stará.Vstup většinou pokryje náklady zbytek je výdělek pro majitele.Tím,že si v posilovně nic nekoupíte mu tím dáváte najevo,že si jeho práce nevážíte.Koupit si něco v posilovně by mělo být stejnou samozřejmostí jako dát v restauraci zpropitné.Já bych vám dal vstup kilo a ionťáku až prasknete to by se vám líbilo víc? _________________ halo |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: út únor 09, 2010 11:11 am Předmět: |
|
|
Taky hodně záleží na ceně. Kdybych si mohl koupit vodu z kohoutku třeba za 5 Kč/0,5l, nebo kapku ionťáku za 10, tak bych si to koupil. Ale abych dával za mililitr ionťáku 25 korun a za vodu z kohoutku 12, tak to se mi nechce. Já mám měsíční permici do fitka za 330 a za pití bych utratil dvakrát tolik? To si radši nosím vodu z domů, stejně jako většina ostatních, co sem chodí cvičit. Anebo klidně zdražit o kilo nebo i dvě permici a dát vodu ke každýmu vstupu zadarmo, to by bylo úplně nejepší. Jinak tady v Šumperku, kde cvičím, je zákaz nošení pití ve všech čtyřech posilovnách, i když je pravda, že když je hodná obsluha tak přehlíží. _________________ I must find a motivation to train harder! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: út únor 09, 2010 11:15 am Předmět: |
|
|
Unás v mostě to udělali následovně. Je tam zákaz a aby zamezili čepování na hajzlech tak všude teče jen vlažná až teplá voda. Bez možnosti regulace . To se přidalo k dalším věcem a tak cvičim doma  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

Založen: 08. 05. 2005 Příspěvky: 699 Bydliště: Rosice u Brna
|
Zaslal: út únor 09, 2010 11:20 am Předmět: |
|
|
| mathas napsal: | Unás v mostě to udělali následovně. Je tam zákaz a aby zamezili čepování na hajzlech tak všude teče jen vlažná až teplá voda. Bez možnosti regulace . To se přidalo k dalším věcem a tak cvičim doma  |
Přesne tak to máme u nás..studená prostě neteče a jonťák za 10,- ale zase vybavení,stroje,závaží,činky atd všechno nový tak jsem ochotnej dát k permici jeste 10kc/trenink za pití _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: út únor 09, 2010 11:24 am Předmět: |
|
|
No ty stroje byla další věc proč sem si udělal fitko doma. Maj tam samý kundostroje, kladky atd, ale místa na mrtvolu či stojan na dřepy tam nenajdeš. Taky uplně všechno nový, hajtek, ale to co potřebuješ tam nenajdeš. Jediný co máš jako bonus je banda nagelovanejch teplošků co drtí bicáčky a bříško a dámičky sou sedí 2h na rotopedu a čtou si žena a život. Ještě k tomu na mě čuměj jak na exota když dělám motýlka na lavici s jednoručkama a týpek se mě zeptá proč to dělám z činkama když támhle na to mám stroj.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
www.ronnie.cz ronnie.cz/forum
© php BB & Ronnie.cz 2001 - 2007
|