ronnie.cz e-shop - doplňky výživy (ČR) e-shop - doplňky výživy (SR) diskusní forum  

Bolest v loktech

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bolest v loktech    Obsah fóra forum.ronnie.cz -> Trénink -> Bolest v loktech
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rossi.46

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 4:31 pm    Předmět: Bolest v loktech Odpovědět s citátem

V poslední době mne začaly pobolívat oba lokty. Na jednom ze slovenských servrů tam popisovali tyto bolesti při francouzském tlaku s velkou činkou a dávali to do souvisloti s úponem olecranu. Mne lokty bolej po rozpažování s jednoručkami. Má někdo podobné problémy? Při tlacích s jednoručkami v sedě mne nic nebolí. Rozpažky zřejmě tedy přestanu dělat a budu dělat jen ty tlaky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Scierx

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 5:39 pm    Předmět: Re: Bolest v loktech Odpovědět s citátem

Rossi.46 napsal:
V poslední době mne začaly pobolívat oba lokty. Na jednom ze slovenských servrů tam popisovali tyto bolesti při francouzském tlaku s velkou činkou a dávali to do souvisloti s úponem olecranu. Mne lokty bolej po rozpažování s jednoručkami. Má někdo podobné problémy? Při tlacích s jednoručkami v sedě mne nic nebolí. Rozpažky zřejmě tedy přestanu dělat a budu dělat jen ty tlaky.

chce to hlavně pořádně rozcvičit, zahřát a prokrvit ty klouby.. mě to u francouzského tlaku taky pobolívalo, takže vždycky dám dvě, tři serie s nějakou lehčí vahou a pohoda...

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mam taky problém s lokty při tréninku, ani moc nepobolívaj , spíš mi v nich křupne a pak bolí. Bolí mě hlavně při francouzkých tlakách a ostatních cvicích na triceps.
Rossi.46

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A to nedělám předpažování na ramena ani s nijak velkou váhou, cca 14 kg. Nevím jestli snížit váhu, nebo cvičit jen ty tlaky. U tricepsů mne to nebolí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bolia vas lakte? cvicte bicep + predlaktie a mozno vas prestanu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bolest v loktech    Obsah fóra forum.ronnie.cz -> Trénink -> Bolest v loktech Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: