| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rossi.46
|
Zaslal: po únor 08, 2010 4:31 pm Předmět: Bolest v loktech |
|
|
| V poslední době mne začaly pobolívat oba lokty. Na jednom ze slovenských servrů tam popisovali tyto bolesti při francouzském tlaku s velkou činkou a dávali to do souvisloti s úponem olecranu. Mne lokty bolej po rozpažování s jednoručkami. Má někdo podobné problémy? Při tlacích s jednoručkami v sedě mne nic nebolí. Rozpažky zřejmě tedy přestanu dělat a budu dělat jen ty tlaky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Scierx

|
Zaslal: po únor 08, 2010 5:39 pm Předmět: Re: Bolest v loktech |
|
|
| Rossi.46 napsal: | | V poslední době mne začaly pobolívat oba lokty. Na jednom ze slovenských servrů tam popisovali tyto bolesti při francouzském tlaku s velkou činkou a dávali to do souvisloti s úponem olecranu. Mne lokty bolej po rozpažování s jednoručkami. Má někdo podobné problémy? Při tlacích s jednoručkami v sedě mne nic nebolí. Rozpažky zřejmě tedy přestanu dělat a budu dělat jen ty tlaky. |
chce to hlavně pořádně rozcvičit, zahřát a prokrvit ty klouby.. mě to u francouzského tlaku taky pobolívalo, takže vždycky dám dvě, tři serie s nějakou lehčí vahou a pohoda... _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: po únor 08, 2010 5:59 pm Předmět: |
|
|
Já mam taky problém s lokty při tréninku, ani moc nepobolívaj , spíš mi v nich křupne a pak bolí. Bolí mě hlavně při francouzkých tlakách a ostatních cvicích na triceps. _________________ S pozdravem StrongerYAAHO |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rossi.46
|
Zaslal: po únor 08, 2010 9:26 pm Předmět: |
|
|
| A to nedělám předpažování na ramena ani s nijak velkou váhou, cca 14 kg. Nevím jestli snížit váhu, nebo cvičit jen ty tlaky. U tricepsů mne to nebolí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
g_dgrim Moderátor

|
Zaslal: út únor 09, 2010 1:47 pm Předmět: |
|
|
bolia vas lakte? cvicte bicep + predlaktie a mozno vas prestanu _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|