| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tealc
|
Zaslal: st leden 27, 2010 5:57 pm Předmět: Muay Thai |
|
|
Zdravím, už nejakú dobu uvažujem nad trénovaním nejakého bojového umenia. Nakoľko tu v okolí nie je žiaden fight club kde by sa dalo trénovať rozhodol som sa, že začnem trénovať Thajský box, pretože ho kedysi trénoval aj môj otec a techniky ešte ovláda slušne. Ja som si kúpil aj knihu (Thajský box od autora Zoran Rebac). Tam je jasne popísaná každá dôležitá technika aj s fotografiou-postoj, základné techniky, údery päsťou(direkt,háky...),údery lakťom,kopy,kopy kolenami, obranné techniky, útočné techniky a mnoho ďalšieho. Sú tam aj tréningové metódy a pod.(techniky si mozem pozriet aj na nete je ich dost hlavne na zahranicnych weboch.
Zaujímalo by ma čo okrem techniky robiť, beh to je jasné kodničku mám celkom dobrú behať vydržím, mám aj boxovací mech a aj spárovat mám s kým. Skôr by som si chcel s vašou pomocou vytvoriť nejaký tréningový plán na celý týždeň a hlavne by som chcel poradiť ako by som sa mal stravovať a aký mám trénovať silový trening. Mám aj záťažové pásy ktoré môžem využiť pri boxovaní do mechu alebo pri boji s tzv. imaginarnym superom. Chodieval som aj do posilovne. Prosim Vas o pomoc pripadne ak viete o inom fore ktore sa viac specializuje na bojove sporty tak poslite mi prosim link spavou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt leden 28, 2010 10:32 am Předmět: |
|
|
A proc te neco nenauci otec?, protoze takle z knizky a z videi se da neco pochytit, ale nepostrehnes tam vse co potrebujes, a pak si zazijes spatne navyky a to uz se pak tezko odnaucis... Jinak tu knihu mam taky, ale ze bych se diky ni mohl neco naucit to fakt ne.
Proste tu techniku potrebujes nazivo osvojit. Pak uz se da na necem stavet, pokud budes mit pravidelny sparingy.
Weby:
asi nejlepsi http://www.rosstraining.com/forum/
slovensky http://fightnews.sk/forum/
cesky http://kickboxing.blog.cz _________________ Go For Your Dream.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tealc
|
Zaslal: čt leden 28, 2010 2:47 pm Předmět: |
|
|
Hej otec mi techniky ukázal a ked som mu povedal nech sa pozre ci mam dobru techniku tak mi stale vravel ze to a to nie je dobre tak som si povedal ze sa to naucim sam a budeme spolu len sparovat ale vyzera to tak ze sam sa to urcite nenaucim (teda nie spravne). Mam taku povahu ze nemam rad ak ma niekto "buzeruje" ale v tomto si uz uvedomujem ze bez prisneho treningu to nebude ono a budem to robit zle.
Dakujem ti za stranky a este by sa sa ta chcel spytat, mam sa nejako vinimocne stravovat? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá leden 29, 2010 12:12 pm Předmět: |
|
|
Misto aby sis vazil, ze tvuj otec je byvalej muay thai trener, tak se radsi na nej vykasles.. Jo tak to budes muset proste pretrpet.. protoze ver ze jestli trenoval kdysi davno, tak tu techniku proste nezapomene uz nikdy.. Takze u tech zacatku budes muset zatnout zuby a poslouchat na slovo.
U vyzivy zalezi co ses za telesnej typ.. jestli mas sklony k pribirani, nebo nemuzes nabrat.. kazdopadne kvalitni tuky(orechy, lneny, olivovy olej), sacharidy(celozrnne pecivo, testoviny, ryze) a maso a zeleninu budes muset jezt tak i tak.. ale pak zalezi na prijmech jednotlivych potravin. _________________ Go For Your Dream.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tealc
|
Zaslal: pá leden 29, 2010 1:38 pm Předmět: |
|
|
Ja dost jem maso, ale nie bravcove alebo hovadzie ale skor kralicie a hydinu. Zelenina nie je tiez problem a orechov mame dost ale tie moc nejem. Stym pribieranim to je myslim take normalne aj toho dost pojem ale neni to nejako videt.
S otcom som sa uz dohodol takze je to v poho a myslim si teda ze aj ta strava moze byt. Dik zatial za rady  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá leden 29, 2010 3:25 pm Předmět: |
|
|
| Tealc napsal: | Ja dost jem maso, ale nie bravcove alebo hovadzie ale skor kralicie a hydinu. Zelenina nie je tiez problem a orechov mame dost ale tie moc nejem. Stym pribieranim to je myslim take normalne aj toho dost pojem ale neni to nejako videt.
S otcom som sa uz dohodol takze je to v poho a myslim si teda ze aj ta strava moze byt. Dik zatial za rady  |
hlavne si vaz ze tvuj otec delal thajskej box... takovejch tatinku moc neni...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: út únor 09, 2010 1:44 pm Předmět: |
|
|
Cus, nechci zakládat novej topi, tak to pisu sem.
Mam dotaz: jaky jsou v Praglu kluby Thai-boxu mimo Hanuman? Kdyz jsem koukal na rozpisy treningu v hanumanu, tak mi to moc nesedi s praci, tak bych potreboval kouknout i jiny dobry klub. Dik |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Geroj

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út únor 09, 2010 1:48 pm Předmět: |
|
|
Sice nejsem prazskej ale z hlavy vim, ze tam maj Delroy Gym, Lanna gym, urcite hodne kickbox klubu a spoustu box klubu. Plus tam maj jeste Brazilsky Jiujitsu (myslim, ze jediny v CR), a Combat Sambo. Proste tam toho je moc a v tomhle cajzlum zavidim  _________________ Go For Your Dream.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
supporter (ban)
|
Zaslal: út únor 09, 2010 1:50 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | cajzlum zavidim  |
nerouhej se synu Moravy  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: čt únor 11, 2010 12:03 am Předmět: |
|
|
Diky, zkouknu to a neco si urco vyberu (jinak se taky dekluju od Spilasu do Praglu ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|