| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
katzenka
|
Zaslal: so únor 07, 2009 7:16 pm Předmět: |
|
|
| wescoast napsal: | | Hele jestli máš strach, tak prodávají kečup bez cukru. Já na něm teď jedu a je výbornej. |
tak tak, taky jsem na nej presla a nemuzu si stezovat:) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
v.net
|
Zaslal: so únor 07, 2009 8:09 pm Předmět: Re: blablabla |
|
|
| Kocik™ napsal: | Kečup od Kanda je pěkně hnusná řídká sračka, ale lepší než nic.. Dneska sem objevil "Spak ketchup bez cukru" tak snad bude lepší.
Jinak normální Heinz suverénně nejlepší  |
jj.tak ten Spak si taky kupuju...mam ho v práci i doma...a je fakt dobrej...(na etiketu se složením se radši nedívám... ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
freeman87
|
Zaslal: út leden 19, 2010 8:29 pm Předmět: |
|
|
Neviete priblizne vyzivove hodnoty dia kecupu? Nemozem to nikde najst.
...predpokladam, ze sacharidy niekde okolo 0,5 , tuky ziadne, par bielkovin a nejake kalorie |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Draper

Založen: 20. 06. 2005 Příspěvky: 7509 Bydliště: Brno / Velke Mezirici
|
Zaslal: út leden 19, 2010 8:43 pm Předmět: |
|
|
| freeman87 napsal: | Neviete priblizne vyzivove hodnoty dia kecupu? Nemozem to nikde najst.
...predpokladam, ze sacharidy niekde okolo 0,5 , tuky ziadne, par bielkovin a nejake kalorie |
to tech sacharidu bude mit asi vic
co obcas kupuji kecup se snizenym obsahem cukru, tak ma okolo 8g sachru. Dia kecup asi nebude mit zadny pridany cukr, ale nejake sacharidy ze zeleniny atd tam budou....bilkoviny a tuky bych tady neresil _________________ http://www.phd-supplements.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
freeman87
|
Zaslal: st leden 20, 2010 2:29 pm Předmět: |
|
|
| citace: |
to tech sacharidu bude mit asi vic
co obcas kupuji kecup se snizenym obsahem cukru, tak ma okolo 8g sachru. Dia kecup asi nebude mit zadny pridany cukr, ale nejake sacharidy ze zeleniny atd tam budou....bilkoviny a tuky bych tady neresil |
Ja som si kupil DIA kecup HAME OTMA a je vynikajuci :) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: st leden 20, 2010 2:36 pm Předmět: |
|
|
| freeman87 napsal: | Neviete priblizne vyzivove hodnoty dia kecupu? Nemozem to nikde najst.
ma 6-8g sachru.. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Conny
|
Zaslal: út únor 09, 2010 1:56 pm Předmět: |
|
|
| Ja jsem marne shanel DIA kecup, tak kupuju ten od HAME...Je dobry ale ta cena docela porostla.Jeste je dobry Dle gusta. Hame je ale hame:-D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
R.i.g.o.s.
|
Zaslal: út únor 09, 2010 2:30 pm Předmět: |
|
|
Já bych si nedokazal asi zivot bez kecupu predstavit Já mam 900g kecup sotva na týden chutnají mi všechny kečupy hlavne nesmí dojit jinak je zle :-D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Draper

Založen: 20. 06. 2005 Příspěvky: 7509 Bydliště: Brno / Velke Mezirici
|
Zaslal: út únor 09, 2010 3:49 pm Předmět: |
|
|
| R.i.g.o.s. napsal: | Já bych si nedokazal asi zivot bez kecupu predstavit Já mam 900g kecup sotva na týden chutnají mi všechny kečupy hlavne nesmí dojit jinak je zle :-D |
To jsem si myslel jeste tak pred 2 roky a dnes je ma spotreba 0g / den :) Cpal jsem ho vsude mozne, spotreba 900g/ 2-3 dny ( 3 dny, kdyz jsem setril :) ), pak jsem zjistil, kolik je vlastne ve 100g jednoduchych sacharidu, coz me predtim ani nijak nenapadlo resit a mel jsem hned po chuti :)
Dnes kecup naprosta zbytecnost, kterou paradne nahradi ruzna prirodni koreni (jako bazalka, petrzel, oregano. cesnek atd....) _________________ http://www.phd-supplements.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|