Zaslal: út únor 09, 2010 11:07 am Předmět: všm mladým
Proč řešíte takové věci.četl jsem tu,že někdo vypije za trénink 2 litry kde na to má brát.Kolik vás takových je?A to nevíte,že žaludek je po mozku nejnáročnější na krev?Co se stane když do něj nalijete dva litry?prokrví se tak,že už vám moc krve pro svaly nezůstane.Při tréninku by se moc pít nemělo.Co jste nenapili přez den to už v posilovně nedoženete.Majitelé se vám snaží dát vstupy co nejníže s tím,že to dorovnají na baru,ale když ne tak pokryjou tak náklady a buď posilku zavřou nebo se jim rozpadne.
Stará li se někdo o posilovnu dobře rád si koupím pití nebo si dám protein,i když mám doma svůj,ale tohle je jako poděkování za to,že se stará.Vstup většinou pokryje náklady zbytek je výdělek pro majitele.Tím,že si v posilovně nic nekoupíte mu tím dáváte najevo,že si jeho práce nevážíte.Koupit si něco v posilovně by mělo být stejnou samozřejmostí jako dát v restauraci zpropitné.Já bych vám dal vstup kilo a ionťáku až prasknete to by se vám líbilo víc? _________________ halo
no ja ma na to teda uplne jiny pohled.....
vstup me stoji nejakych 80-90kc trenuju 4-5tydne proc bych si mel davat ve fitku jeste predrazenej proteinak? prijde mi to jako vyhazovani penez kdyz mam doma pixlu Xkrat levnejsi....
srovnavat to s restauraci mne neprijde vhodne ale samozrejme to vzdy konci u penez....
Zaslal: út únor 09, 2010 11:50 am Předmět:
Taky nesouhlasim. Ve fitkach v Praze se neplati zrovna malo a za ty penize chci taky nejaky sluzby a nejakou uroven. Kupovat si odmerku proteinu za 30 korun nebo pullitr vody za 20 korun, to tedy opravdu za uctu k provozovateli ftika nepovazuju. Pochopil bych to kdyby byla moznost si alespon koupit rekneme 1,5l vody za 15 korun, ale jinak ne. Vlastni vodu si nosim vzdycky a vsude a 1,5l je opravdu takovy minimum co potrebuju na trenink, zapijeni bcaa a namichani vlastniho proteinu, kterej si nosim s sebou. _________________ "If you want to be world class, you must first act world class."
lubos007: je sice hezky, ze obhajujes vlastnika posilovny, ale bohuzel stale je smutna pravda, ze pokud neudela pitomej odhad (naklady vs prijmy), tak ztratovy nebude. A nemusi prodavat extra piti ..
ps: beru to z pohledu Prahy, kde ty fitka nejsou levny .. svyho casu jsem tu daval za mesic tolik, co stoji kluky kdyz cvicim u babci na vesnici ve fitku celej rok (a to jeste drzkovali jak je to drahy ..)
Zaslal: út únor 09, 2010 11:58 am Předmět:
Teda ještě že nechodim cvičit v Praze, tady u nás dám za vstup když koupim permici 31,- Kč a voda z kohoutku (tady se dá pít:-) je zadara, takže si ten jonťák za 15 Kč půl litru klidně koupim, to mě nezabije :-) _________________ Z Trutnova od r. 1582 :-)
Zaslal: út únor 09, 2010 12:00 pm Předmět:
U nás stojí 1,5 litru balené vody 15Kč a nevidím důvod, proč si ji nekupovat. Chodila jsem a budu chodit jen do takových zařízení ( ať už fitek či restaurací ), na které mám a kde jsem schopna akceptovat pravidla provozu. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
A to nevíte,že žaludek je po mozku nejnáročnější na krev?Co se stane když do něj nalijete dva litry?prokrví se tak,že už vám moc krve pro svaly nezůstane.Při tréninku by se moc pít nemělo.
Žaludek rozhodně není hned po mozku nejnáročnější na krev, mnohem více krve potřebují ledviny, játra, srdce i plíce, nikoliv žaludek. (Víš jakou roli mají vůbec při tréninku játra?) Navíc podél malé kurvatury žaludku jsou řasy sloužící pro rychlou pasáž tekutin z jícnu do dalších etáží, jmenují se sulcus salivarius (Waldeyrova cesta), zátěž žaludku pitím vody je tedy minimální.
citace:
tohle je jako poděkování za to,že se stará.Vstup většinou pokryje náklady zbytek je výdělek pro majitele.Tím,že si v posilovně nic nekoupíte mu tím dáváte najevo,že si jeho práce nevážíte.
Pokud půjdu k holiči, zajímá mě tak jako v posilovně poskytnutí nějaké služby, v tomto případě chci ostříhat. Pokud mě ostříhá, nevidím důvod, proč bych si měl vedle zaplacení této služby kupovat od něj ještě navíc nějaký předražený šampón jako poděkování, aby snad nenabyl dojmu, že si nevážím jeho práce. Už jen tím, že jsem si pro poskytnutí této služby vybral tohoto majitele posilovny / holiče a dal utržit jemu a nikoliv konkurenci, je vyjádření toho, že si jeho práce vážím a na trhu ho považuji za nejlepšího. _________________ www.freimen.cz
tohle je jako poděkování za to,že se stará.Vstup většinou pokryje náklady zbytek je výdělek pro majitele.Tím,že si v posilovně nic nekoupíte mu tím dáváte najevo,že si jeho práce nevážíte.
ty ses majitelem posilovny a mrzi ze te nemuzes okradat lidi o pul litru vody z kohoutku za 20kc? tohle je strasna blbost:) _________________ http://tv.ronnie.cz/?v=298
Zaslal: út únor 09, 2010 2:00 pm Předmět:
Souhlasím s Freimenem. Žaludeční peristaltika je nastavená tak, že tekutiny putují žaludkem rovnou do dvanáctníku a mají přednost. Průchod a vstřebávání tekutin funguje na principu peristaltické vlny vztahů pyrolické pumpy. Jejich vstřebávání nějak nezatěžuje žaludek a vrátníkovou část (Pylorickou pumpu), neboť tekutina nezatěžuje žaludek a vrátník potřebou mechanického zpracování.
Naposledy upravil herza dne út únor 09, 2010 6:42 pm, celkově upraveno 1 krát
Zaslal: út únor 09, 2010 4:14 pm Předmět:
u nas ve fitku bych dal za iontak 1/2 litru 25 a vody 15, ale zas vystup me na pernamentce vyjde cca na 22, takze to moc neresim, ale zas piju tolik abych nerusil intenzitu vecnym chcanim _________________ max vykony- BP-120, MT-150, DREP-160
U nás stojí 1,5 litru balené vody 15Kč a nevidím důvod, proč si ji nekupovat. Chodila jsem a budu chodit jen do takových zařízení ( ať už fitek či restaurací ), na které mám a kde jsem schopna akceptovat pravidla provozu.
Založen: 19. 11. 2008 Příspěvky: 376 Bydliště: Rubačov nad Rubačovkou
Zaslal: út únor 09, 2010 4:26 pm Předmět:
Natřel to Freimen, jak s žaludkem, tak s holičem. To je svatá pravda
(jinak VŠM je Vysoká škola manažmentu ( http://www.vsm.sk/sk/ ) ) _________________ - Bouchalec - bijec, zabiják.
- Oni řvali od prvního opakování v sérii způsobem, jak kdyby jim řezali koule.
Zaslal: út únor 09, 2010 4:28 pm Předmět:
Hádáte se o vodu a mezi tím došlo Magi
_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2, 3, 4Další
Strana 1 z 4
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru