ronnie.cz e-shop - doplňky výživy (ČR) e-shop - doplňky výživy (SR) diskusní forum  

všm mladým

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - všm mladým    Obsah fóra forum.ronnie.cz -> Ostatní - kulturistika -> všm mladým
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lubos 007

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 11:07 am    Předmět: všm mladým Odpovědět s citátem

Proč řešíte takové věci.četl jsem tu,že někdo vypije za trénink 2 litry kde na to má brát.Kolik vás takových je?A to nevíte,že žaludek je po mozku nejnáročnější na krev?Co se stane když do něj nalijete dva litry?prokrví se tak,že už vám moc krve pro svaly nezůstane.Při tréninku by se moc pít nemělo.Co jste nenapili přez den to už v posilovně nedoženete.Majitelé se vám snaží dát vstupy co nejníže s tím,že to dorovnají na baru,ale když ne tak pokryjou tak náklady a buď posilku zavřou nebo se jim rozpadne.
Stará li se někdo o posilovnu dobře rád si koupím pití nebo si dám protein,i když mám doma svůj,ale tohle je jako poděkování za to,že se stará.Vstup většinou pokryje náklady zbytek je výdělek pro majitele.Tím,že si v posilovně nic nekoupíte mu tím dáváte najevo,že si jeho práce nevážíte.Koupit si něco v posilovně by mělo být stejnou samozřejmostí jako dát v restauraci zpropitné.Já bych vám dal vstup kilo a ionťáku až prasknete to by se vám líbilo víc?
m4l

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja ma na to teda uplne jiny pohled.....
vstup me stoji nejakych 80-90kc trenuju 4-5tydne proc bych si mel davat ve fitku jeste predrazenej proteinak? prijde mi to jako vyhazovani penez kdyz mam doma pixlu Xkrat levnejsi....
srovnavat to s restauraci mne neprijde vhodne ale samozrejme to vzdy konci u penez....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZOPASNIK
Administrátor

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky nesouhlasim. Ve fitkach v Praze se neplati zrovna malo a za ty penize chci taky nejaky sluzby a nejakou uroven. Kupovat si odmerku proteinu za 30 korun nebo pullitr vody za 20 korun, to tedy opravdu za uctu k provozovateli ftika nepovazuju. Pochopil bych to kdyby byla moznost si alespon koupit rekneme 1,5l vody za 15 korun, ale jinak ne. Vlastni vodu si nosim vzdycky a vsude a 1,5l je opravdu takovy minimum co potrebuju na trenink, zapijeni bcaa a namichani vlastniho proteinu, kterej si nosim s sebou.

Travis Ortmayer
mysH
100% FAKE

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lubos007: je sice hezky, ze obhajujes vlastnika posilovny, ale bohuzel stale je smutna pravda, ze pokud neudela pitomej odhad (naklady vs prijmy), tak ztratovy nebude. A nemusi prodavat extra piti ..

ps: beru to z pohledu Prahy, kde ty fitka nejsou levny .. svyho casu jsem tu daval za mesic tolik, co stoji kluky kdyz cvicim u babci na vesnici ve fitku celej rok (a to jeste drzkovali jak je to drahy ..)
Manek49

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda ještě že nechodim cvičit v Praze, tady u nás dám za vstup když koupim permici 31,- Kč a voda z kohoutku (tady se dá pít:-) je zadara, takže si ten jonťák za 15 Kč půl litru klidně koupim, to mě nezabije :-)
Diana

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U nás stojí 1,5 litru balené vody 15Kč a nevidím důvod, proč si ji nekupovat. Chodila jsem a budu chodit jen do takových zařízení ( ať už fitek či restaurací ), na které mám a kde jsem schopna akceptovat pravidla provozu.
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 12:01 pm    Předmět: Re: všm mladým Odpovědět s citátem

Lubos 007 napsal:
?Co se stane když do něj nalijete dva litry?prokrví se tak,že už vám moc krve pro svaly nezůstane.Při tréninku by se moc pít nemělo.

O teme platenia (konkretne za vodu) som diskutoval/diskutujem v teme o vode, mozes si tam pozriet moj nazor.

Ale to, co som tu od teba odcitoval asi nemyslis uplne vazne? Ak ano...tak no comment...
Freimen
Hadač

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 1:29 pm    Předmět: Re: všm mladým Odpovědět s citátem

Lubos 007 napsal:
A to nevíte,že žaludek je po mozku nejnáročnější na krev?Co se stane když do něj nalijete dva litry?prokrví se tak,že už vám moc krve pro svaly nezůstane.Při tréninku by se moc pít nemělo.

Žaludek rozhodně není hned po mozku nejnáročnější na krev, mnohem více krve potřebují ledviny, játra, srdce i plíce, nikoliv žaludek. (Víš jakou roli mají vůbec při tréninku játra?) Navíc podél malé kurvatury žaludku jsou řasy sloužící pro rychlou pasáž tekutin z jícnu do dalších etáží, jmenují se sulcus salivarius (Waldeyrova cesta), zátěž žaludku pitím vody je tedy minimální.

citace:
tohle je jako poděkování za to,že se stará.Vstup většinou pokryje náklady zbytek je výdělek pro majitele.Tím,že si v posilovně nic nekoupíte mu tím dáváte najevo,že si jeho práce nevážíte.

Pokud půjdu k holiči, zajímá mě tak jako v posilovně poskytnutí nějaké služby, v tomto případě chci ostříhat. Pokud mě ostříhá, nevidím důvod, proč bych si měl vedle zaplacení této služby kupovat od něj ještě navíc nějaký předražený šampón jako poděkování, aby snad nenabyl dojmu, že si nevážím jeho práce. Už jen tím, že jsem si pro poskytnutí této služby vybral tohoto majitele posilovny / holiče a dal utržit jemu a nikoliv konkurenci, je vyjádření toho, že si jeho práce vážím a na trhu ho považuji za nejlepšího.
Bazzy

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
tohle je jako poděkování za to,že se stará.Vstup většinou pokryje náklady zbytek je výdělek pro majitele.Tím,že si v posilovně nic nekoupíte mu tím dáváte najevo,že si jeho práce nevážíte.

ty ses majitelem posilovny a mrzi ze te nemuzes okradat lidi o pul litru vody z kohoutku za 20kc? tohle je strasna blbost:)
herza

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím s Freimenem. Žaludeční peristaltika je nastavená tak, že tekutiny putují žaludkem rovnou do dvanáctníku a mají přednost. Průchod a vstřebávání tekutin funguje na principu peristaltické vlny vztahů pyrolické pumpy. Jejich vstřebávání nějak nezatěžuje žaludek a vrátníkovou část (Pylorickou pumpu), neboť tekutina nezatěžuje žaludek a vrátník potřebou mechanického zpracování.

Naposledy upravil herza dne út únor 09, 2010 6:42 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u nas ve fitku bych dal za iontak 1/2 litru 25 a vody 15, ale zas vystup me na pernamentce vyjde cca na 22, takze to moc neresim, ale zas piju tolik abych nerusil intenzitu vecnym chcanim
hooliganko

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
U nás stojí 1,5 litru balené vody 15Kč a nevidím důvod, proč si ji nekupovat. Chodila jsem a budu chodit jen do takových zařízení ( ať už fitek či restaurací ), na které mám a kde jsem schopna akceptovat pravidla provozu.

a tavám to natřela , protože je to tak
Bouchalec

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Natřel to Freimen, jak s žaludkem, tak s holičem. To je svatá pravda

(jinak VŠM je Vysoká škola manažmentu ( http://www.vsm.sk/sk/ ) )
Diana

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hádáte se o vodu a mezi tím došlo Magi

Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hooliganko napsal:

a tavám to natřela , protože je to tak

Akurat si nepostrehol taky maly detail. Malokto tu riesi tych par korun naviac...ale riesi sa princip.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - všm mladým    Obsah fóra forum.ronnie.cz -> Ostatní - kulturistika -> všm mladým Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

Přejdi na: