|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jsem divnej? :) |
| Ses |
|
67% |
[ 117 ] |
| Nejses |
|
14% |
[ 26 ] |
| Nevim |
|
17% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 174 |
|
| Autor |
Zpráva |
maria Moderátor
|
Zaslal: ne únor 07, 2010 9:02 pm Předmět: |
|
|
okolo krku? ja že do krku _________________ maria |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne únor 07, 2010 9:07 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | okolo krku? ja že do krku |
Presne .. to delaji maly decka ... chlapy si ju lijou do krku ! _________________ ...podpis... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Draper

Založen: 20. 06. 2005 Příspěvky: 7517 Bydliště: Brno / Velke Mezirici
|
Zaslal: ne únor 07, 2010 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | maria napsal: | okolo krku? ja že do krku |
Presne .. to delaji maly decka ... chlapy si ju lijou do krku ! |
fitnessaci ne  _________________ http://www.phd-supplements.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne únor 07, 2010 9:17 pm Předmět: |
|
|
Ze ty mas strach, ze by ti spalilo par gramu svalu?  _________________ ...podpis... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 07, 2010 9:21 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Ze ty mas strach, ze by ti spalilo par gramu svalu?  |
ne ale, ze bych pribral par gramu tuku to si radeji misto toho dam ryzi :) _________________ http://www.phd-supplements.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 08, 2010 3:53 pm Předmět: |
|
|
8/2 PRSA, BICEPS, TRICEPS, BRICHO
tlaky JR v leze
40kg x 8
40kg x 8
40kg x 8
40kg x 8
40kg x 8
-zacatek takovej "divokej" , ve fitku bylo malo lidi, mezi nima ovsem uz benchoval ocividne odpocaty a dnes nejak moc rozjareny Mik (mozna proto, ze me po tydnu vidi ), chtel jsem si s nim dat bench, protoze s nim, nevim proc, mam vzdy vice sily, ale v planu byly prvne jednorucky, protoze me soucasne vykony na tomto cviku jsou srovnatelne s kazdym prumernym cvicencem v BG a o techinice ani nemluve, a tak jsem ho planoval az jako druhy cvik v rade, kdy mam alespon vymluvu, proc neni sila Takze tedy jako prvni cvik jsem zvolil JR, tak nejak jsem doufal v 5x8x40kg, ale po dnesni noci a proto, ze jsem nachcipanej (viz nize), jsem se vube necitil, ale zkusil jsem. No prvni 3 serie relativne v pohode, 4. tezka, 5. uz hodne tezka, i kdyz ne uplne na krev, sila celkem byla, pauzy okolo 90sec, pekne to bralo, i kdyz u prvniho cviku to vzdy neni uplne ono, ale jinak spokojenost.
bench press
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 10
-zvolil jsem radeji lehci vahu, at to co nejvic nadrejpruju a nejsu nasranej a povedlo se. Po prvni serii jsem si sice rikal "a ku*va s timhle nemas sanci dat 5x10", ale sila rostla s kazdou dalsi serii a i technicky jsem to dokazal nejlepe procitit u poslednich 2 serii (sirsi uchop, lokty co nejvic od tela, celkem rychla opakovani). Sere pes, ze tam mam jen 80kg, ale hlavni je, ze jsem svaly u benche konecne zase pekne procitil
protismerky
30kg x 15
32,5kg x 15
35kg x 15
37,5kg x 12
40kg x 10 + 32,5kg x 10 + 27,5kg x 10 + 25kg x 12 + 22,5kg x 12
-klasicka jako vzdy, minule v SS s tlaky na stroji, dnes oba cvicky samostatne. Dnes to bralo podstatne lepe nez minule, kdy to stalo za hovno celkove.
tlaky na MP hlavou nahoru
70kg x 10
80kg x 8
85kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
85kg x 8
70kg x 15
-tohle me velmi mile prekvapilo, protoze jsem si rikal, ze budu rad za 80kg, coz ale bylo lehoucke, tak jsem pridal jeste 5kg, taky rezerva no tak nezbyvalo nic jineho, nez tam jeste 2 maly kolecka soupnout a zkusit to a povedlo se. Prvni 90ka sice tezka, u druhe jsem ale dal o neco delsi pauzu (okolo 2 minut) a byla tak i lehci. Pak jeste jedna s 85 a na zaver drejping 15x70, o vseho dnes krasne braly horni prsa a ramena jsem skoro necitil, takze parada
tlaky na stroji v sede
50kg x 12
55kg x 12
60kg x 12
65kg x 10
70kg x 10
70kg x 10 + 50kg x 10 + 40kg x 12 + 30kg x 20
-minule se 40kg v SS s protismerkama a vubec me to nebavilo, dnes uplny opak, ty 70ky sice na krev, ale naprosto neskutecny pumping Super tecka na zaver treninku prsou (dnes jen 28 serii :) )
bicepsovy zdvih JR
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
20kg x 10
-desitky s 20kg jednoruckama na bicak vzdy citim uplne nejlepe a nejvic me bavi, takze nebylo co resit. Sila se u bicaku drzi, pauzy okolo 90 sec. Super.
bicepsovy zdvih VC
45kg x 8
50kg x 7
50kg x 7
50kg x 7
50kg x 7
50kg x 7
-uz minule jsem dal misto EZty VC a krasne to sedlo, dnes jsem pridal 10kg a samozrejme ubral opakovani, opet pekny cvik, silove tak akorat, pauzy do 90sec, zadny srani se s tim :)
kliky na bradlech
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10
Drejprd x 10 (na krev)
-minule jsem po delsi dobe opet zacal cvicit triceps, takze jsem se na nej dnes tesil, vahal jsem, jestli zacit s francii nebo bradlama, ale minule byla francie a bradla jsou preci jen bradla (zakladni cvik s vlastni vahou tela), a tak jsem se, byť s velkou nejistotou, odebral smer stanoviste bradla a osud tomu asi chtel a zaroven se ti smerem odebral i Zlutej , a tak nam nezbyvalo nic jineho, nez se stridat, coz mi ale vubec navadilo ba naopak. Zlutej si narozdil odeme samozrejme jeste prilozil 10kg na opasek :) a jel to naprosto krasnou technikou, ostatne jako vsechny cviky, ja jsem zvolil pouze svoji vlastni vahu a ac nevim, jak to vypadalo po technicke stranec a rekl bych, ze mam u toho divne lokty, tak jsem dal planovanych 5x10, ovsem posledni serii total na krev a myslim, ze to posledni opakovani ani nebylo uplne 100% dotazeny, ale dal jsem to jen diky podpore Zkutasa, dik Jinak tricaky jsem citil pekne.
francouzsky tlak VC v leze
40kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
45kg x 10
-minuly trenink jsem s timto cvikem a se stejnym objemem cviku zacinal a navic to nebylo po treininku prsou, kdy uz mivam obvykle v tricepsech mensi silu, ale dnes tomu tak nebylo. Opravdu citim, ze tricepsy jsou nejvic odpocnuty sval v mem tele a je v nich pocitove nejvice sily a energie. Posledni serie sice uz hodne tezka, ale nepomatuji si, kdy bych u francie lepe procitil tricepsy
superserie
bicepsovy zdvih JR v sede + extenze JR ve stoje
15kg x 12 + 30kg x 12
15kg x 12 + 30kg x 12
15kg x 12 + 30kg x 12
15kg x 12 + 30kg x 12
15kg x 12 + 30kg x 12
-diky pomerne lehkosti cviku a vynikajci procitenosti a pumpingu bicepsu a a tricepsu bylo z planovanych 3-4 superserii krasnych 5 a pauzama do 90sec.
superserie
bicepsovy zdvih na kladce + tricepsovy provaz ve stoje pred hlavu
50kg x 15 + 50kg x 15
50kg x 15 + 50kg x 15
50kg x 15 + 50kg x 20
50kg x 15 + 50kg x 20
50kg x 15 + 50kg x 20
-myslel jsem, ze stare casy bicepsovo- tricepsovych orgazmu na kladkach jsou pryc , ale dnesek me utvrdil o opaku...proste no comment. Jinak tohle v planu nebylo, chtel jsem jit na veslo, ale obe byla obsazena, a tak jsem pumpoval a pumpoval, jenze kdyz jsem dopumpoval (a 20+20 serii na bic a tric uz bylo tak akorat), tak vesla byla stale obsazena, a tak jsem se rozhodl, ze se na ne vykaslu, protoze jsem stejne nachcipanej a hure se mne dycha a misto toho si dam jeste rychle bricho.
zkracovacky
15
15
15
15
-ale jo, dnes celkem sedly
predklony na stroji
70kg x 15
70kg x 15
70kg x 15
70kg x 15
-ze bych tomu "hnusnemu pastroji" konecne opet prisel na chut? Nevim, jestli to byla nahoda, ale dnes jsem u toho citil bricho naprosto luxusne.
zkracovacky na kladce ve stoji
25kg x 20
25kg x 20
25kg x 20
25kg x 20
-opet jsem osu chytl podhmatem a opet to mnohem lepe bralo brisaky, luxusni cvik.
-veslo 10 minut (zatez 7, okolo 2500m, zapomnel jsem zapsat a jelikoz to ani nebylo 15 minut, protoze uz to byl fakt dlouhy trenink a bylo na case koncit a take protoze mne silene teklo z nosu, tak to ani nepocitam), pas 2 minuty, stretching, ledova sprcha a domu
-takze po dnesnim asi 4 hodinovem spanku diky technicke zavade v byte, kterou jsem sice v noci resit nemusel, ale byl jsem nasranej, protoze bych to musel resit rano a to jsem se tesil do posilovny, jsem to musel resiti v noci pri cemz jsem se v opet preziral predevsim proteinakama a vlockama a radeji ani nepremyslim, kolik zbytecnych organismus zatezujicichbilkovin do me zase padlo ( zkur*eny neskutecne dobry Pharma Blend ) a take navzdory tomu, ze jsem po dlouhe dobe pekne nahcipanej (boli me v krku, jsem zahlenenej, tece z rypaku, rezou me oci, jsem trochu zavodnenej jako vzdy pri nemoci, blbe se mne dycha a ja nevim co jeste....) to byl NAPROSTO VYNIKAJCI TRENINK, jaky jsem dnes necekal ani pri te nejlepsi konstalaci hvezd :) proste vsechno sedlo luxusne, vse nadherne prociteno, napumpovani jako za starych casu :) proste nemam si na co stezovat az na to nechlazeni
edit: vazne by me zajimalo, kdo krome Bazzyho poctive cte tyhle strasny sracky mem logu  _________________ http://www.phd-supplements.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
aikonny
|
Zaslal: po únor 08, 2010 4:23 pm Předmět: |
|
|
Miluju, když lidé chodí v takém stavu do posilky mezi další "chcípáky"  _________________ Tak na co... Tak nasheldanou :o) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 08, 2010 5:06 pm Předmět: |
|
|
| aikonny napsal: | Miluju, když lidé chodí v takém stavu do posilky mezi další "chcípáky"  |
a diky ze ctes muj log  _________________ http://www.phd-supplements.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: po únor 08, 2010 5:10 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Hele krehotinko ,moje 2 spolubydlici tu hekaji, smrkaji, frkaji, kychaji, skuhraji jak je vsechno boli a ja nevim co jeste... uz asi druhy tyden, ja jsem tu s nema porad, spime v jedne mistnosti a podivej se na me v jake jsem forme a fit
Co tim chci vlastne rict? Jo ze ses jak z cukru, jen ta tebe nekdo prskne bacil, hned te to polozi takze bys mel neco delat se svoji imunitou....treba napr. takova ledova sprcha kazdy den po treninku atd...  |
| Draper napsal: |
take navzdory tomu, ze jsem po dlouhe dobe pekne nahcipanej (boli me v krku, jsem zahlenenej, tece z rypaku, rezou me oci, jsem trochu zavodnenej jako vzdy pri nemoci, blbe se mne dycha a ja nevim co jeste....) |
hej nevim proc ale doufal jsem ze se toto stane a ja se budu moci strasne smat..
 _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: po únor 08, 2010 6:38 pm Předmět: |
|
|
| aikonny napsal: | Miluju, když lidé chodí v takém stavu do posilky mezi další "chcípáky"  |
Vcelku souhlas, přijde mi to docela sobecké.
Není lepší na 2 dny zalehnout do betle, pít hektolitry čaje s citrónem, místo toho, abys ve fitku vesele rozdával bacily na všechny strany? Jo, já vím, že správného drsoně nějaké nachlazení nerozhodí a třeba Zátopek dokázal na oválu vyběhat i angínu, ale na druhou stranu, jak taky ve stáří s tímhle přístupem dopadl. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 08, 2010 6:50 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | | aikonny napsal: | Miluju, když lidé chodí v takém stavu do posilky mezi další "chcípáky"  |
Vcelku souhlas, přijde mi to docela sobecké.
Není lepší na 2 dny zalehnout do betle, pít hektolitry čaje s citrónem, místo toho, abys ve fitku vesele rozdával bacily na všechny strany? Jo, já vím, že správného drsoně nějaké nachlazení nerozhodí a třeba Zátopek dokázal na oválu vyběhat i angínu, ale na druhou stranu, jak taky ve stáří s tímhle přístupem dopadl. |
Ano to plne uznavam a stve me na tom nejvic. Jenze se mnou je to tezke :( _________________ http://www.phd-supplements.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bitas
|
Zaslal: út únor 09, 2010 2:00 pm Předmět: |
|
|
| Můžu se tě na něco zeptat? Proč jsi přešel z Fullbody na Split? Můžeš nějak konkrétně popsat, co ti to přineslo? Máš fotky tvojí aktuální formy? Jinak log se mi velice líbí, je zajímavej, takovej životní příběh.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
oakus

Založen: 09. 11. 2005 Příspěvky: 1100 Bydliště: Brno, Poděbrady
|
Zaslal: út únor 09, 2010 2:13 pm Předmět: |
|
|
draper jel někdy fullbody?  _________________ No to mi povídej. Tam je víc elektriky, než byl nápor na celostátní síť v reklamní pauze při finále zápasu žen v pudinkovým krému! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út únor 09, 2010 2:20 pm Předmět: |
|
|
| oakus napsal: | draper jel někdy fullbody?  |
jo, od prvni stranky do ja nevim ktery  _________________ NBD
Nepřízeň počasí tě nikdy nesmí odradit od treningu, je to jen překážka, kterou musíš překonat |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bitas
|
Zaslal: út únor 09, 2010 2:56 pm Předmět: |
|
|
| oakus: no podle tréninku, který měl rozepsaný na první stránce "Fullbody workout" asi jo..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
www.ronnie.cz ronnie.cz/forum
© php BB & Ronnie.cz 2001 - 2007
|