|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
komar
|
Zaslal: út únor 09, 2010 11:25 am Předmět: |
|
|
tak s timto nazorem Baro by si v americe zkrachoval raz dva. jak se pokazi v gymu jedna ze tri fontanek s filtrovanou chlazenou vodou zdarma tak zakaznici zacnou picovat at to rychle opravis a jak by si jim rekl ze si nesmi donest svuj drink tak bys ho uz v zivote ve sve posce nevidel.
EDIT: ceny su bez DPH[/quote]
Tady ale vůbec nejde o to kolik by ho to stálo,ale spíš o kolik přijde tím,že těm lidem neprodá iontový nápoj.Navíc když po něm půjde hygiena,tak do důsledku dojede na to,že pít vodu z umyvadla na veřejnosti je proti předpisům.Prodej pití v posilovně je součástí toho zařízení a dokonce součástí podnikatelského záměru je,že napíšeš jak hodláš zařídit přísun kvalitních tekutin zákazníkům.Napiš,že na záchodě máš umyvadlo a končíš.Uvědomte si,že zase mícháte jablka a hrušky dohromady.Teď píšete z pozice mladých(většinou bez urážky lakomých nebo šetrných) kluků,ale až budete chtít otevřít své fitko,tak budete najednou mluvit jinak a přesně tihle floutci vás budou štvát.Přijdou a jediné co zaplatí je pokud možno co nejlevnější vstup s odvoláním na věčná studia.Zaberou stroje a nepustí cvičit platící klientelu a navíc v mnoha případech ještě hodně lidí odradí svým nepříjemným odérem měsíce nepraných triček,které se jim zdají hardcore Moc let se pohybuju v tomhle prostředí abych neměl tu zkušenost opravdu okouknutou ze všech stran.Já si prostě to pití zaplatím na baru a to bych si mohl nosit svoje a určitě kvalitnější vzhledem k tomu,že mám plný sklad amino drinků,ale prostě to je minimálně nezdvořilé.Alespoň z mého pohledu a vychování.Tolik můj názor a postoj k tomu.Nikoho bych se tím nechtěl dotknout a ani zastávat. [/quote] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út únor 09, 2010 11:55 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: |
Tady ale vůbec nejde o to kolik by ho to stálo,ale spíš o kolik přijde tím,že těm lidem neprodá iontový nápoj.Navíc když po něm půjde hygiena,tak do důsledku dojede na to,že pít vodu z umyvadla na veřejnosti je proti předpisům.Prodej pití v posilovně je součástí toho zařízení a dokonce součástí podnikatelského záměru je,že napíšeš jak hodláš zařídit přísun kvalitních tekutin zákazníkům.Napiš,že na záchodě máš umyvadlo a končíš.Uvědomte si,že zase mícháte jablka a hrušky dohromady.Teď píšete z pozice mladých(většinou bez urážky lakomých nebo šetrných) kluků,ale až budete chtít otevřít své fitko,tak budete najednou mluvit jinak a přesně tihle floutci vás budou štvát.Přijdou a jediné co zaplatí je pokud možno co nejlevnější vstup s odvoláním na věčná studia.Zaberou stroje a nepustí cvičit platící klientelu a navíc v mnoha případech ještě hodně lidí odradí svým nepříjemným odérem měsíce nepraných triček,které se jim zdají hardcore Moc let se pohybuju v tomhle prostředí abych neměl tu zkušenost opravdu okouknutou ze všech stran.Já si prostě to pití zaplatím na baru a to bych si mohl nosit svoje a určitě kvalitnější vzhledem k tomu,že mám plný sklad amino drinků,ale prostě to je minimálně nezdvořilé.Alespoň z mého pohledu a vychování.Tolik můj názor a postoj k tomu.Nikoho bych se tím nechtěl dotknout a ani zastávat.  |
Dovolim si kratky komentar, kedze tvoj reply smeroval na moj post s vypoctom ceny vody.
Ja osobne byvam v meste, kde je asi (nebudem to ratat presne) cca 10 posilnovni, s cenami mesacnych permanentiek od 10 eur (narvane vkuse) cez 25 eur (standard) po cca 50 eur, kde si mozes za priplatok dat naviac trening napr. s Jarom Horvathom, resp. je uplne bezne, ze ho tam kedykolvek stretnes...vybavenie, pristup, poriadok na spickovej urovni.
Narazam na existujuce konkurencne prostredie. Ako mysH uviedol, vela majitelov si nedokazalo zratat naklady a zahrnut zisk do vysky vstupneho/permanentky. Mnohych az potom napadne, ze ono to treba kupit aj mydlo na wc, cistiace prostriedky a zaplatit aj upratovacku...vymenit spalenu ziarivku atd... Tí, ktorí si to zratali, maju svoju cenu... ale ponukaju dalsie benefity, aby prilakali aj tych nemajetnych chalanov, ktorí potrebuju usetrit kazdy cent, aby si mohli kupit nejaky protak. (napr. masaze za zvyhodnene ceny, zapozicanie rukavic ak si chce niekto zaboxovat, zlava na spinning...etc.)
Ak by som sa vratil k mojmu vypoctu...samozrejme, v niektorych veciach mas pravdu a ja s tebou nejak nepolemizujem. Ak si vezmem nasu cenu iontaku (0,50 eur) ak by si ho kupilo tych 100 ludi a ak si vezmem hypoteticky rabat 30%, je to zisk 15 eur denne...cize 450 mesacne, co je povedzme vyplata recepcnej a islo len o iontak... Takze ja tomu rozumiem, vsetci robime okrem dobreho pocitu z vykonanej prace aj kvoli peniazom .
Protak by som si na bare nedal nikdy v zivote. Jednak preto, ze mam svoje naroky, ktore mi majitel nedokaze zabezpecit pri zachovani rozumnej ceny. Ked som xy rokov zvyknuty na kvalitny hydrolyzat, nebudem si kupovat nieco "no name", naviac, ako som si neraz vsimol, po uplynuti zarucnej doby.
P.S. Ja mam 36 a za slusny servis si rad priplatim bez akejkolvek diskusie. Ale to neznamena, ze budem vyhadzovat peniaze z okna a za nic zabezpecovat majitelovi zvysenie kvality jeho zivota. Obchod je dobry vtedy, ked su spokojne vsetky strany. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anaboliconline
|
Zaslal: út únor 09, 2010 12:35 pm Předmět: |
|
|
| komar napsal: | tak s timto nazorem Baro by si v americe zkrachoval raz dva. jak se pokazi v gymu jedna ze tri fontanek s filtrovanou chlazenou vodou zdarma tak zakaznici zacnou picovat at to rychle opravis a jak by si jim rekl ze si nesmi donest svuj drink tak bys ho uz v zivote ve sve posce nevidel.
|
True... Nejen v Americe. Voda zdarma, sprchac a sampon ve sprse, zapujceni rucniku zdarma, klima atd. jsou samozrejmost. _________________ PTK339 - kupon na slevu 5-10% pri nakupu z www.trueprotein.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: út únor 09, 2010 1:06 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | Tady ale vůbec nejde o to kolik by ho to stálo,ale spíš o kolik přijde tím,že těm lidem neprodá iontový nápoj.Navíc když po něm půjde hygiena,tak do důsledku dojede na to,že pít vodu z umyvadla na veřejnosti je proti předpisům.Prodej pití v posilovně je součástí toho zařízení a dokonce součástí podnikatelského záměru je,že napíšeš jak hodláš zařídit přísun kvalitních tekutin zákazníkům.Napiš,že na záchodě máš umyvadlo a končíš.Uvědomte si,že zase mícháte jablka a hrušky dohromady.Teď píšete z pozice mladých(většinou bez urážky lakomých nebo šetrných) kluků,ale až budete chtít otevřít své fitko,tak budete najednou mluvit jinak a přesně tihle floutci vás budou štvát.Přijdou a jediné co zaplatí je pokud možno co nejlevnější vstup s odvoláním na věčná studia.Zaberou stroje a nepustí cvičit platící klientelu a navíc v mnoha případech ještě hodně lidí odradí svým nepříjemným odérem měsíce nepraných triček,které se jim zdají hardcore Moc let se pohybuju v tomhle prostředí abych neměl tu zkušenost opravdu okouknutou ze všech stran.Já si prostě to pití zaplatím na baru a to bych si mohl nosit svoje a určitě kvalitnější vzhledem k tomu,že mám plný sklad amino drinků,ale prostě to je minimálně nezdvořilé.Alespoň z mého pohledu a vychování.Tolik můj názor a postoj k tomu.Nikoho bych se tím nechtěl dotknout a ani zastávat.  |
tak to je peknej blabol cos tady napsal... Kdyz jim vstupny nepokdyje naklady tak je maj proste zvysit a ne delat takovyhle podvody... Kdybych si nekde koupil permanentku a najednou me zacali buzerovat ze si tam musim kupovat jeste vodu, tak to bych si v zadnym pripade libit nenechal...  _________________ I'm going to say something to you that's been said to me by every person I've ever loved: I'm really disappointed in you, you are pathetic and weak and I don't love you anymore. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
g_dgrim Moderátor

|
Zaslal: út únor 09, 2010 1:38 pm Předmět: |
|
|
No zakazovat vlastne pitie som zatial videl len na Slovensku, vidim ze je to praxou aj v CR... Hmm co na to povedat. Podla mna ked si zakaznik donesie do fitka vlastne pitie, neni to znak jeho "lacnosti". Fitko by som prirovnal k fotbalovemu ihrisku, alebo telocvicni kde maju zenske areobik, jogu atd. - tiez si tam nosi kto chce co chce. K restauracii by som to vobec neprirovnaval.
Podla mna takyto zakaz je skor prejavom "lacnosti" toho fitka do ktoreho chodite. V Bratislavskom Goleme kde je vstupenka kurva draha si velka cast klientov nosi vlastne pitie. Nedovolil by som si povedat, ze by nemali na to kupit si neaky iontak z baru, ale proste asi im vyhovuje nosit vlastny drink z domu.
V Anglicku som bol asi v 6 fitkach. Jedno bolo v ramci snobskeho golfoveho klubu, dalsie je celkom dobre vybavene Univerzitne fitko, jedno v ramci plavarne, dalsie v boxerskom klube a tie dalsie take normalne bucharne bez nutnosti kupovat si clenstvo. Aj ked boli vsetky cenovo odlisne, ani v jednom nikde nebol napis urazajuci zakaznikov zakazom nosenia si vlastneho pitia... Je to proste taka nasa Ceskoslovenska domena, nieco jak priplacanie si za prilohu v restike . _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
konny
|
Zaslal: út únor 09, 2010 1:40 pm Předmět: |
|
|
Každý podnikatel má právo stanovit si ve svém podniku svoje "pravidla"(když nejsou v rozporu s právní regulací, docela bych chtěl vidět předpis zakazující "pití vody z umyvadla na veřejnosti",ale pokud by hypoteticky taková regulace existovala, nijak by to nebránilo nošení nápoje z venku). Jako zákazníka mě příliš nemusí zajímat jaký je provozovatelův podnikatelský záměř, prostě se seznámím s jeho nabídkou služeb, cenou a svobodně se rozhodnu. Nákup vody v posilovně považuji za čistou ztrátu cca 30 Kč za trénink a pokud tedy budu mít na výběr mezi posilovnou A kde si vodu musí zákazník kupovat a posilovnou B, kde si může točit vlastní rozhodnu se pro B, není ten trh krásná věc?
P.S. Oblečení mám vždy voňavé a řádně vyžehlené, na strojích se rád vystřídám a stejně tak jako mi nepříjde nevychované kouřit v hospodě jinde koupené cigarety, tak mi nepříjde nevychované si v posilovně pít vlastní pití. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bara Administrátor

|
Zaslal: út únor 09, 2010 2:12 pm Předmět: |
|
|
| Tojotomi napsal: | | Bara napsal: | | EpsteinBarr napsal: | Priznam sa, ze na zaciatku ma tato tema zarazila a nevidel som dovod nieco pisat, kedze nieco take ako zakaz nosenia vlastnej vody do posilky by som povazoval za absurdnu vec. Ale podla dalsich komentov to zrejme nie je az take nevsedne.
Ostava mi len dufat, ze na toto forum nechodi majitel nasej posilovne a ze mu neskrsne v hlave takyto napad. Ja to beriem tak, ze v hodnote permanentky je zahrnuta voda potrebna na osprchovanie, splachnutie wc, amortizacia zariadenia (zelezne kotuce sa asi velmi neosuchaju ani za 100 rokov...), elektrina a par dalsich drobnosti suvisiacich s prevadzkou.
Ak povedzme 100 ludi denne vypije 2 litre ich vody, cena spolu so stocnym je za 200l vody 0,35 EUR... x 30 dni = 10,5 EUR. (Naklady vo vyske cca 280 CZK meacne sa snad nedaju ani povazovat za realny naklad.)
Je to proste smiesna buzeracia...
EDIT: ceny su bez DPH |
Tady ale vůbec nejde o to kolik by ho to stálo,ale spíš o kolik přijde tím,že těm lidem neprodá iontový nápoj.Navíc když po něm půjde hygiena,tak do důsledku dojede na to,že pít vodu z umyvadla na veřejnosti je proti předpisům.Prodej pití v posilovně je součástí toho zařízení a dokonce součástí podnikatelského záměru je,že napíšeš jak hodláš zařídit přísun kvalitních tekutin zákazníkům.Napiš,že na záchodě máš umyvadlo a končíš.Uvědomte si,že zase mícháte jablka a hrušky dohromady.Teď píšete z pozice mladých(většinou bez urážky lakomých nebo šetrných) kluků,ale až budete chtít otevřít své fitko,tak budete najednou mluvit jinak a přesně tihle floutci vás budou štvát.Přijdou a jediné co zaplatí je pokud možno co nejlevnější vstup s odvoláním na věčná studia.Zaberou stroje a nepustí cvičit platící klientelu a navíc v mnoha případech ještě hodně lidí odradí svým nepříjemným odérem měsíce nepraných triček,které se jim zdají hardcore Moc let se pohybuju v tomhle prostředí abych neměl tu zkušenost opravdu okouknutou ze všech stran.Já si prostě to pití zaplatím na baru a to bych si mohl nosit svoje a určitě kvalitnější vzhledem k tomu,že mám plný sklad amino drinků,ale prostě to je minimálně nezdvořilé.Alespoň z mého pohledu a vychování.Tolik můj názor a postoj k tomu.Nikoho bych se tím nechtěl dotknout a ani zastávat.  |
Dovolím si oponovat. Zamyslel ses někdy nad tím, že ti "floutci" jsou možná budoucí doktoři, podnikatelé, manažeři či jinak výdělečně činné osoby. Jsou to budoucí klienti, kteří budou ochotni se svým zvyšujícím se příjmem utrácet více peněz. To je problém pro ně v posilovně vybudovat kvalitní a hygienické místo, kde by si mohli natočit "kohoutí vývar"? Opravdu si myslíš, že po vybudování takového místo, si tu vodu budou najednou točit úplně všichni? To jsou všichni co podnikají v tomto oboru tak krátkozrací?
Mluvit tu o lakomcích mi přijde komické. Tobě nepřijde nenažrané chtít 20Kč za 0,5l obyčejné vody? |
To co píšeš je opět dvojsečné.Až vyrostou,tak podle statistiky devadesát procent z nich už do posilovny chodit nebude a utrácet budou jinde A k tomu zbytku jen tolik...zeptej se na hygieně jaká jsou kriteria pro takové zařízení.0,5 l vody z barelu nebo přes filtr jsou podle mě adekvátní a stáčená voda se podávat nemůže.A pokud bas vodu natočil a prodal,tak je to lichva,protože jsi asi na X tisících % zisku
Víte proč je tady málo super fitek,soukromých řeznictví,pekáren atd,,?Protože u nás chce každý vše mít,ale za nic není ochoten zaplatit.Takže každý kdo zkusí podnikat jinak a udělat něco extra pro lidi na tom hned narazí a zkrachuje.Lidi jdou jen po ceně a kvalita je nezajímá.Proto většina podniků je v tak zoufalém stavu  _________________ Aishiteru do Burakku Tenshi.
http://www.youtube.com/watch?v=z57c37ELV5Y&feature=related |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bara Administrátor

|
Zaslal: út únor 09, 2010 2:17 pm Předmět: Re: pro mladé |
|
|
| Lubos 007 napsal: | Proč řešíte takové věci.četl jsem tu,že někdo vypije za trénink 2 litry kde na to má brát.Kolik vás takových je?A to nevíte,že žaludek je po mozku nejnáročnější na krev?Co se stane když do něj nalijete dva litry?prokrví se tak,že už vám moc krve pro svaly nezůstane.Při tréninku by se moc pít nemělo.Co jste nenapili přez den to už v posilovně nedoženete.Majitelé se vám snaží dát vstupy co nejníže s tím,že to dorovnají na baru,ale když ne tak pokryjou tak náklady a buď posilku zavřou nebo se jim rozpadne.
Stará li se někdo o posilovnu dobře rád si koupím pití nebo si dám protein,i když mám doma svůj,ale tohle je jako poděkování za to,že se stará.Vstup většinou pokryje náklady zbytek je výdělek pro majitele.Tím,že si v posilovně nic nekoupíte mu tím dáváte najevo,že si jeho práce nevážíte.Koupit si něco v posilovně by mělo být stejnou samozřejmostí jako dát v restauraci zpropitné.Já bych vám dal vstup kilo a ionťáku až prasknete to by se vám líbilo víc? |
Tohle je přesně to co jsem myslel já.
A s blbem I.N.G. diskutovat nebudu,protože přišel moc pozdě než aby některé věci chápal.Leda osobně příteli  _________________ Aishiteru do Burakku Tenshi.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bara Administrátor

|
Zaslal: út únor 09, 2010 2:21 pm Předmět: |
|
|
| komar napsal: | tak s timto nazorem Baro by si v americe zkrachoval raz dva. jak se pokazi v gymu jedna ze tri fontanek s filtrovanou chlazenou vodou zdarma tak zakaznici zacnou picovat at to rychle opravis a jak by si jim rekl ze si nesmi donest svuj drink tak bys ho uz v zivote ve sve posce nevidel.
EDIT: ceny su bez DPH |
Tady ale vůbec nejde o to kolik by ho to stálo,ale spíš o kolik přijde tím,že těm lidem neprodá iontový nápoj.Navíc když po něm půjde hygiena,tak do důsledku dojede na to,že pít vodu z umyvadla na veřejnosti je proti předpisům.Prodej pití v posilovně je součástí toho zařízení a dokonce součástí podnikatelského záměru je,že napíšeš jak hodláš zařídit přísun kvalitních tekutin zákazníkům.Napiš,že na záchodě máš umyvadlo a končíš.Uvědomte si,že zase mícháte jablka a hrušky dohromady.Teď píšete z pozice mladých(většinou bez urážky lakomých nebo šetrných) kluků,ale až budete chtít otevřít své fitko,tak budete najednou mluvit jinak a přesně tihle floutci vás budou štvát.Přijdou a jediné co zaplatí je pokud možno co nejlevnější vstup s odvoláním na věčná studia.Zaberou stroje a nepustí cvičit platící klientelu a navíc v mnoha případech ještě hodně lidí odradí svým nepříjemným odérem měsíce nepraných triček,které se jim zdají hardcore Moc let se pohybuju v tomhle prostředí abych neměl tu zkušenost opravdu okouknutou ze všech stran.Já si prostě to pití zaplatím na baru a to bych si mohl nosit svoje a určitě kvalitnější vzhledem k tomu,že mám plný sklad amino drinků,ale prostě to je minimálně nezdvořilé.Alespoň z mého pohledu a vychování.Tolik můj názor a postoj k tomu.Nikoho bych se tím nechtěl dotknout a ani zastávat. [/quote][/quote]
To ti neberu Komáre,ale spočítej si návratnost investice do fitka tady a tam a uvidíš.Já nechci podporovat zloděje co točí vodu z kohoutku a prodávají za balík nebo dávají minimum ionťáku do pulitru a chtějí balík.Já mluvím o tom o čem píše Luboš 007 výše.Když neutáhne provoz,tak zkrachuje a nemůže dát vysoké vstupné,protože lidi budou řvát a půjdou jinam.Proto tady je tak málo dobrých fitek. _________________ Aishiteru do Burakku Tenshi.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bara Administrátor

|
Zaslal: út únor 09, 2010 2:31 pm Předmět: |
|
|
Jinak se omlouvám všem rozohněným co zde špatně pochopili můj názor a dokonce i těm hodně pomalým(I.N.G) ,kteří myslí,že jsem zlej majitel fitka co prodává vodu dětem Dělej si každý co chceš a potom si nes následky sám.Tolik k tomu a všem přeju zdar s pitím několika litrů čehokoliv v posilovně i jinde  _________________ Aishiteru do Burakku Tenshi.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hami88

|
Zaslal: út únor 09, 2010 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Jenom aby nedošlo k mýlce....vodu z věřejného zdroje mohou klidně ve fitkách podávat a je to legislativně v pořádku. Pokud mohou podávat vodu v vodovodu restaurace a přitom spadají pod činnosti epidemiologicky závažné, tak proč by také nemohli natočit pitnou vodu z kohoutku ve fitku.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
daymoon Moderátor

|
Zaslal: út únor 09, 2010 2:42 pm Předmět: |
|
|
Já v životě v moc posilovnách nebyl, pokud tak počítám tak to bylo asi 12 posiloven. Ve třech byl zákaz vlastního pití, z toho 2 zkrachovaly, to poslední se drží. _________________ *´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
herza
|
Zaslal: út únor 09, 2010 2:42 pm Předmět: |
|
|
| Hami88 napsal: | | Jenom aby nedošlo k mýlce....vodu z věřejného zdroje mohou klidně ve fitkách podávat a je to legislativně v pořádku. Pokud mohou podávat vodu v vodovodu restaurace a přitom spadají pod činnosti epidemiologicky závažné, tak proč by také nemohli natočit pitnou vodu z kohoutku ve fitku.... |
Nevím, jak je to mimo oblast ČR, ale pražská voda je perfektně ošetřeba proti infekci a mikroorganismům, takže nevidím důvod, proč by se nemohla podávat. Kvalita vody v naší ČR je na vysoké úrovni, podléhá častější a v některých parametrch přísnější kontrole kvality, než balená voda. Vše na základě vyhlášky MZd. ČR č. 252/2004 Sb., ve znění vyhlášky 187/2005 Sb / http://www.pvk.cz/res/data/000074.pdf?seek=7. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Bara Administrátor

|
Zaslal: út únor 09, 2010 2:47 pm Předmět: |
|
|
| Hami88 napsal: | | Jenom aby nedošlo k mýlce....vodu z věřejného zdroje mohou klidně ve fitkách podávat a je to legislativně v pořádku. Pokud mohou podávat vodu v vodovodu restaurace a přitom spadají pod činnosti epidemiologicky závažné, tak proč by také nemohli natočit pitnou vodu z kohoutku ve fitku.... |
Nejde o nezávadnost,ale o to,že pokud něco nekoupíš,tak to těžko můžeš prodat.Finance a ne čistota vody.A zadarmo ti ji právě dávat většinou nechtějí,protože ztrácejí na zisku z nápojů.Ale stejně je celá tahle diskuze úplně k ničemu jako každá,protože si každý mele svoje a to co chce slyšet.Taky bych měl rád věci levnější,ale snažím se chovat tak jak chci aby se chovali ke mě. _________________ Aishiteru do Burakku Tenshi.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hooliganko

|
Zaslal: út únor 09, 2010 2:53 pm Předmět: |
|
|
to ať mi radši místo nějakých vod za 15kč čepnou pívo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
www.ronnie.cz ronnie.cz/forum
© php BB & Ronnie.cz 2001 - 2007
|