|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: so únor 18, 2012 11:09 am Předmět: |
|
|
A kolik vas tam na je na pokoji?
Kdysi jsem v Jihlave platil 1500, bylo nas tam 6 a to tam ani nebyla koupelna, naprosto hrozne bydleni a osobne by me tam uz nikdo nikdy nedostal. Opravdu bych se podival po nejakem privatu. Pred casem jsem bydlel na Lesne v 3+1, bylo nas tam 5 a platil jsem 3ku mesicne a paradni bydleni. Ted si tu na Veveri sice valim sunky zadarmo, ale to myslim skonci velmi rychle  _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://www.bluegym.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| |  |
Prasopes.

|
Zaslal: so únor 18, 2012 11:16 am Předmět: |
|
|
3000,- na jednoho, jsme tu ve třech v jednom pokoji (pokoj je to spíš pro dva no, jenom je tu přidaná jedna postel). Jako přemýšlím o privátě už dlouho, zatím se držím na kolejích ať už kvůli věcem do školy nebo kvůli tomu, že je to blížko jak do školy, tak na trénink.
Pokud to zdražej ještě tak, že už se to nevyplatí, tak asi půjdu pryč na byt někam. Hlavně čekám na Míšu no až přijde konečně do Brna, abysme si mohli najít něco společnýho, takže možná i kvůli tomu váhám. _________________ Bolest je jen psychická záležitost. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
18. Února (SO) [6]
sobotní log obnoven po smazání nedopatřením, může obsahovat drobné chybky, pamět není nejlepší
AKTIVITY
Allkampf-Jitsu 30min.
(kliky, vzpor na kloubech, zabaci, technika, strecing)
Turistika cca 5 hod.
SPÁNEK
Kdy 01.30 - 09.30
Kolik 8 hod.
Hodnocení ■■■□□
JÍDELÁK
1.: 60g hermelin, 2kaiserky, maslo, 225g mlecna ryze
2.: 200g? kureci, 200g? brambory, zelenina
3.: jablko
4.: 200g? kureci, 200g? brambory zelenina
5.: 125g tvaroh, 225g mlecna ryze, 50g? orechy
6.: 60g hermelin, zelenina
(nejspis jeste neco na co jsem zapomnel, ale bohuzel se mi smazal log dnesni:))
KECÁNÍ
Probíhá načítání prosím počkejte ... 98%
████████████████████▓▒░ _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
Naposledy upravil Prasopes. dne ne únor 19, 2012 10:18 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: ne únor 19, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
19. Února (NE) [7]
AKTIVITY
Turistika cca 1 hod.
(Lehka podvecerni prochazka)
SPÁNEK
Kdy 01.30 - 09.30
Kolik 8 hod.
Hodnocení ■■□□□
JÍDELÁK
1.: 6x toustovy chleba (zeleny vicezrny? kaufland), maslo, 100g eidam 30%, jablko
2.: 200g? pangasius, bramborova kase (mleko+brambory), zelenina (nakladana okurka, paprika)
3.: proteinova tycinka 40g (14b, 21s, 13t)
4.: 200g? kureci maso, bramborova kase (mleko+brambory), zelenina (nakladana okurka, paprika)
5.: 8x ryzovy chleba, 100g eidam 30%, 100g veprova sunka 80%
6.: 125g tvaroh, 250g bily jogurt, banan, hrst vlaskych orechu (50g?)
Ovocný jogurt 2.7% (cca 24g sachru), smes orechu mandle, kesu, arasidy, liskace ...
KECÁNÍ
• (ráno) no nic moc den, holky radily rano, takze jsem docela rozlamanej ... navic sem chtel jit spat ve 12 a opet se nepovedlo, tak snad dneska ...
• (odpoledne) byl jsem vratit boty od deichmana, doufam, ze mi uznaj reklamacku, vratej penize a ja ty prachy pak pouziju na zaplaceni opravy lezecek, ktery mi maj co nevidet prijit. Pak jsem si v DM koupil proteinovy tycinky, vcelku si myslim, ze se jich budu moct uzrat. Diky Drapere.
• (podvečer) vyrazil jsem na turu s tatou, takze jsme se byli hodku projit venku :)
• (večer) dopisuju log a premyslim o tom, co si obednat za suplementy:)
SLÍBENÁ FOTA:
1. Vodopád u Ústí nad Labem
2. Moje neteř při cestování přírodou:)
3. Tyčinky, který jsem si dnes koupil, složení:
100g/ 32b, 46s, 10t + vitaminy
 _________________ Bolest je jen psychická záležitost. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po únor 20, 2012 11:46 pm Předmět: |
|
|
20. Února (PO) [8]
AKTIVITY
dnes volno
SPÁNEK
Kdy 03.00 - 11.00
Kolik 8 hod.
Hodnocení ■■■■■
JÍDELÁK
1.: 125g tvaroh, 250g bily jogurt, 60g? rozinek, 30g? smes orechu (liskace, mandle, kesu, arasidy)
2.: 5 vajec (na trvrdo), 6x ryzovy chleba, maslo, sul
3.: 2x proteinova tycinka 40g (28b, 42s, 26t)
4.: 400g? bramborova kase, 300g? pangasius?
5.: 3x celozrny krekr chleba s vlakninou, 120g hermelin, jablko
6.: davka proteinu (20b), mleko 400ml
KECÁNÍ
• (ráno) ---
• (dopoledne) bylo zajimave, ze jsem se tak dobre vyspal na to, ze jsem vstaval v 11 a sel spat tak pozde ... prekvapive mam nejaky obraceny rezim nejspis
• (odpoledne) 5-6 hodinova cesta do Brna, nic moc, vesmes sem celou prospal takze sem byl pekne rozlamanej
• (podvečer) ---
• (večer) nejspis se budu snazit pribrat trosku na vaze nebo spis na objemu nez na vaze, vahove bych rad zustal stejny, zatim mi k tomu bude slouzit vlastni vaha, do posilovny se mi zatim nechce, protoze jsou pro mne nemotorne svaly z posilovny k nicemu.
Jinak prsty porad boli, necham to jeste chvili cca 3-4 dny byt a pak zacnu lezt, uz mne to sere a doktor je laxni jako svine ... nevim co s tim mam, ale kdyby tam byl zanet, tak ho 30ti brufenama nejak dostanu pryc a 14ti dennim klidem + 4x denne mazani voltarenem, prsty bolej porad, takze smula, tento tyden proste budu lizt. _________________ Bolest je jen psychická záležitost. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: út únor 21, 2012 12:00 am Předmět: |
|
|
jak chce pribrat na objemu bez pribrani na vaze? i kdybys shodil tuk, nahradil ho svaly a zachoval celkovou hmotnost tak budes mensi...vetsi mozna jen opticky. a nemotorne svaly z posilovny? kolik let ze je to trva vytvorit?:D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út únor 21, 2012 12:15 am Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, že jsem horolezec je pro mne cvičení v posilovně "to nejhorší" (resp. je to ten nejposlednější aspekt tréninku, který se zařazuje málokdy a spíš jako kompenzace proti jednostranému horolezeckému treninku, aby nedocházelo k velkým disbalancím), ideální je gymnastická průprava a trenink, stabilizační cviky, cviky s vlastní vahou a možná částečně crossfit. Ale obecné tréninky a svaly které nabíráš v posilce čínkama jsou pro mně jen a jen další závaží resp. jejich zapracování do lezeckých pohybů je zdlouhavé a zabere to příliš času, kdy ti navíc v tendle čas klesá i výkonost.
Co se týče nabírání objemu a pálení tuků -> jde to, ale hodně pomalu. Je to dlouhodobej proces, ale vzhledem k tomu, že lezu nemůžu jít s váhou přes 80kg :) Už i těch 80 není ideál na lezení (to je někde kolem 60-70 kg).
edit. tím neříkám, že posilku chci vynechat, plánuji v konečné fázy 2x týdně nějaké fullbody nebo vršek/spodek. _________________ Bolest je jen psychická záležitost. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: út únor 21, 2012 12:45 am Předmět: |
|
|
Muj trenink by mel vypadat nejak takhle:
PO - rano rozcvicka, dopoledne stena, vecer posilovna
UT - rano rozcvicka, vecer allkampfjitsu
ST - rano rozcvicka, dopoledne stena, vecer nejspis beh/plavani
CT - rano rozcvicka, vecer allkampfjitsu
PA - rano rozcvicka, dopoledne stena, vecer posilovna
SO - rano rozcvicka, vecer allkampfjitsu
(pres den obcas tura cca 30km+-)
NE - rano rozcvicka, pres den volno nebo beh (podle toho jestli v so byla tura)
neco podobneho jsem uz jel, vyhovovalo mi to fyzicky hlavne ... klidne si vyslechnu kritiku a velmi rad :)
ted najizdim na todle pomalinku, protoze jsem mel mesic pauzu. _________________ Bolest je jen psychická záležitost. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st únor 22, 2012 1:48 am Předmět: |
|
|
21. Února (UT) [9]
AKTIVITY
Ranní rozcvička 30min.
(lehky strecing a prokrouceni, serie 4x 25kliku, 25drepu, 25 zkracovacek, 10shybu - prestavky jen na piti)
Allkampf-jitsu 90min.
(rozcvicka/strecing, lehke opacko, uderova technika, nove pakove techniky)
SPÁNEK
Kdy 23.00 - 07.00
Kolik 8 hod.
Hodnocení ■■■■■
JÍDELÁK
1.: PTN (2 lzice glukopur - 24g cukr, ½ odm. malty - 21g sach.,1odm. protein - 21g bilk.)
2.: 250g tvaroh (redenej troskou vody), banan, 50g? vlocky
3.: 100g? testovin, sledi, kecup, sul
4.: 100g eidam, 7x ryzovy chleb
5.: 100g? testovin, sledi, kecup, sul
6.: 75g? testovin, 50g eidam 30%, kecup, sul
7.: PTN (odm. malty - 42g sach., odm. proteinu - 21g bilk.)
8.: 200ml? dzusu s 300ml? vodou
9.: 75g? testovin, 50g eidam 30%, ¼ ledoveho salatu, kecup, sul
KECÁNÍ
• (ráno) super, prisel sem na to, co mi rano chybi. Takze kazdej den minimalne strecing, ale pokusim se i tech par kliku a tak dat. Jediny, co mne zklamalo byl glukopur, sladka sracka, neda se to skoro pit.
• (dopoledne) -
• (odpoledne) -
• (podvečer) -
• (večer) Suprový trénink, už se těším zase ve čtvrtek:) zítra skusím nejspíš bouldering, takže uvidíme, jak to půjde, přemýšlel jsem jestli zajít doktorovi, jeslti to má cenu (kvůli prstům, které bolí), eště uvidím ráno. _________________ Bolest je jen psychická záležitost. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt únor 23, 2012 1:15 am Předmět: |
|
|
22. Února (ST) [10]
AKTIVITY
Bouldering - trenink 120min.
(strecing a rozehrati, aerobni rozlezeni, trenink dynamiky a techniky, trenink bricha a konečný strečing)
SPÁNEK
Kdy 01.30 - 09.30
Kolik 8 hod.
Hodnocení ■■■■□
JÍDELÁK
1.: 7 ryzovych chlebu, 4vejce (natvrdo), sul
2.: 125g testovin, sledi, kecup, sul
3.: PTN (40s:20b)
4.: 125g testovin, sledi, kecup, sul
5.: 2x proteinova tycinka
6.: 225g mlecna ryze, ½ tofu (100g), 3 ryzove chleby
7.: 225g mlecna ryze, 250g tvaroh
KECÁNÍ
• (ráno) dost velka unava, premyslel jsem jestli kvuli prstum, ktere mne stale boli a vlastne cele telo z minulych treninku ...
• (dopoledne) vcelku kvalitni rozlezeni, par bouldru jsem si zkusil, ale nesel jsem pres bolest, nakonec si myslim, ze docela fajn, asi budu lezt hlavne aerobne a vydrzove at trenuji alespon nejaky aspekt lezeni a techniku, silove jsem na tom vcelku dobre, takze si myslim, ze bude vhodne zvolit trosku jiny trenink a nechat odpocivat prsty.
Zavody 3. brezna a ted v nedeli vynechavam ze zdravotnich duvodu, navic jsem se na ne nestacil pripravit, takze tak. Mozna az zase za pul roku / v zime.
• (odpoledne) -
• (podvečer) byl jsem si nakoupit, mezi novými potravinami se mi ocitla ovesna kaše, tak jsem zvědav chuťově jak na tom bude, vzhledem k pouhým cca 7g cukru si myslím, že je to super jídlo, jen nevím čím to doplnit, aby to mělo dostatek bílkovin, možná tam prdnu ½ dávky proteinu.
• (večer) Přišel jsem utahaný domů a nějaká děcka tu pořádají chodbovku, né, že bych byl starej dědek, ale mám sto chutí zavolat benga, kdyby o víkend, tak neřeknu, ale jako zejtra v 6 vstávám ... navíc tu neustále shazujou pojistky subhoofrem a hrozná hlína, jak se tu všechno třese a pak začnou pipinky pištět když zhasnou už po 6tý světla kvůli jejich subhoofru, který neustále odpojujou a zapojujou a eště jim nedošlo, že to shazujou oni... PO ŠESTÝ ... to zas bude noc. Mějte se, jdu spát, zítra mne čeká velmi náročný den.
ZAJIMAVOSTI PRO DNESEK
 _________________ Bolest je jen psychická záležitost. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 1:55 am Předmět: |
|
|
23. Února (CT) [11]
AKTIVITY
Allkampf-jitsu
(rozeřátí, posilovací cvičení - 100 kliků na kloubech, 100 zkracovaček + dotahování, trestné kliky, sprinty ..., dále opakování předešlé techniky z úterý, pád v před přes levou/pravou ruku)
Masáž
(stehna, bicepsy, lokty, prsa, prsty za pomocí konopného mazání)
SPÁNEK
Kdy 01.00 - 09.00
Kolik 8 hod.
Hodnocení ■■■■■
JÍDELÁK
1.: 100g ovesna kase + ½ dav. proteinu (1900kJ, 22b., 65s. (cukr cca 10g), 15t., 10g vlak.)
2.: 7x ryzovy chleba, maslo (madeta), 100g eidam 30%
3.: 100g natural ryze, tunak - drt, kecup, sul
4.: jablko, 2x velká mandarinka, 6x ryzovy chleba, maslo (madeta), 100g eidam 30%
5.: PTN (40s:20b)
6.: 100g natural ryze, 200g kureci maso, zelenina, kecup, koreni, troska olivace
KECÁNÍ
• (ráno) Dneska ráno jsem vynechal rozcvičku, abych vydržel ten nápor na allkampfu, musím zvolna ať to nepřepálím, cítím na sobě docela dost svalovku, z poctivejch širokejch kliků mne konečně bolej prsa a ne ruce:) dneska sem chtěl tedy rozcvičku kliky ve stojce (ramena), břicho,
tricáky, ... ale to nechám na zítřek. Večer si dám kvalitní strečíng na allkampfu.
Jinak ta ovesná kaše (natural emco) je super, jedinej problém je, že ten protein se blbě rozpouští jenom mícháním, ale tak to se nedá nic dělat, nic lepšího nemám.
• (dopoledne) Tak musim vyrazit pro novou konopnou mast, bohuzel mi byla zabavena vyssimi organy.
• (odpoledne) Doufám, že ty konzervy mně nezabijou ... žeru jich teď týdné poměrně dost...
• (podvečer) -
• (večer) All-kampf poněkud náročnější než jsem čekal, díky nováčkům jsme opakovali několikrát nástup = 20 kliků na kloubech pokaždé když se něco posere:) Nohy mam do "krve" rozdrásaný puchejřema. Maximální spokojenost, takhle vyšťavenej jsem nebyl dlouho.
ZAJIMAVOSTI PRO DNESEK
hitovka
fail/funny _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
Naposledy upravil Prasopes. dne út únor 28, 2012 11:54 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po únor 27, 2012 5:31 pm Předmět: |
|
|
24. Února (PA) [12]
AKTIVITY
volno
SPÁNEK
Kdy 00.00 - 08.00
Kolik 8 hod.
Hodnocení ■■■■■
JÍDELÁK
1.: ovesna kase + ½ davky protein (10b.)
2.: 8 ryzovych chlebu, maslo, 100g? syr
3.: proteinova tycinka
4.: 100g? testoviny + tunak
5.: 7 ryzovych chlebu, maslo, cottage+kecup, okurka nakladana
6.: zeleninovy salat (kukurice, zelena paprika,ledovy salat, rajce, olivovy olej) + 100g? kureci maso
7.: 6 ryzovych chlebu, maslo, 50g syra, jablko
KECÁNÍ
• (ráno) -
• (dopoledne) -
• (odpoledne) -
• (podvečer) -
• (večer) -
ZAJIMAVOSTI PRO DNESEK
- _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
Naposledy upravil Prasopes. dne út únor 28, 2012 11:54 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po únor 27, 2012 5:48 pm Předmět: |
|
|
25. Února (SO) [13]
AKTIVITY
Allkampf-jitsu 90min.
(lehké rozehřátí, trénink technik)
SPÁNEK
Kdy 00.00 - 08.00
Kolik 8 hod.
Hodnocení ■■■■■
JÍDELÁK
1.: 100g ovesna kase, 50g syra, 3 ryzove chleby, maslo
2.: 100g? testovin, tunak
3.: proteinova tycinka
4.: polevka s jatrovymi knedlicky cca 600ml, 3 bramborove zemle
5.: 300g kureci kridla pecena
6.: 100g? eidam, 8 ryzovych chlebu, maslo, jablko
KECÁNÍ
• (ráno) -
• (dopoledne) -
• (odpoledne) -
• (podvečer) -
• (večer) -
ZAJIMAVOSTI PRO DNESEK
- _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
Naposledy upravil Prasopes. dne út únor 28, 2012 11:55 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: po únor 27, 2012 5:55 pm Předmět: |
|
|
26. Února (NE) [14]
AKTIVITY
Tůra 10km
(delší procházka)
SPÁNEK
Kdy 01.00 - 10.00
Kolik 9 hod.
Hodnocení ■■■■■
JÍDELÁK
1.: ovesna kase 100g, protein (11b:5s)
2.: 125g ryze, 200g vrchni stehna kureci, eidam 50g
3.: 8x ryzovy chleba, maslo, 95g uzeny eidam 30%, jablko
4.: 125g ryze 400g vrchni stehna kureci
5.: 7x ryzovy chleba, 150g cottage, maslo, 50g eidam 30%, dzus 200 ml
6.: dzus 200ml
(paměť mi moc neslouží, možná jsem měl ještě něco málo)
KECÁNÍ
• (ráno) -
• (dopoledne) -
• (odpoledne) -
• (podvečer) -
• (večer) -
ZAJIMAVOSTI PRO DNESEK
Shrnutí týdne:
Z natural rýže jsem přešel na bílou, možná skusím ještě parboiled/basmati, ale vzhledem ke zkušenosti, že v rýži za 50,- byly veselá zvířátka, tak mi to tu rýži tak znechutilo, že už do toho nejdu. Možná časem prostřídám s jiným druhem naturalky, ale zatím zůstanu u levné varianty.
Co se týče tréninku vypadal takto:
PO volno
UT rano posilovani | vecer allkampf
ST bouldering
CT vecer allkampf
PA volno
SO odpoledne allkampf
NE odpoledne tura 10km
shledávám to vcelku úspěšně, nyní přidávám ještě na po+pa boulder a na ct posilovani, uvidíme jak mne to vyšťaví. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
Naposledy upravil Prasopes. dne út únor 28, 2012 11:53 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po únor 27, 2012 6:00 pm Předmět: |
|
|
Čau poslední dobou mám nejoblínější stejnou snídani jak ty- Emco natural ovesná kaše s proteinem. A překvapivě taky řeším jak v tom ten proteińák rozmíchat páč to skoro vubec nejde a je to hrudkovité jak kráva :-). Kdybys přišel na nějakou vychytávku tak si to poznamenej do logu-budu to tu čekovat :-). Tak at se daří. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| | Tip: 1500 mg BCAA v každé tabletě. BCAA 4:1:1 Fair Power. |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
www.ronnie.cz ronnie.cz/forum
© php BB & Ronnie.cz 2001 - 2011
|