Založen: 08. 08. 2009 Příspěvky: 4682 Bydliště: Tam, kde se tvrdě maká
Zaslal: ne červen 17, 2012 4:49 pm Předmět:
Musíš dát mezi tagy jen tohle: 2fuQIKp8UIw
_________________ crossfitcommitted.com
Peter Ustinov: "sedy lehy na predni bricho? jak je delas na zadni bricho???"
Luster: "...to se spis vy jednou zeserete z tech vasich plesnivejch vlocek"
Osobně bych do toho šel o kus víc nohama, ve chvilce kdy odlepuješ činku od země, tak už máš nohy pokrčený minimálně, potom to rveš jenom zádama a nevyužiješ potencionál z nohou..
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Nerad bych si z toho udelal osobni log :), jeste tak techniku benche, ten mi dela asi nejvetsi problem. Takze front squat 5x70kg. Zvlastni, na klasicky drep jedu 80kg.
_________________ "Spravny trenink nohou poznas tak, ze po nech chodis jako naprcany kacer."
Rekl bych, ze malo, mel by to byt plynuly pohyb celeho tela.
nekdo to ma dany
ja si pred lety udelal osobak na 140 (strasna technika), sparing to chytl do ruky poprve v zivote a udelal asi 5 opakovani s tak nadhernou technikou, ze jsem se chtel na zvedani vykaslat a zacit s vysivanim
_________________ protoze z malych vah rostou male svaly a z velkych velke svaly, dokud tohle nepochopis, tak se svalu nedockas CIZOPASNIK
Založen: 04. 06. 2011 Příspěvky: 392 Bydliště: Chlumec nad Cidlinou
Zaslal: po červen 18, 2012 8:28 pm Předmět:
Peter Ustinov napsal:
Foresten napsal:
Rekl bych, ze malo, mel by to byt plynuly pohyb celeho tela.
nekdo to ma dany
ja si pred lety udelal osobak na 140 (strasna technika), sparing to chytl do ruky poprve v zivote a udelal asi 5 opakovani s tak nadhernou technikou, ze jsem se chtel na zvedani vykaslat a zacit s vysivanim
Teda kvalita videa naprosto silena, ale i tak je videt, ze to beres hned od zacatku moc nohama. Chce to drzet zadek trosku niz.
nekdo pise ze nohama jedu malo, nekdo ze moc, co si z toho vybrat?
Promin, pisu blbosti. Melo tam byt ze to neberes nohama. Opravoval jsem puvodni prispevek a poradne si to po sobe neprecetl a vzniknul z toho takovyhle paskvil.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru