ronnie.cz e-shop - doplňky výživy (ČR) e-shop - doplňky výživy (SR) diskusní fórum erasport.cz  

Scottovka vs kladka na scottovce

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Scottovka vs kladka na scottovce    Obsah fóra forum.ronnie.cz -> Trénink -> Scottovka vs kladka na scottovce
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jirka160

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 10:25 am    Předmět: Scottovka vs kladka na scottovce Odpovědět s citátem

Myslíte si, že je na pořádný silový procvičení bicepsu vhodná aji kladka na scottovce, nebo si místo kladky k tomu mám donést radši normální osu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 10:44 am    Předmět: Re: Scottovka vs kladka na scottovce Odpovědět s citátem

Jirka160 napsal:
Myslíte si, že je na pořádný silový procvičení bicepsu vhodná aji kladka na scottovce, nebo si místo kladky k tomu mám donést radši normální osu?

na silove procviceni si vem poradne JC ve stoje, nebo Vc ve stoje a dej si poradnou vahu, to smrdlani nema se silou moc spolecneho

http://www.sportnavysocine.cz/?best_fitness_ocelak_zdarska
Jirka160

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ajo, tak fajn, díky za radu ;-)
lukas95

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2012 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Silovku na ruce mě pomohla velká osa s těžkými koutoučy a občas jsem dával izolovaně na scotovce na lavici nebo lépe na stroj s větší váhou a méně opakování. Pak je také dobré přítahy, někde se chyť za tyč a pokud jsi těžký přitahuj se méně širokým úchopem, případně si dej na sebe zátěž i potom ruce dobře sílí.
 Tip: Trpíte nadýmáním? Enzymes Fair Power Vám mohou pomoci!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Scottovka vs kladka na scottovce    Obsah fóra forum.ronnie.cz -> Trénink -> Scottovka vs kladka na scottovce Časy uváděny v GMT + 2 hodiny

Rychle na stránku:
Strana 1 z 1

Přejdi na: