ronnie.cz e-shop - doplňky výživy (ČR) e-shop - doplňky výživy (SR) diskusní fórum erasport.cz  

2h workout

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 2h workout    Obsah fóra forum.ronnie.cz -> Osobní tréninkové logy -> 2h workout
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: ne srpen 19, 2012 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Kdyz ted delas jen ten eliptical, tak z toho zkus take neco vytezit a nejak si to zprijemnit. Dej si nejake cile, snaz se v kazdem treninku byt o neco lepsi (delsi zdolana vzdalenost za stejny cas na stejnou zatez, nebo se snaz zatez zvysovat, zkousej intervaly atd... ,at je to alespon trochu zabavne a ne jen bezcilne hodinove poskakovani na trenazeru :) ) Takhle to delam na rotopedu a je to pro me osobne urcite lepsi.

Mozna neco skusim, ale snazim se jet v tepovce, a kdyz bych pridal tak vylitne nahoru.
Omg at uz mozu poradne posilovat, pak dam eliptical zase na 1x za 4 dny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 3:40 am    Předmět: draper judson Odpovědět s citátem

draper judson co je vy ste přesedlali na tour de france?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Draper

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 4:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Draper napsal:
Kdyz ted delas jen ten eliptical, tak z toho zkus take neco vytezit a nejak si to zprijemnit. Dej si nejake cile, snaz se v kazdem treninku byt o neco lepsi (delsi zdolana vzdalenost za stejny cas na stejnou zatez, nebo se snaz zatez zvysovat, zkousej intervaly atd... ,at je to alespon trochu zabavne a ne jen bezcilne hodinove poskakovani na trenazeru :) ) Takhle to delam na rotopedu a je to pro me osobne urcite lepsi.

Mozna neco skusim, ale snazim se jet v tepovce, a kdyz bych pridal tak vylitne nahoru.
Omg at uz mozu poradne posilovat, pak dam eliptical zase na 1x za 4 dny.

A to, ze ti nachvilku trochu vylitne tepovka, znamena co, konec sveta respektive svalu?
Octopuss

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judsone, nechci dělat chytrýho, ale dva týdny pauzy od činek ti v ničem nepomůžou. Z toho co jsem tu četl jsi řádově víc v hajzlu než já. Potřeboval bys dvakrát týdně na rehabilitaci, a každej den "cvičit" doma. Tohle tak dva měsíce minimálně. Pak bude šance to opravit.
dite do pici kriplove!!!!bejt mi 18 a uz makat tak ani jeden neni jako ja!!!Z tema financema co mate se vam machruje!!Mit prachy tak to neresim dam 400g masa dene a jedu vole kriple uklidni se a serte si treba do rite uz me tu neuvidite...
Poman

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Dnesni trening presunut na zitrek (doufam). Zada boli a boli.

Potrebuju odjed nekam na dovcu nebo aby me nekdo zabetonoval vstup do posilky a odnesl majzl a kladivo, jinak se me zada nikdy nevyleci.

No tak mrtvola a dřepy pryč,ale military je na záda větší prasárna,hlavně na tom videu je to krásně vidět jak to absolutně neudržíš, i když je to teda maxko...

BTW. Ta iradiace do nohy...pokuď máš štestí tak jenom nějakej pseudoradikulární syndrom,pokuď smůlu radikulární...strýček googl a pak strýček fyzioterapeut
Judson

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra nestraste me, zatim to vidim na 2 tydny pauzi minimalne, a na dalsich nekolik tydnu bez MT a drepu, ale ostatek bych rad delal.
Protahovani zad, nohou a HSS cvika delam 2x denne, tak spravne jak jen dokazu podle toho co me fyzoterapeutka ukazovala.
Dale uz promyslim a konstruji stojany na JR, kdyby nejaky odbornik videl jak nahazuji temer 50kg jednorucky na tlaky se zeme, tak ho klepne.

Jinak to, ze se bolest zemenila a zacala vystrelovat po strane do nohy, na vnejsi stranu lytka, jsem samozrejme fyzoterapeutce rikal, ale neja extra na to nereagovala. Zacalo to minuly utery, dneska uz je to temer pryc.
Octopuss

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně teda fyzioterapeutka taky říkala, že pokud něco někam vystřeluje, smrdí to průserem. Lokální bolest je "ok", to prý bývá jen něco přetížený nebo oslabený.
Já už necvičím tři měsíce a myslím, že se mi záda daly z 90% dohromady. Ale na činky jsem nesáh, a minimálně obden si projíždím ty kriplcviky.
Dělej jak uznáš za vhodný, ale osobně bych zkusil ještě jinýho fyzioterapeuta. Pokud nijak nereagovala na tu vystřelující bolest, asi bych silně zvažoval jestli jí věřit.
dite do pici kriplove!!!!bejt mi 18 a uz makat tak ani jeden neni jako ja!!!Z tema financema co mate se vam machruje!!Mit prachy tak to neresim dam 400g masa dene a jedu vole kriple uklidni se a serte si treba do rite uz me tu neuvidite...
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Sakra nestraste me, zatim to vidim na 2 tydny pauzi minimalne, a na dalsich nekolik tydnu bez MT a drepu, ale ostatek bych rad delal.
Protahovani zad, nohou a HSS cvika delam 2x denne, tak spravne jak jen dokazu podle toho co me fyzoterapeutka ukazovala.
Dale uz promyslim a konstruji stojany na JR, kdyby nejaky odbornik videl jak nahazuji temer 50kg jednorucky na tlaky se zeme, tak ho klepne.

Jinak to, ze se bolest zemenila a zacala vystrelovat po strane do nohy, na vnejsi stranu lytka, jsem samozrejme fyzoterapeutce rikal, ale neja extra na to nereagovala. Zacalo to minuly utery, dneska uz je to temer pryc.

no klidně to muže být i výhřez -s tím jsi nezahrávej pokud tam je kořenový dráždění -fyzioterapeut dobrej dokáže zázraky
Judson

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protahovani zad a nohou, HSS cviky.
Stale je toho min nez bych chtel, zitra pujdu radeji do posilky na podlozku a protahnu se poradne, i nejaky plank uz by bylo potreba.

Eliptical
ztez 13,14,15 stale dokola, takovy kopecky
vzdalenost 17,8 km
cas 60min
kalorie 1028
teplota okoli ) 27C

Tesne po jsem vypil pres litr vody skoro na ex, pak sem to jaksi nevydrzel a dal si 3 piskoty v cokolade a asi 3 lzicky medu.
Bude ze me becka

Smile04 napsal:
draper judson co je vy ste přesedlali na tour de france?

Ne e, napravuji si zada, bych si je mohl za par mesicu zase dojebat )
Draper

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak te tak znam, tak pokud behem te 1-2 tydenni planovane pauzy nezlenivis jako ja (pokud ji teda vubec vydrzis :D ) a zada projevi jen sebemensi naznak zlepseni, tak do toho zase vlitnes, das si par treninku (mozna) a bude to tady znovu a porad dokola. Libi se mne, jak mas na stara kolena (tim nechci rict ze jsi starej :) ) v tomhle rozum 15ti leteho kluka To neber rozhodne nijak zle, ja mam co rikat, protoze jsem chodici (vlastne spise pajdajici :) ) priklad toho, jak se muze clovek soustavne nicit a to uz mne take tahne na 30 . Mozna proto, ze jsem si to prave nedavno uvedomil a telo se zacalo ozyvat, se mne ani zpatky nechce (nebo je to alespon jeden z duvodu).
Judson

PříspěvekZaslal: po srpen 20, 2012 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uvidime
Judson

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2012 11:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nuda, nuda, sed, sed.

Eliptical 60min.
Judson

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2012 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eliptical dneska vynechan, neni dobry valit to kazdej den.

Misto toho poradne protahovani zad a nohou. Cviky na HSS a planky po 1min s zvedanim nohou nastridacku.
Judson

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2012 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten blbej eliptical ma zase zaseklej ovladaci dotykovej panel.
Aspon ze se zasekl na posledni zatezi a ne uplne bez zateze jako drive.

Takze sem odjel 60min podle mikrovlnky, nuda jak svina.
Judson

PříspěvekZaslal: pá srpen 24, 2012 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To stejny jak vcera : 60min podle mikrovlnky, nuda jak svina.

Ale je to uz 4ty zaseknuti displeje, nasel sem papiry k 2 opravam, takze toto bude 3ti. to uz ja na vraceni penez.
No skusim to urcite, minimalne si muzu ted koupit stejnou vec o 2k min, nebo neco uplne jineho, treba veslo )
 Tip: Trpíte nadýmáním? Enzymes Fair Power Vám mohou pomoci!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 2h workout    Obsah fóra forum.ronnie.cz -> Osobní tréninkové logy -> 2h workout Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:
Strana 16 z 35

Přejdi na: