ronnie.cz e-shop - doplňky výživy (ČR) e-shop - doplňky výživy (SR) diskusní fórum erasport.cz  

Smile04 - STRONGMAN připrava...a SPC gym start

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 36, 37, 38  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - STRONGMAN připrava...a SPC gym start    Obsah fóra forum.ronnie.cz -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - STRONGMAN připrava...a SPC gym start
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
85%
 85%  [ 76 ]
rysovacka
14%
 14%  [ 13 ]
Celkem hlasů : 89

Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo hoši tam se toho ještě hoodně natrhne :D

dneska vpohodě trenink byla tam síla a přemohl sem se

včera sem vysilil tricaky tak sem jel hlavne premisteni...

povedlo se mi dosahnout masivniho zlepseni na premisteni logu...priste dam vice nad hlavu...

90 lehky jak kus papiru
120 log lift přemístění + overhead
130 přemístění + overhead do pulky jenom...tricaly odešly :D...

každopadně radost ze zlepšení

pak mrtvola 150*8
180*6
200*12 :) od 8 už sem byl v jinym světě...ale naložil sem tomu! :) nechal sem tam par let života...ale stalo to za to...po valeni se po zemi asi 15minut sem se zvedl :D

jirka tkadlčík tvrdí že to není možný že sem to dal když mam maximalku jenom 230...takže tak no :D takže sem to asi nedal :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Magumi

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tím tahem ti věřím, mám to podobně, i když s menšíma váhama. Ostatní výkony samozřejmě fantastický, jako vždycky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
pak mrtvola 150*8
180*6
200*12 :) od 8 už sem byl v jinym světě...ale naložil sem tomu! :) nechal sem tam par let života...ale stalo to za to...po valeni se po zemi asi 15minut sem se zvedl :D

jirka tkadlčík tvrdí že to není možný že sem to dal když mam maximalku jenom 230...takže tak no :D takže sem to asi nedal :D

A nebylo těch 12x200 náhodou touch n go na těch vašich odpružených kotoučích a pódiích? :D
Protože s tímhle bys měl zatáhnout 250 s jednou rukou v prd...
Kdybych to bral podle sebe, tak bych odhadoval tak 270, 280, možná i 290, kdyby pánbůh dal.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Smile04

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Smile04 napsal:
pak mrtvola 150*8
180*6

A nebylo těch 12x200 náhodou touch n go na těch vašich odpružených kotoučích a pódiích? :D
Protože s tímhle bys měl zatáhnout 250 s jednou rukou v prd...
Kdybych to bral podle sebe, tak bych odhadoval tak 270, 280, možná i 290, kdyby pánbůh dal.

to si se nám trochu zasnil ne madballe? :D rozdíl mezi 250 a 290 je trosku brutálnější :D...no já myslím že brzo půjde maximálečka maličko nahoru snad ;) rozhodně je na to zaděláno...tak držte palce at to konečně vytrhnu! :)

ja bych dal mnohem vic ale neco me brzdi...je to zakletý :)

a né madbale moc sem s tim nemlatil šlo to docela dobře ale jako spiš posledni 4 už šly prostě na silu tahem po stehnech ale najednou...žadny na třikrát...

jo a malem bych zapomel :) dneska skladam nabytek pro najemnice a jakoby mě u teho sam rohatej bodal do spodnich zad :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
madball

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale já psal 250 s jednou rukou v prdeli, to znamená, že by to pro tebe nic nebylo...

Tak já to beru podle toho, že když jsem zatáhl 12x155, tak jsem za 3 tejdny na to zatáhl 235 a u obojího byla nějaká rezerva. Kdybych to počítal procentuálně, tak 155 je 65% 235, což při 12x200 vychází na 307kg.
Ale ty procenta jsou trochu úlety, proto jsem napsal, že spíš 270-280, dej pánbůh 290...
Na těch 270 bych si při tom věřil 100%.
Ale to bych hlavně nejdřív musel dát těch 12x200 s pokládáním. :))
A hlavně jsem tím chtěl napsat, proč tomu Jirka T. asi moc nevěřil, protože si možná myslel, že to bylo s pokládáním.
Jinak samozřejmě pěkný, já bych to asi nedal ani touch n go, každopádně bych se toho bál, protože na to nejsem zvyklej.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Majesty

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blbost ja jsem dal kdysi 15x140 a za ctrnact dni nepohnul s 200
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Smile04

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nebudeme o tom polemizovat...věřím že maximálka půjde v dohledné době nahoru...mám rekordních 107KG!!! :) a jde nahoru i síla a to hodně...:) jestli nepujde 250 v dohledny době tak se budu moc divit :) ale jak rikas správne bych mel mit s timhle tak 270-280 kg...ale ja mam problem nekde dole...je to bude v technice nebo ve slabině...možná oboje...ale to pude :)
madball

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Blbost ja jsem dal kdysi 15x140 a za ctrnact dni nepohnul s 200

To nic nemění na tom, že u někoho jinýho to tak může být.
madball

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
nebudeme o tom polemizovat...věřím že maximálka půjde v dohledné době nahoru...mám rekordních 107KG!!! :) a jde nahoru i síla a to hodně...:) jestli nepujde 250 v dohledny době tak se budu moc divit :) ale jak rikas správne bych mel mit s timhle tak 270-280 kg...ale ja mam problem nekde dole...je to bude v technice nebo ve slabině...možná oboje...ale to pude :)

Pokud to bylo s pokládáním, tak bys těch 270 tam měl podle mě poslat, ale chce to jet i nějaký těžší trojky alespoň. GL.
Smile04

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 6:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Smile04 napsal:

Pokud to bylo s pokládáním, tak bys těch 270 tam měl podle mě poslat, ale chce to jet i nějaký těžší trojky alespoň. GL.

no spiš to tedka vidim tak že s váhama zvolním na nějakej čas pojedu 6tky kulturisticky, nejde porad valit tezky trojky a jednicky...a to nejenom MT ale celkově cely trenink akorat do teho jeste budu zdokonaovat disciplinky
Smile04

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 6:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nějákej teploušskej selfshot :D ...

ramenovec bezpažný :D

:D a tak neco malo tam je no ale jinak budu asi mit zachvilku ramena až po předloktí :D

nejaky ty papačky :D , 107kg and rising :)
Smile04

PříspěvekZaslal: po září 10, 2012 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 5:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 6:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
pro ty co nechodi na facebook :)

http://www.spcgym.cz/Foto.php

otevirame 17.9.

Parada, uz se nemuzu dockat az tam zajdu, pred tim se ale musim dostat do formy aspon jako pred urazem zad.

A stranky taky pekny, jednoduchy a prehledny, zadny zbytecnosti tam nejsou.

Edit : este bu se hodily fotky sprch, satny, atd, teda aspon doufam ze tam neco takoveho je.
madball

PříspěvekZaslal: út září 11, 2012 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale jo, podle fotek to vypadá dobře. Taková menší "rodinná" posilka se vším důležitým.

a) Kolik lidí si myslíš, že jste schopní utáhnout zároveň, tím myslím reálně vs podle stanovišť.

b) Pro mě důležítá otázka, planujete i nějaký boxy na dosedy? Na dřepy jsem línej.

c) Jak to vidíš s tím víkendem? Pro mě je sobota důležitá, protože to pořádně nemám kam jinam narvat.

Cena 2000/50 vstupů je super. Stejný jako BG, takže není co řešit, akorát by byla depka asi z menších vah na čince.

Stejně asi hodím ještě 3 měsíce BG, a pak bych zašel nejspíš k vám, alespoň do té doby, než si konečně něco pořídím domů.

Dneska se mně shodou okolností 2 lidi zmiňovali o SPC. Poman a kámoš z BG se svým sparingem a přemýšlí o tom, že tam mrknou, že se jim to líbí.
 Tip: Nyní v prodeji i čisté suroviny bez příchutí! Třeba instantní syrovátkový izolát CFM v 1000g balení.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - STRONGMAN připrava...a SPC gym start    Obsah fóra forum.ronnie.cz -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - STRONGMAN připrava...a SPC gym start Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 36, 37, 38  Další
Rychle na stránku:
Strana 25 z 38

Přejdi na: