Tak trošku oneskorený report s pár fotkami.
Takže prvý WOD bol:
20x Thruster 40kg/25kg
3x20m run
20x burpees boxovers
3x20m run
20x KB swing 24kg/16kg
3x20m run
20x handrelease pushups
My sme vždy v tých zelených tričkách.
Začala Julka, trošku to prepálila a tie thrustery nemali vôbec formu.
Ale zo zadu sa na to dalo pozerať :)
Potom išla burpees a tam sa toho nedalo veľa pokaziť a dalo sa na to aj pozerať
Swingy išla štýlom, že zabudla čo to slovo swing = švih znamená ale zvládla to.
Nasledovali pushupy a potom už len posledný beh.
Nasledoval Paťo. Thrustery sa tiež trošku trápil.
Potom išli burpees a tam sa podľa jeho slov odpálil a videl už zahmleno :D
Potom prišli na radu swingy a tam už bolo vidieť, že to prepálil. Dole to išlo rýchlo
a hore to zase nešlo, alebo len veľmi ťažko. Hlavne posledné opakovania.
Na pushupoch sa trápil snáď ešte viac a po dobehnutí sa opustil :D
Tak som začal ja, thrustery som dal podľa môjho veľmi rýchlo.
Záznam nie je ale asi by to kamera ani nezachytila :D
Burpees mi dali dosť zabrať a pri jednom preskoku som si skoro nabil hubu.
toto sú jediné moje akčné fotky. Burpees mi trvali dlhšie ale dal som ich v kuse.
Swingy som nemal problém a dal som to rýchlo a už som utekal k pushupom.
Tu som si musel tuším dvakrát oddýchnuť, ale po nich už som išiel šprintom do cieľa.
Náš čas bol cez 19 minút a znamenal 6. mieste.
Takže po prvom WODe sme boli na 6. mieste.
Druhý WOD bol prekážková dráha:
Šplh na lane
Slalom pod konštrukciou
Preskoky prekážok
Preskok hasičskej steny
Člnkový beh
Julka sa klasicky na šplhu splašila a stratila pár drahocenných sekúnd, ktoré ale následne na zvyšku trate dohnala. Ja som šplh dal tak ako som chcel, pod konštrukciu som sa mal problém trošku vmestiť. Preskoky cez prekážky som dojebal, resp. boli veľmi pri sebe a už po prvej mi to nevychádzalo. Stenu som preletel :D Člnkový beh som dal v rámci možností. Paťo išiel hneď po mne takže ani neviem ako išiel ale čas mal o niečo málo horší ako ja.
V tomto WODe sme boli 3. Morrison a spol. odstúpili zo súťaže.
Takže po dvoch WODoch sme boli na 5. mieste.
Na tretí WOD som sa tešil. Snatch + 5x OHS, a mali sme nájsť maximum za 5 minút.
V rozcvičke som s prehľadom dal 80kg nad hlavu, v drepe som si posedel asi 30s takže som mal jasno so základnou hmotnosťou. Ale zase teraz začala prvá Julka. Dala 20kg, potom 25kg a následne aj 30kg. Paťo začal na 60kg, potom sa potrápil na 62,5kg a už mu potom vypršal čas. Ja som začal na 80kg, dal som to v pohode. Naložil som 85kg a asi 5 krát som to mal nad hlavou ale netrhol som ani raz. Takže nic. V tomto WODe sme skončili 3.
V celkovom poradí sme skončili na 5. mieste, čo sa dá považovať za splnený cieľ lebo som chcel prejsť aspoň cez prvý cut. Jedine čo ma mrzí, že keby nepokazíme prvý WOD tak sme mohli postúpiť aj do finále. Ale ako prvá súťaž a prvá skúsenosť to bolo dobré.