Registrační podmínky (aktualizováno 21. 02. 2014)



 
odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Registrační podmínky (aktualizováno 21. 02. 2014)  Úvodní stránka -> Ronnie.cz -> Registrační podmínky (aktualizováno 21. 02. 2014)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor


PříspěvekZaslal: po červen 12, 2006 7:15 pm    Předmět: Registrační podmínky (aktualizováno 21. 02. 2014) Odpovědět s citátem

REGISTRAČNÍ PODMÍNKY
Platné pro všechny weby provozované na doméně Ronnie.cz.
Platné od 21. 02. 2014 do vydání nového znění, které bude zobrazeno opět na této stránce.


Všechny příspěvky do diskusí pod články na serverech Ronnie.cz nebo v diskusním fóru Ronnie.cz vyjadřují pohledy a názory autorů daných příspěvků. Nevyjadřují názory administrátorů a moderátorů (mimo příspěvky od těchto lidí) ani provozovatele serveru a tito za ně proto nemohou být zodpovědní. Odpovědnost za příspěvky nese pouze jejich pisatel.

V případě, že čtenář narazí na příspěvek, který by byl v rozporu s pravidly diskusí nebo který by porušoval obecné normy či platné zákony, je povinen na tuto skutečnost upozornit provozovatele serveru. Ten po svém uvážení sjedná v nejkratší možné době patřičnou nápravu.

Vámi používané uživatelské jméno (nick) při registraci nesmí obsahovat vulgární, politicky či rasisticky motivované či na kohokoliv útočící či urážející slova nebo jejich jednoznačně určující části. Uživatelské jméno (nick) v případě, že obsahuje jméno i příjmení, musí obsahovat jméno a příjmení Vaše, nikoli třetích osob.

Registrací souhlasíte s tím, že nebudete odesílat žádné hanlivé, neslušné, vulgární, nenávistné nebo zastrašující texty nebo jiné materiály, které mohou porušovat zákony. Zároveň se zavazujete dodržovat pravidla diskusí zobrazená na této stránce. Posílání zmíněných materiálů Vám může přivodit okamžité a permanentní vyhoštění z diskusí. IP adresa všech příspěvků je zaznamenávána pro případ potřeby vynucení těchto podmínek (na základě IP adresy mohou též orgány činné v trestním řízení v současné době velmi snadno zjistit Vaši skutečnou totožnost a to i tehdy, pokud se svoji skutečnou IP adresu snažíte maskovat).

Registrací dále souhlasíte, že provozovatel serveru, administrátoři a moderátoři diskusí mají právo odstranit, upravit, přesunout nebo ukončit jakékoliv téma nebo diskusi kdykoliv zjistí, že obsah odporuje těmto podmínkám nebo pravidlům diskusí, a to bez předchozího ani zpětného upozornění. Jako uživatel souhlasíte, že jakékoliv informace, které vložíte, budou uloženy v databázi provozovatele serveru.

E-mailová adresa uživatelem zadaná je používána pro potvrzení registračních detailů a hesla, dále na ni mohou být zasílána vyžádaná upozornění na nové zprávy, nové příspěvky a nové články. Adresa může být též použita pro komunikaci mezi uživatelem a provozovateli či moderátory nebo administrátory serveru.

Registrací též výslovně souhlasíte, že Vámi zadaná e-mailová adresa může být použita pro zasílání komerčních sdělení provozovatele serveru (zpravidla, nikoli však výlučně, se jedná o zprávy upozorňující na akční nabídky v internetovém obchodě Ronnie.cz nebo na novinky na serveru Ronnie.cz). Na konci každého takového e-mailu je však vždy uveden postup či odkaz, kde je možné zasílání e-mailů změnit nebo zcela zrušit.

Aktuální verzi těchto registračních podmínek, které se mohou bez předchozího upozornění měnit, najdete vždy na této stránce. Zaregistrovaný uživatel je povinen se se zněním těchto podmínek seznámit, a to v případě každé aktualizace. V případě, že s jejich zněním nesouhlasí, je jeho povinností zaslat provozovateli serveru zprávu, ve které žádá o ukončení svojí činnosti a s okamžitou platností přestat služby tohoto serveru využívat. Na vyřazení daného uživatele z databáze si vyhrazuje provozovatel serveru lhůtu 31 dní.


Provozovatelem serveru je:
Erasport, s. r. o.
Svahová 1537/2
101 00 Praha 10
IČO: 290 52 131
DIČ: CZ 290 52 131
E-mail: ronnie@ronnie.cz
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
 
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Registrační podmínky (aktualizováno 21. 02. 2014)
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: