|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pijonyr
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
nechci zbytecne jen kvuli jednomu dotazu zakladat nove vlakno tak snad mi nekdo odpovite [i]
Mam par dotazu ohledne stravovani snazim se vypilovat si spravny jidelnicek aby to posilovani k necemu bylo takze:
1) delavam si smazenici z hub (z zampionu) s vejcema takze bych rad kdyby mi to schvalite do jidelnicku...
2) obcas si maso pecu ale vetsinou si delam kureci maso na panvi (na oleji). Vadi tento postup a je lepsi pecene maso nebo i takto je to v poradku?
3) Poradte jake maso krome kureciho je vhodne. Jim to kureci denne a myslim ze to asi taky neni uplne fajn jen obcas ho vymenim za rybu nebo ty zampiony ale stejne je po porad hlavne jen o kurecich prsech...
predem diky za odpoved!!
|
|
nahoru |
|
|
| | |
Merrao
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 8:36 pm Předmět: |
|
|
1) Všeho s mírou - ano.
(Necpat do sebe přemíru vajec v kombinaci s olejem.)
2) Pečení například kuřecích stehen s kůží "na vodě" nebo v alobalu je podle mě naprosto vhodné (jelikož se tuk vypače z kůže. Smažení moc nedoporučuji, když už tak dušení. Samozřejmě pokud pečeš sušší maso tak nějaký olej nevadí.
3) Masa jsou vhodná všechna ale nedoporučuji úhoře a lidské pro jeho nelegální konzumaci
Z masa se snaž vybírat hlavně libové. Jinak vepřové (kýta, panenka,...), hovězí, kuřecí, rybí (všechny - losos, tuňák), i parybí (žralok) :D, zvěřina je také vhodná. Maso je maso.
Mimochodem, vše také zálží na tom, s čím to kombinuješ. Odpověděla jsem přímo na dotazy, ale záleží jak vypadá tvá strava. Takže tohle je opravdu obecné.
|
|
nahoru |
|
|
Mablung
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
pijonyr napsal: | nechci zbytecne jen kvuli jednomu dotazu zakladat nove vlakno tak snad mi nekdo odpovite [i]
Mam par dotazu ohledne stravovani snazim se vypilovat si spravny jidelnicek aby to posilovani k necemu bylo takze:
1) delavam si smazenici z hub (z zampionu) s vejcema takze bych rad kdyby mi to schvalite do jidelnicku...
2) obcas si maso pecu ale vetsinou si delam kureci maso na panvi (na oleji). Vadi tento postup a je lepsi pecene maso nebo i takto je to v poradku?
3) Poradte jake maso krome kureciho je vhodne. Jim to kureci denne a myslim ze to asi taky neni uplne fajn jen obcas ho vymenim za rybu nebo ty zampiony ale stejne je po porad hlavne jen o kurecich prsech...
predem diky za odpoved!! |
Klidně si nové vlákno založ. Od toho tady to forum je (obvzláště sekce začátečníci)
Add 0) Neser se tolik s jídelníčkem. Špatný jídelníček ti může zkazit progress, ale pokud máš jídelníček slušný, nesnaž se ho hnát do extrémů. Extrémy jsou pro závodníky, ne pro rekreační kulturisty.
Add 1) Smaženice je podle mě zdravá, pokud nejsou houby z Ukrajiny. Což má ale i své výhody. Nemusíš si pak svítit v noci při čůrání
Add 2) Řešíš to do extrémů. Rozdíl je v tom minimální. Jen si dávej pozor aby oleje nebylo moc (potřít maso olejem. Netopit ho v něm) a nepřepaloval jsi ho (řeší se to třeba tady https://forum.ronnie.cz/jak-je-to-se-smazenim-t29083.html)
Add 3) Je vhodné jakékoliv maso které snese tvoje peněženka. Nej je samozřejmě hovězí a rybí, ale dost z nás, díky nedostatečným fondům, má více méně kuřecí dietu
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|