|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Reiben
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
Vypadá to dobře, ale mám jeden takovej dotaz. Jíš i něco jinýho kromě těch bambor ? _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
nahoru |
|
|
| | |
John Chipsa
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 8:37 pm Předmět: |
|
|
Crewe napsal: | Zdravím. Byl bych rád, když by tady přibil recept (návod) na ten první pokrm. ROAST BEEF. - Chtěl bych si dát něco jinýho než kuře. :-) Díky |
Ahoj,
nařezán na plátky ( lepší je udělat v troubě, ale tu zatím nemám :- ( )
rychle osmahnout na max ohni a pak pozvolna dodělat na to, jak to máš rád. U mě medium nebo well done.
Maso jsem naložil v čerstvých bylinkách a otřel v chilli oleji. Je fakt super na udělané maso i na naložení ( jen na popatlání masa, né aby to v tom plavalo :-) )
To je všechno...
|
|
nahoru |
|
|
John Chipsa
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
Reiben napsal: | Vypadá to dobře, ale mám jeden takovej dotaz. Jíš i něco jinýho kromě těch bambor ? |
Jako mojé přítule, bude už něco jiného? Reibene odpovím Ti jako jí : Ano, bude :-)
PS: Brambor mě strašně sedí to tréninku, nejsem unavenej, nacpanej atp...a cejtím se druhej den zase plnej síly. To třeba když udělám těstoviny a maso tak sním 300-400g těstovin a mám hlad, jako bych nic nesnědl :- (
|
|
nahoru |
|
|
John Chipsa
|
Zaslal: pá červenec 20, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
Cerfik a Balbi napsal: | Docela by mě zajímalo, jak připravuješ ty omáčky. :) Kdybys mohl, tak sem napiš recept prosím. |
Tak klucííííí..
1/ Omáčky jsou pohoda, koupil jsem brusinkovej kompot, voda, povařil, cukr, nové koření, pepř, 3 pomeranče - štáva a z jednoho jen kůra.... celé nechat vařit a dle dojmu hotovo. Nebo to fláknout pak na pánev na omastek a dodělat, ale bacha aby Ti to nespěnilo moc...
2/ Čerstvej rybíz povař, on změkne, cukr , koření, nové koření (dle chuti). Pak to po masu nalej na pánev, povař a hotovo.
3/ Borůvková viz bod 1 (ale nic moc)
4/ Mix koření - připrav si v nádobě vodu, sůl, pepř, paprika a všechno co Ti chutná a nešetři. Má to pak nářez a rozmixuj tyč mixérem a na zahuštění hladkou mouku. Nejsou tam pak hrudky. Po osmahnutí kotlety, jsem to nalil na pánev a kotletu dal ještě dusit na cca 10-15 minut. Mňam...
|
|
nahoru |
|
|
John Chipsa
|
Zaslal: po červenec 30, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
Věpřová kotleta
(zatáhnutá a připravená do trouby a ke konci se slaninou... cca 4 cm plátek)
Děláne z 1,2kg na 5 plátku (4-5cm) Na cibulce, mňam. Ale měl jsem blbej pekáč a nemohl jsem udělat dostatek šťávy, ale příště to bude lepší......
Koření : pepř+chilli papričky+zelený pepř a vše v hmoždíři nadrtit a zalej chilli olejem. Pak napatlat na maso..... Lepší naložit den předem, ale i tak to voní luxusně....
|
|
nahoru |
|
|
John Chipsa
|
|
nahoru |
|
|
MAST3R
|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 6:40 pm Předmět: |
|
|
Vím, že tyhle brambory nejsou asi dvakrát dietní, ale miluji je. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
nahoru |
|
|
John Chipsa
|
Zaslal: čt srpen 02, 2012 8:33 pm Předmět: |
|
|
přesně..... mňam....
No odjíždím na tejden do krkonoš, kde je nachystáno 5x100 piv a něco přes 10kg masa, grilovačka, ležení a odpočívání...... Něco fotnu a pak sem dám...
Pak se zase vrhnu na cvičení.... moje váhá 88,1 uvidíme po chatě
Edit
tak po chatě 91 samozřejmě v nejlepší kvalitě zn. Bernard 12
Tak konečně zase od 1.9 hurá do tréninku, jídlo atp... :-)
|
|
nahoru |
|
|
John Chipsa
|
|
nahoru |
|
|
John Chipsa
|
Zaslal: pá září 07, 2012 12:58 pm Předmět: |
|
|
Vepřová krkovice+americký brambor+restovaná zelenina+brusinková omáčka s červeným vínem a s cibulkou 2
Na talíři :-)
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|