|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
micus6
Poník
|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 11:17 am Předmět: vejce-varit,smazit,...? |
|
|
Zdracim vas. Chci se zeptat, jak upravene vejce je dle vas nejlepsi?denne mam tac 4 kousky, varim na tvrdo, nevite jestli treba varit na mekko nebo smazit ci dokonce zrat syrove je nejlepsi?
|
|
nahoru |
|
|
| | |
patrikdundych
|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 11:31 am Předmět: Re: vejce-varit,smazit,...? |
|
|
micus6 napsal: | Zdracim vas. Chci se zeptat, jak upravene vejce je dle vas nejlepsi?denne mam tac 4 kousky, varim na tvrdo, nevite jestli treba varit na mekko nebo smazit ci dokonce zrat syrove je nejlepsi? |
Tak určitě ne syrové jinak byhc klidně zůstal u těch vařených a sem tam dělaný na panvi
|
|
nahoru |
|
|
Candyman
|
|
nahoru |
|
|
Bara
|
Zaslal: ne listopad 25, 2012 12:50 pm Předmět: |
|
|
Candyman napsal: | Míchaná na cibulce - lepší snídani si neumím představit |
Tak to máš moc málo zážitků a malou představivost
|
|
nahoru |
|
|
dogeatdog
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 8:44 pm Předmět: |
|
|
Kupříkladu syrový žloutek je vynikající záležitost, pokud je k němu jako příloha 300g pomleté svíčkové s cibulí a česnekem.. _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
nahoru |
|
|
IHaveaDream
|
Zaslal: út listopad 27, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
Vařím natvrdo , občas jako zpestreni osmazim k snídani...
|
|
nahoru |
|
|
Michal Orel
|
Zaslal: čt březen 21, 2013 10:36 pm Předmět: |
|
|
Citace ČPZP :
Špatně stravitelná jsou vejce smažená, která zůstávají v žaludku až šest hodin. Rozhodně se nedoporučuje oblíbené smažení vajec, protože při konzumaci v nadměrných množství jsou ohroženy naše cévy.
|
|
nahoru |
|
|
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: út leden 14, 2014 10:49 am Předmět: |
|
|
trosku toto téma ozivym,zajimalo by me ještě vice nazoru na upravu vajec,pro a proti...michana,varena atp... _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
nahoru |
|
|
Mick994
|
Zaslal: út leden 14, 2014 11:09 am Předmět: |
|
|
Já je vařím na tvrdo, pak se mi lépe oddělují žloutky od bílků.
Pak to nakrájím na kostičky a přidám si to k ovesným vločkám. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
nahoru |
|
|
Rostislaw
|
Zaslal: út leden 14, 2014 11:36 am Předmět: |
|
|
Pár koleček Herkula nebo špek, cibule, 5ks vajec, pečivo, mléko s meltou, 2ks ovoce a mám vystaráno s jídlem na 2,5hod.
Takže za mě vejce na škrako
|
|
nahoru |
|
|
kubaz
|
Zaslal: út leden 14, 2014 12:01 pm Předmět: |
|
|
Bara napsal: | Candyman napsal: | Míchaná na cibulce - lepší snídani si neumím představit |
Tak to máš moc málo zážitků a malou představivost |
neni nad syrovy croassant, jablecny a skoricovy zavin s jahodovym kefirem
|
|
nahoru |
|
|
mmks
|
Zaslal: út leden 14, 2014 2:56 pm Předmět: |
|
|
pokud nedělám míchaná vajíčka na másle, špeku atd. tak jsem měl za jedno, jestli je osmažím na pánvičce, nebo je uvařím. Nebo se mýlím? Nenapadá mě, proč by míchaná měla být hůř stravitelná než třeba uvařená na tvrdo.
|
|
nahoru |
|
|
tvrdokozus
|
Zaslal: út leden 14, 2014 3:17 pm Předmět: |
|
|
Pro mě osobně jsou vejce uvařená natvrdo poněkud hůře stravitelná. Radši si dělám míchaná, nebo a to méně často naměko- pokud se to podaří, je to prostě paráda.
|
|
nahoru |
|
|
Riku
|
|
nahoru |
|
|
lazyman
|
Zaslal: st leden 15, 2014 8:54 pm Předmět: |
|
|
Když vařená, tak pouze na měkko nebo ztracené
Když smažená, tak na másle (popř. olej a máslo levnější varianta) míchaná a aby byla mokrá (nemám rád vysušenou)
Tyto metody se mi zdají nejméně poškozující živiny. Opracování netrvá moc dlouho takže zanecháváme více živin a zároveň eliminujeme onemocnění od nevím čeho...
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|