| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: so březen 28, 2009 6:19 pm Předmět: Začátek |
|
|
| Je u nás něco jako MMA? Jaké podmínky musím splňovat abych se mohl přihlásit? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xx76 (ban)
|
Zaslal: so březen 28, 2009 6:39 pm Předmět: |
|
|
| musíš mít ruce a nohy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: so březen 28, 2009 6:41 pm Předmět: |
|
|
hledej ve svem okoli VALE TUDO, COMBAT SAMBO, FREE FIGHT... odkud si? jinak k tomu komentari nademnou.. spis potrebujes koule _________________ Go For Your Dream.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so březen 28, 2009 6:44 pm Předmět: |
|
|
Jsem z Třince. Od 4 let jsem hrál hokej a od 10ti delam s prestavkama karate, koule mám.
Nepořádají se nějaké turnaje jako že se přihlásí kdo chce a postupuje se pavoukem až do finále? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: so březen 28, 2009 6:48 pm Předmět: |
|
|
No vidis sportovni prupravu mas.. tak se toho neboj a zkus pohledat nektery z tech nazvu... ale nejspis tam takovej klub nebude... je jich v CR po skromnu... Ale nasel sem trinecky zapasnicky oddil.. k tomu budes delat thaibox, kickbox.. a mas MMA jak vysity... pozdeji treba pridas jiujitsu _________________ Go For Your Dream.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: so březen 28, 2009 7:04 pm Předmět: |
|
|
Myslim ze mu nejde o trenovani, ale rozvnou o nastup do turnaje
Nevim jestli by jsi pouze s karate prezil vic nez par sekund . . .
Jestli jsem te pochopil spatne, tak se omlouvam. Vse podstatne uz bylo receno. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so březen 28, 2009 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Martin.L napsal: | Myslim ze mu nejde o trenovani, ale rozvnou o nastup do turnaje
Nevim jestli by jsi pouze s karate prezil vic nez par sekund . . .
Jestli jsem te pochopil spatne, tak se omlouvam. Vse podstatne uz bylo receno. |
Karate,sebeobrana,zápas tohle sem si prošel.
S Karate mám sice dost zkušeností, ale taky v karate děláme souboje na zemi a sebeobranu kde jsme dělali tunu páčení a škrcení.
Chtěl bych to prostě zkusit a zajímá mě jestli není v čr nějaký otevřený turnaj. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin.L

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so březen 28, 2009 7:20 pm Předmět: |
|
|
| To je na hovno že bydlím v takové prdeli :D Už mě to začíná s..štvát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: so březen 28, 2009 7:22 pm Předmět: |
|
|
| imho je to dost bizardni napad, takhle do toho skocit po hlave. Mas nejake ringove zkusenosti ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so březen 28, 2009 7:25 pm Předmět: |
|
|
| Martin.L napsal: | | imho je to dost bizardni napad, takhle do toho skocit po hlave. Mas nejake ringove zkusenosti ? |
Ring ne, ale tatami a ulice dost.)
A nebojím se že dostanu KO v prvním kolem v prvním zápase :D Chci si zkusitt ten pocit a jestli bych to zvládal. škoda že se v čr nepořádají nějaké ty open turnaje pro amatéry no. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
yazi (ban)

|
Zaslal: so březen 28, 2009 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Martin.L napsal: | | imho je to dost bizardni napad, takhle do toho skocit po hlave. Mas nejake ringove zkusenosti ? |
Ring ne, ale tatami a ulice dost.)
A nebojím se že dostanu KO v prvním kolem v prvním zápase :D Chci si zkusitt ten pocit a jestli bych to zvládal. škoda že se v čr nepořádají nějaké ty open turnaje pro amatéry no. |
neznam te a neni to mireny proti tobe, tak to neber osobne znam dva poulicni rvace, na ulici sou fakt dobri, pak prisli k nam do klubu(kick) a pri prvnich sparingach dostali oba strasne pres drzku, jeden dokonce od holciny, sice od ME v lajtu, ale i tak:-) totalne mu rozbila nohy lowkickama a pak ho uzemnila uderem na zebra ... na druhou stranu znam i lidi co delaj fajt a dostali na budku na diskarne ... takze nevim jestli jen ulice bude stacit _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so březen 28, 2009 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Tak jasně no. V Kickboxu si nemuzes dovolit to co na ulici a naopak. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Danzel012
|
Zaslal: pá květen 29, 2009 10:13 am Předmět: Začatek |
|
|
| Zdarec borci mám dotaz začínám a chtěl jsem se zeptat jestli neexistuje nejaka stranka nebo prezentace či návod na zacatek (udery kopy hlavne atd.) díky předem za odpověd |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

Založen: 08. 05. 2005 Příspěvky: 700 Bydliště: Rosice u Brna
|
Zaslal: pá květen 29, 2009 10:52 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Tak jasně no. V Kickboxu si nemuzes dovolit to co na ulici a naopak. |
zkus najit nekoho kdo se venuje ultimatum a dej si s nim tvrdej sparing a zjistis jestli to zvladnes..pak muzes vlezt na nejakej open.Brnenskej Jetsaam gym dela po brne pomerne casto openy ale nevim jestli bys uspel s ultimatem _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|