Zaslal: po srpen 19, 2013 10:49 am Předmět: varenie masa
Čaute, ako je podla vás najlešie variť jedlo napr kuracie prsia ? Mám ho piecť dusiť alebo vyprážať na papieri prípadne na štipke oleja ? ... Mne by sa najviac páčilo to pečenie, ale čítal som, že veľkou teplotou sa ničia bielkoviny. Je to pravda ? Ako by ste mi odporučili variť maso ?
nejlepší je na trochu oleje a orestovat - ta troška tuku nezabije, navíc rychlý orestování znamená, že se toho tolik nevsákne, chuť je pak nesrovnatelná s tím když to jen podusíš, samozřejmě nemluvim o nějakym obalování nebo smažení v ponořeném oleji
Dát maso do nádoby, zalít trochou oliv. oleje namlít na to pepř, pokapat citronem a promíchat a´t každý kousek más na sobě lehkou vrstvu oleje. A potom si to podle toho kolik chci dám na rozehřátou pánev a přidám červenou cibuli.
Lehce orestuji ať je to dozlatova to mosa a dám k rýži. trocha oleje nevadí a ta chuť s cibulí.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru