Nej výkony jsou tam v mé váhovce kolem 440-445....
dajme tomu drep 160, mŕtvola 180 a benč 100 - noo, to by mohlo vyjsť, každopádne máš naviac, 200 už na mrťáku u teba padlo, budem držať päste
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nej výkony jsou tam v mé váhovce kolem 440-445....
dajme tomu drep 160, mŕtvola 180 a benč 100 - noo, to by mohlo vyjsť, každopádne máš naviac, 200 už na mrťáku u teba padlo, budem držať päste
Ze závodů mám 210, ale to je dávno... poprvé jsem dala 200 myslím v roce 2010, nebo 2011... 160 mám dřepnuto raw ještě dříve už... a to jsem byla štíhlé děvče:D Nj... nemládnu :D
Snad to ještě skočí trochu....
Ale stejně mám už priority uplně jinde a nejvíc nejhlavnější je pro mně, že mě ty tréninky baví... a když to nepůjde, tak to nepůjde, no co :)
Každopádně díky moc za podporu
EDIT:
Ted jsem na to koukala a chtělo by to k těm 450 dát, aby to za něco stálo... ale je to mega hodně. Hlavně ve dřepu to bude ultra těžké... a pozvedu se bojím taky krutě. Tam mám furt trochu bloka po tom zranění, ale snad se to ještě poddá a nějak to hecnem :) Však se uvidí...
Paradoxně benč, který mi nikdy nešel a nikdy jsem ho neměla ráda je ted na tom nejlépe :)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Naposledy upravil kulíšek dne út únor 17, 2015 12:28 am, celkově upraveno 1 krát
Dřep asi lehký, ale moc se mi do toho nechtělo. Tak jsme zkusili dosedy a docela dobrý... příště půjdeme níž (i když ono to na tom videu vypadá asi vyšší, než to bylo v realu, ale stejně to chce)
Video dosedů tu jest 180 kg:
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
První trénink po nemocenské pauze. Mám atb. na 10 dní. Takže pojedu hodně mírně, ať se nic nepodělá. Zítra nasadím ještě colostrum od toho mého karamelového kolouška a snad už bych se aspoň mohl začít takhle hýbat s minimálními vahami.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru