Já dneska enem taková fofr rozcvička - dřep do 130, benč do 80....
Už jen odpočívám a ve volných chvílích se mlátíme s GLM
Ale že nám nové hadříky sluší, což? Konečně taky nebudem jen nejsilnější, nejtechničtější, nejobratnější, nejlépe boxující, ale taky nejkrásnější...
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
celni drep - up to 3x3 67,5kg
bench - up to 3x3 67,5kg
pozved - up to 3x3 110kg
Shyb: 3,3,3,3,3
Na shybech jsem dal o serku navic, nejak me to bavilo. Trenink jsem mel jinak podseknout, protoze jsem 14 dni marodil, ale rozhodl jsem se pokracovat v krasojizde. Bylo to znat, ze to bylo tezsi, ale ne az tak moc.. Na to, ze jsem po nocni vzhuru uz tak 18h a ceka me dnes dalsi nocni a na spanek to nevidim, tak docela dobry a funguju
BTW: Jestli to tu někdo čte. Děláte doma kefír? Máte nějaké zkušenosti, jak vám nejvíc chutnal, nebo nějaké vychytávky? :)
Dělal jsem doma kefír z houby, nejlepší dostupný (rozuměj z obchoďaku) je asi Selské mléko (čerstvý a dost tuku) a dělal jsem to v shakeru s jemným sítkem (díry do 5 mm). Nechaval jsem ho zrát v lednici a každý den jsem nechal trochu kefiru a dolil to novým mlékem a 2x do týdne jsem proplachoval houbu. Byl to asi nejmíň náročný proces výroby :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru