|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
Zaslal: so duben 11, 2015 7:45 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Ty tatami jsou perfektní |
Jo ale zhodnotili jsme, že je třeba si pořídit ještě další 3, protože jsme prostorově příliš výrazní
Abych zase nedostala nedostala bombu do bříška, že jsem nenapsala včerejší trénink:
II.
Hexa činka
OT3M
5x5/123
Primal, resety, nějaké kettlebelly.....
Dneska
Volno, strečink o lavičku a zeď a v noře drily na grappling
Není čas, ztrácet čas... Trenér na zem mi dorodil ovce, takže v úterý ráno postoj, odpol zem... jabadabadůůůůů.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: so duben 11, 2015 8:49 pm Předmět: |
|
|
HÝBÁNÍ
15 minut
ZVEDÁNÍ
TGU s 20KB
5+5
Trh silou
2/ 56 - 56 - 56 - 56 - 56
Benchpress (těžce)
3/ 87.5 - 87.5 - 87.5 - 87.5 - 87.5 - 87.5
Dřep vzadu (lehce)
4/ 105 - 105 - 105 - 105 - 105 - 105
-----
Trh +1kg, bench +2.5kg, dřep +5kg
Dnešní trénink proběhl dlouho po zavíračce. Už jsem tu o tom psal. Je to úplně něco jiného, přijde mi to jako terapie. U žádného tréninku se tak nevyblbnu a energicky nevydám, jako u tréninku v izolaci, kde jsem jen já a velká prázdná místnost. By mě zajímalo, jestli už na to nějaký ten Chocholoušek přišel a udělal z toho byznys
Z tréninku: těžký bench byl docela lehký a lehké dřepy docela těžké. Příště bych už mohl benčit 6x3x90, což je na mě docela fajn :) zítra pokračujeme!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so duben 11, 2015 9:04 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Moocha napsal: | | těžký bench byl docela lehký |
Kde jsou ty časy, když můj malý chlapeček umíral pod 80 kily...
Jsme na Tebe tak moc hrdí!! |
To bude nejlepším trenérem a zázemím, co jsem si mohl přát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so duben 11, 2015 9:37 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | DiamonD123 napsal: | Před třemi lety? |
Nechceš někdy dojít na sparing?
Nebo si jen tak zatrénovat s holčičkou? Třeba dřepy? Poměřit nohy a tak? Na pohodu... |
Bohužel - matně si vzpomínám, že jsi říkala, že by si mě ve své posilovně nechtěla, ani kdybych ti zaplatil vstup
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: so duben 11, 2015 9:40 pm Předmět: |
|
|
Hehe, jo taky mi přijde srandovní jak Diamondovi narostlo svědomí, a opírá se do lidí v logách u benče. Když sám dal jakousi pochybnou maximálku s dopomocí a dělá na druhý ramena.  Dřepy a tahy ani nekomentuju, tam bojuje s holčičíma váhama celej zabandážovanej. A to vlastně ještě holkám křivdím, protože jak vidno tu na fóru tahaj o dost větší balíky
Jinak vám Aréno parto můžu jen vzkázat dobře vy! Sešli jste se skvělá parta, a podáváte super výkony. _________________ Go For Your Dream..
Naposledy upravil magion dne so duben 11, 2015 9:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so duben 11, 2015 9:41 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | kulíšek napsal: | | DiamonD123 napsal: | Před třemi lety? |
Nebo si jen tak zatrénovat s holčičkou? Třeba dřepy? Poměřit nohy a tak? Na pohodu... |
Bohužel - matně si vzpomínám, že jsi říkala, že by si mě ve své posilovně nechtěla, ani kdybych ti zaplatil vstup |
To asi něco děláš špatně, když je na tebe takhle hnusná i nejhodnější holčička pod sluncem
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne duben 12, 2015 8:32 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | DiamonD123 napsal: | | kulíšek napsal: | | DiamonD123 napsal: | Před třemi lety? |
Bohužel - matně si vzpomínám, že jsi říkala, že by si mě ve své posilovně nechtěla, ani kdybych ti zaplatil vstup |
To asi něco děláš špatně, když je na tebe takhle hnusná i nejhodnější holčička pod sluncem |
To byla reakce na to, jak jsi psal, že bys jako trenér nikdy vstup, či nějaký poplatek neplatil. A ano, jako trenéra bych Tě u sebe nechtěla, ani kdybys platil, pravda....
(jinak se u mě standartně vstup platí, jen trenéři chodí zadarmo i cvičit, neb je máme pečlivě vybrané, kvalitní, edukované a máme je rádi :))
Jsi arogantní fracek, co má potřebu si neustále honit triko. Mě je upřímně jedno, že zvedáš váhy, jako holka, mizernou technikou, ale to Tvoje chování k ostatním, to je na pár facek....
Já jsem si pár závodů kdy v životě vyhrála a stejně jsou pro mě největší inspirací lidé, co opravdu chtějí, jdou si za svým, ale přemýšlí u toho, ptají se, naslouchají, debatují. A i když nemají ohromující výkony, jsou pro ně i malé pokroky velkým vítězstvím. A právě kvůli tomu charakteru a rozumu se mohou dostat opravdu daleko i když mají tu startovní čáru posunutou oproti jiným, geneticky lépe obdařeným jedincům více vzadu. (ne, to s genetikou není o Tobě...)
Takový je třeba Kubík. Je to mladý kluk, nemá super sílu od přírody, ale jde si tvrdě ke svému cíli. Má vždycky milion otázek, ale já jsem strašně ráda. Chce vědět proč a jak co funguje. Zajímá se, naslouchá.... Dělá věci s hlavou, ale prožívá je srdcem... Strašně mě mrzí, že se mu nemůžu věnovat více, být s ním u jeho tréninků pravidelně a pomáhat mu, i když by si to moc zasloužil....
Nejsou kecy, ale názor dospělé ženské (pozor nejde o můj pokročilý věk, ale o to, jak to mám v kebuli porovnané :)
@Magion
Díky
Jsme strašně ráda, že jsem obklopená tak skvělými lidmi! A nejde jen o trénování. Sedneme si lidsky. To jde všechno hned lépěji a radostněji _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne duben 12, 2015 8:56 am Předmět: |
|
|
Dobře jsi to napsala,Kulíšku a naprosto s Tebou souhlasím.
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: ne duben 12, 2015 11:00 am Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | Tahleta vase rivalita mezi trenery
|
Si zábil
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne duben 12, 2015 6:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|