moc hezký tahy, pěkná a jistá technika.. už máš určo na dvoukilo, ale jeď si dál svoje rozumný, trpělivý tréninky... Vynášej ovoce, nemusíš maxovat a zbytečně tak stresovat tělo a prodlužovat rege.
moc hezký tahy, pěkná a jistá technika.. už máš určo na dvoukilo, ale jeď si dál svoje rozumný, trpělivý tréninky... Vynášej ovoce, nemusíš maxovat a zbytečně tak stresovat tělo a prodlužovat rege.
Jeho rozumný a trpělivý trenér by nedovolil jinak....
200 je začátek... naše cíle jsou vyšší
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Dneska byl v APK seminář Nadhoz, pro mě určitě nejzajímavější ze všech a bylo to parádní :)
Bench byl skoro na doraz, ale je to jedno, ještě chci přihodit aspoň 2,5kg a když Odin dá, tak i 5 (to už bych byl vážně hepy)
U dřepu jsem byl chytrý, poslechl tělo. Lehce jsem si projel techniku a myslel na vše potřebné. Trápí mě teď trochu kolena, a tak si mučím nohy dvakrát denně na foam rolleru, kdyby ta bolest byla svalového původu. Na těžké dřepy budu v přihazování pokračovat, prostě to překousnu :)
Naposledy upravil Moocha dne so duben 18, 2015 9:01 pm, celkově upraveno 1 krát
K cemu je dobrej ten cvik v case 1:20 ? Hadam , ze se tim mimo jine znacne posiluje i stred tela ?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru