|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
cohen999
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: pá srpen 25, 2023 12:51 pm Předmět: |
|
|
Vlk ďakujem, ale to je taká slabá útecha  Cusana ďakuje.
Cohen: mňa nenaserieš, kým benchujem viac, ako ty ťaháš _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá srpen 25, 2023 8:49 pm Předmět: |
|
|
Zakopávanie:
4x12
Leg press jednonož:
1x10x20kg
1x10x40kg
1x10x60kg
3x10x80kg
Deadlift sumo:
1x5x70kg
1x5x120kg
3x5x150kg belt on, trhačky on
Superset
Lýtka v legpresse:
5x20x80kg
+
Výpony s BW:
5x20
Pendlay rows:
5x5x90kg
Zhyby:
5x5xCarabas + 25kg
Veslo - kladka:
5x20
Superset
Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
3x6x100kg
+
Príťahy jednoruč - kladka:
5x10
Triset:
3x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CwYKQffhnZy/
Naposledy sa Rišo tak preukrutne tešil na deadlift, až mi bolo jasné, že sa neukáže. Moja ženská intuícia nesklamala - dve hodiny pred tréningom oznámil, že nič z neho. Klasika.
Erik tiež prišiel neskôr (a odišiel skôr), takže som bol drvivú väčšinu tréningu sám.
Aspoň som nemusel prehadzovať váhy a tak, nooo, len mi bolo otupno a miestami som pofňukával.
Nohy so zameraním na hamstringy, taká piatková klasika. Akurát to trvalo hrozne dlho, takže nabudúce len jeden cvik a obomi nohami naraz. Zakopávanie aj legpress jednou nohou trvá ako meeting o 16tej v piatok. Nekonečne.
Potom už konečne deadlifty. K sumu som sa chcel vrátiť už nejaký čas - vyhovuje mi viac, nekurví mi tak regeneráciu a pomáha mi viac budovať bedrá, prdel aj zaostávajúce nohy (nejaký koment k tomu, Cohen?  ). Akurát pretože som si pri sume odjebal koleno, tak ma pri ňom pobolieva koleno  Dnes to našťastie nebol ten prípad, dal som si aj bandáž, ale šlo to v pohode. Boleli ma iné veci.
Hlavne teda holene a kolená, ktoré činka nemilosrdne brúsila, pretože som si odvykol a nožičky mám hebučké ako dlane teploškov, čo používajú na cvičenie rukavice.
Cítil som to ale dobre, minimálna robota, spodný chrbát v cajku, všetko tip top. Keď pustí koleno, budem pokračovať a postupne pridáme na kotúčoch.
A potom už len jebot a búšenie do chrbta, koľko vošlo, aby som mal aspoň trochu chrbát ako milanT (koment k tomuto, Ustinov?  ).
A niekde do toho som ešte zaplietol benche a triset ramien a rúk, až som sa zničil kompletne celý a mohol sa celý víkend spamätávať.
Inak musím povedať, že niektoré cviky boli celkom trápenie, stále mám seknutý ten krk a trapéz, v noci sa budím na bolesť, keď mi stuhne celá pravá strana krku a pri cvičení sa to ťahalo až na trapéz. Ale mf. To nejako prejde alebo čo. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po srpen 28, 2023 11:03 am Předmět: |
|
|
Týždeň po tom, čo som sa vyprdol na diétu a začal papkať 3000+ kalórií.
Schudol som pol kila
Za nohy ma už vysmial ustinov na instagrame, už nemusíte
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po srpen 28, 2023 11:33 am Předmět: |
|
|
Neviem, podľa mňa sú nohy tvoja výstavná partia, cekovo prirodzený a vitálny mladícky vzhľad. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po srpen 28, 2023 11:44 am Předmět: |
|
|
Turakam napsal: | Neviem, podľa mňa sú nohy tvoja výstavná partia, cekovo prirodzený a vitálny mladícky vzhľad. |
Díky Turku, to je od teba milé. Nohy by boli výstavná partia, keby som mal tie úpony trochu lepšie. Ale ako povedal blahoslavený Tomáš Platz svojho času "I will not be a victim to my genetics" a tak sa kvôli tomu vešať nebudem.
Vzhľadom na momentálne možnosti asi dobré, tie kolená ma na striedačku už dva roky limitujú v plnom nasadení.
Mladý vzhľad je asi darček od rodičov, starnem jaksi pomalšie (okrem kolien, očividne), ale v 18tich vyzerať na 14 bolo celkom peklíčko a až niekde v 25 som to začal vnímať ako výhodu _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po srpen 28, 2023 11:47 am Předmět: |
|
|
Viem presne o čom hovoríš, po 30ke som zato však veľmi vďačný. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: po srpen 28, 2023 11:53 am Předmět: |
|
|
decarabas napsal: | Za nohy ma už vysmial ustinov na instagrame, už nemusíte |
Ale houby, jde o to co drepujes. Ono to vzdycky bude vypadat jinak kdyz jsi vyssi, tomu Ustinovi se to rika kdyz je prcek (udavanych 175-80 ale fakt verim vsem vsechno, ale tohle ne ). Ja to mam jeste horsi, kamaradka mi rekla ze jsem stejne vysokej jak sirokej . Ale mas docela dlouhe ruce i nohy, to se divim, ze ti sumo vic vyhovuje
|
|
nahoru |
|
 |
lemberk

|
Zaslal: po srpen 28, 2023 4:24 pm Předmět: |
|
|
Čim jsem starší tahám menší váhy ,ale oto větší objem. Pak ty zdravotní problémy jdou lépe snášet. _________________ Tvůj poslední pokus.
|
|
nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út srpen 29, 2023 10:42 am Předmět: |
|
|
Nohy na pohodu. Holt s upnutím svalů člověk nic nenadělá. Mám je dost podobné jako ty (jen ty nohy tahají o sto kilo méně). Taky musím nasadit úchylácké plavky, akorát mě z toho ještě leze pupek. Zkoušel jsem si je dát víc nahoru jako influencerky když chtějí schovat bříško, ale žena mi řekla, že jsem nechuťák a že jestli takhle půjdu do vody, tak si usekne ruku se svatebním tetováním.
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út srpen 29, 2023 12:09 pm Předmět: |
|
|
MilanT napsal: | decarabas napsal: | Za nohy ma už vysmial ustinov na instagrame, už nemusíte |
Ale houby, jde o to co drepujes. Ono to vzdycky bude vypadat jinak kdyz jsi vyssi, tomu Ustinovi se to rika kdyz je prcek (udavanych 175-80 ale fakt verim vsem vsechno, ale tohle ne ). Ja to mam jeste horsi, kamaradka mi rekla ze jsem stejne vysokej jak sirokej . Ale mas docela dlouhe ruce i nohy, to se divim, ze ti sumo vic vyhovuje |
No, moje drepovacie rekordy sú veľmi pravdepodobne už za mnou a ego sa s tým vyrovnáva ťažko. Je fakt, že mám ruky a nohy ako pavúk, takže na nejaký impozantný vizuál to nebude Holt som si vybral absolútne nedobrý šport.
lemberk napsal: | Čim jsem starší tahám menší váhy ,ale oto větší objem. Pak ty zdravotní problémy jdou lépe snášet. |
Pomaly, ale isto sa prepracovávam k rovnakému prístupu. Zatiaľ som na tom rozhraní, keď ťahám (pomerne) veľké váhy vo veľkom objeme Ale zranenia sa nejak nelepšia, nechápem
DAVID.LOPAN napsal: | Nohy na pohodu. Holt s upnutím svalů člověk nic nenadělá. Mám je dost podobné jako ty (jen ty nohy tahají o sto kilo méně). Taky musím nasadit úchylácké plavky, akorát mě z toho ještě leze pupek. Zkoušel jsem si je dát víc nahoru jako influencerky když chtějí schovat bříško, ale žena mi řekla, že jsem nechuťák a že jestli takhle půjdu do vody, tak si usekne ruku se svatebním tetováním. |
Jo kámo, štýlové plavky nie sú pre každého. Niekto v tom vyzerá ako pavúk - ja, a niekto ako Obelix - ty. A keď žena mudruje, zožeň si slipové speeda, z ktorých ti vypadnú gule, aby si vážila, čo má teraz
Drepy:
1x10x20kg
1x5x70kg
1x5x120kg
1x1x150kg belt on
5x5x150kg posledná stopka
1x10x70kg hneď po poslednej pracovnej
Leg press:
1x12x80kg
5x12x140kg
Superséria
Predkopávanie zhadzované:
2x10+10
1x10+10+10+10
+
Výpady:
3x
Superset
Lýtka s VČ:
3x12x120kg
+
Lýtka v legpresse:
3x10x140kg
Superset
Incline DB tlaky:
1x10x12kg
3x10x30kg
+
Príťahy DB s oporou:
1x10x12kg
3x10x30kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/Cwf4SQGhdT8/
Riško ma "potešil", že je to jeho posledný tréning, lebo zase raz sa jeho zákonitá pani Rišová rozhodla, že začína cvičiť a Rišo musí chodiť s ňou, pretože..? To je už asi tak siedmykrát v poradí a už ma to nebaví, takže nasrať na celého Riša s jeho spoľahlivosťou budíka z Aliexpressu.
Ale včera sme si to ešte poriadne užili a rozmlátili si nohy na molekuly.
Cestou na tréning som stratil ponožky (našiel som ich potom cestou z tréningu pri výťahu), pretože som šiel len v šľapkách a v taške som mal veci ako vodu a návleky a nové jednoručky. Prihodil som tam aj ponožky, ale opustili ma ešte než som vyšiel z baráku... Trochu som sa bál, ako to pôjde bez nich, ale nemalo to dopad, len to na videu vyzerá chujovo a spotená noha poletovala v topánke, tak som ju musel o niečo viac dotiahnuť.
Prvé dve pracovné série boli fakt tuhé a boľavé, ale ako sa to rozbehlo, začal som sa dostávať do nálady ako pár rokov dozadu, keď sme ešte v komerčnom gyme s Rišom a Štúrom išli bomby a hecovali sa a vydávali kadejaké hrdelné zvuky ako v džungli. Dobré tempo, dobré nasadenie, len gay váha na činke...
Leg press solid, pridal som váhu aj opakovania a bol som rád zakaždým, keď som spod toho nezranený vyliezol.
Predkopávania sme robili zhadzované, okrem poslednej série, ktorá bola zhadzovaná asi 4x, stehná zmasakrované ako chlebíčky, keď MalýPali nečakane zaútočil na stôl počas svojej narodeninovej oslavy a vrazil tie opičie ručičky do obloženého taniera, až prosciutto lietalo.
Výpady som si dal s vestou, lebo nemám úctu k vlastnému telu a po poslednej sérii som tú vestu zhodil a dal si ešte jednu sérku "naholo".
Stehná boli v tom čase už v takom stave, že nereagovali aj keby som si do nich bodol šrubovák alebo ich podpálil. Tak sme prešli na lýtka a objavili nové dimenzie bolesti
A potom už bol takmer koniec, lebo nás čakal už len formálne hrudník a chrbát. Otestoval som nové jednoručky - fungovali asi tak dobre, ako môžu oceľové pochrómované tyčky so závitom fungovať - a zľahka pumpol aj vršok.
A tak som sa epickým tréningom rozlúčil s Riškom. Je to škoda, vedel ma hecnúť. Teoreticky by som tu a tam vedel dojednať na tréning Cusanu, ale tá mi zdvíha testosterón trochu iným spôsobom, ktorý nie je až tak produktívny, ako Rišov oduševnený vresk "EASY PEPEK!" a "TO NENI VÁHA!" Plus ona nepôjde môj tréning, ale nohy a prdel dookola, čo všetko len zdržuje _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út srpen 29, 2023 1:16 pm Předmět: |
|
|
Vypadáš líp než 99 lidí ze 100, zvedáš parádní váhy, myslím, že můžeš být spokojený. Je mi jasné, že nebudeš, a že budeš pokukovat po lidech, kteří jsou ještě o kousíček lepší a srovnávat se s nimi, koneckonců, já to taky tak dělám :), ale dokázal jsi toho za ty roky opravdu hodně a pořád na sobě pracuješ. Myslím, že jsi pro spoustu lidí vzor.
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt srpen 31, 2023 7:09 am Předmět: |
|
|
Magumi napsal: | Vypadáš líp než 99 lidí ze 100, zvedáš parádní váhy, myslím, že můžeš být spokojený. Je mi jasné, že nebudeš, a že budeš pokukovat po lidech, kteří jsou ještě o kousíček lepší a srovnávat se s nimi, koneckonců, já to taky tak dělám :), ale dokázal jsi toho za ty roky opravdu hodně a pořád na sobě pracuješ. Myslím, že jsi pro spoustu lidí vzor. |
Ďakujem za milé slová. Nepokukovať po iných, to by som ani nemal takú motiváciu - koniec koncov, na tomto fóre takých inšpirácií bolo a je plno, patríš medzi ne.
A zas že ja by som bol niekomu vzor, eeeeh, na to som príliš obyčajný - hádam len pre vlastné deti, než vyrastú a zistia, čo som naozaj zač
High bar drepy s podloženou pätou:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x10x100kg
1x10x120kg
1x10x100kg
1x10x70kg
Bench press:
1x10x20kg
1x6x70kg
5x6x100kg
Kliky na bradlách:
5x6xCarabas + 25kg
Superset
Incline bench press:
1x10x20kg
5x6x70kg
+
Príťahy kladky v stoji:
5x10
Rozpažky zhadzované:
3x10x17kg + 3x10x12kg
Triset zhadzovaný:
3x10
Hodnotenie tréningu : https://www.instagram.com/p/Cwk87nGBnUV/
Kruci, takto zapísané to vyzerá ako taký krátky stručný tréning, kde sa dokopy nič nedialo a furt to boli dve hodiny totálneho nivočenia sa Hádam, keby som zapísal rozcvičku, tak by sa to vizuálne natiahlo...
Na drepoch pridané aspoň v jednej sérii. Machroval som, jak nemám po pondelku svalovku na nohy, včera mi hneď rozcvičovacie série napovedali, že svalovka nie je vždy zrejmá na prvý pohľad Ale rozhýbalo sa to a highbary mi boli prekvapivo veľmi komfortné, žiadny nápor na spodný chrbát, pekne všetko sústredené do stehien. Mal som z toho ozaj dobrý pocit - a prepotené triko hneď od začiatku.
Na bench som bol tiež optimista a z 5x5 som urobil 5x6. Nooo... Sila bola, ale komfort sa stratil - krk mám stále seknutý a vychádza to niekde od lopatky. Takže pakovanie ramien a mostovanie nie úplne ideálne. Ale odmakal som to poctivo aj v svižnom tempe a kvapkal zo mna pot kade tade a neskôr aj krv, keď som si nedopatrením prepichol prst drôtom.
Takisto dobre šli kliky na bradlách.
Takisto dobre šli incline bench pressy.
Zhyby som nahradil kladkou. Chcel som dať pôvodne miesto zhybov príťahy v predklone, ale jak mám naloženú činku na bench, jaksi sa už nemám kde rozložiť s druhou veľkou činkou. Tak som to vzal tak, ako písal Magumi u seba, že voľné váhy sú bezva, ale kladky majú tiež svoje benefity a sústredil som si na prevedenie a mind-muscle connection (ježiš, to sú zas bodybuilderské guru kecy ). Bola to príjemná zmena, iný uhol, novinka, tak ma to bavilo.
Pretože mám nový pár jednoručiek, doprial som si v trisete zhadzované série všetkého a dokončil som ten masaker vršku. Kalórie navyše sa ukázali hneď, bola z toho solídna pumpa a bavilo ma to.
Super tréning, len žiaľ zase sólo, Rišo mal so ženou opravovať kurník a ani to nie je metafora pre výrobu potomkov, ale fakt oprava kurníku za domom (má to cenu ešte komentovať?) a Erik sa ani neozval. Ten teda kurník nemá, tak snáď aspoň ten sex, to by som tú absenciu pochopil. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
Palec077
|
Zaslal: čt srpen 31, 2023 8:24 am Předmět: |
|
|
decarabas napsal: | A zas že ja by som bol niekomu vzor, eeeeh, na to som príliš obyčajný |
Nedávno jsem si zrovna říkal, že když za 10 let budu vypadat jak Carabas, tak si pískám (mínus bolavé kolena samozřejmě )
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt srpen 31, 2023 9:08 am Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|