|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: pá září 01, 2023 7:58 pm Předmět: |
|
|
Superset
Legpress:
1x10x50kg
3x10x120kg
+
Rumunský deadlift:
1x10x20kg
3x10x70kg
Sumo deadlift:
1x5x70kg
1x5x120kg
3x5x150kg
Superset
Lýtka v legpresse:
5x12x120kg
+
Výpony s vlastnou váhou:
5x20
Príťahy v predklone:
5x5x100kg
Zhyby:
5x5xCarabas + 20kg
Superset
Veslo - kladka:
5x20
+
Tlaky JČ:
1x10x12kg
3x10x37kg
Triset:
3x6
Hodnotenie tréningu : https://www.instagram.com/p/CwqN1CbLH9c/
Zase raz dvojhodinová odysea, ktorá zapísaná vyzerá, že som ju sfúkol za pol hodinky po raňajkách
Najprv teda hamstringy - legpress cez päty s ľahkými rumunmi. Nakoniec až také ľahké neboli a ako poznám moje hamstringy, zajtra mi o sebe dajú vedieť. Ale holt, musím aj im venovať nejakú drsnú lásku.
Aspoň som mal trošku náročnejšie sumo deadlifty. Keď už to je cheating, nech mám aspoň unavené hamsy
Ale nebolo to náročné, ak nerátam moje hebké holene, ktoré zas skončili krvavé a obité, ako nie som zvyknutý. Čo už, leto končí a minisukne už nosiť nebudem.
Príťahy v predklone som nerobil dlho, a cítil som na technike. Nič, čo by cheating neporiešil  Mal som trhačky a nehanbím sa za to. Nie som milanT, aby som posilňoval úchop
Zabudol som, čo som cvičil ďalej. Asi zhyby. Ubral som na váhe. Minulý týždeň som tam mal 25kg. Ale technika stála zahovno, tak som ubral a hneď to bolo malinko lepšie. Ale len malinko.
Technicky som zvládal asi len kladku  Tá ale bola nudná. Potom vyber si, či ojebané cviky s vlastnou váhou, alebo poctivé, ale nudné kladky.
Cicky ľahko, ale poctivo.
Triset ťažko a silovo, preto len 6 opakovaní v sérii.
Ku koncu prišiel Štúr, bolo to príjemné, trochu si pokecať.
Rišo neprišiel, aj keď sa tešil na deadlift.
O Erikovi žiadne správy.
V pondelok pridávam váhu na drepy - už teraz mám z toho paniku. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: po září 04, 2023 8:06 pm Předmět: |
|
|
Drepy:
1x10x20kg
1x5x70kg
1x5x120kg belt on
5x5x152,5kg
Legpress:
1x10x80kg
5x10x150kg
Triset
Predkopávanie zhadzované:
3x15 + 15
+
Lýtka s VČ:
3x10x152,5kg
+
Lýtka s BW:
3x20
Výpadodrepy:
3x
Superset
Incline JČ tlaky:
1x10x10kg
3x10x32kg
+
Príťahy JČ:
1x10x10kg
3x10x32kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/Cwx7qZErRLk/
Legday je môj obľúbený. Až do prvej pracovnej série drepov, potom moja radosť z neho rapídne klesá, aby sa zas navrátila, keď napapaný sedím doma a zapisujem tréning
Na drepy opatrne prihodené. Necítil som rozdiel. Stále ťažké ako krava a obávam sa, že sa to nezmení. Ale dúfam, že sa mi podarí ešte pár kilo na tú činku prilepiť, nech sa nemusím hanbiť za tie moje výkony.
Tak či onak, do piatej série som sa musel hodne hecovať... Ale zabojoval som a dodržal som v každej sérii stopku pri poslednom opáčku, takže.. jéééj. Po skončení poslednej sérky som pomaly otváral šampanské.
Na legpress som prihodil tiež. Neviem povedať, či som cítil rozdiel, ten zvislý legpress je mrcha prapodivná, tam už stovka človeka zavalí len vďaka zákernej gravitácii. Ale chodil som potom dosť smiešne, tak asi nejaký účinok to malo.
Tak som sa radšej posadil a dal si predkopy. Tu už som sekal zo sérií, miesto piatich som si dal len tri a aj tak mi zhoreli stehná. Ale zasa som si potom sťažil výpady  Zamontoval som do nich drepy. Kto by si bol pomyslel, že blbá 10kilová vesta tak oťažie, keď po každom výpade človek urobí drep. No, na konci to bolo zaujímavé, lebo som chodil ako čerstvo narodená žirafka.
Ale hecol som sa a ešte som s tými nohami došiel pešo na 12te poschodie
Zajtra asi nebudem veľmi tancovať... A v stredu potom highbar drepy, to zas bude "dynamika"
Skvelý trenál, síce viacmenej sólo, ale šlo to. Erik sa objavil len na chvíľku, trochu mi zbrzdil tempo na legpresse, ale možno som aj rád, aspoň som sa nedogrcal alebo nezranil. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt září 07, 2023 7:49 am Předmět: |
|
|
Predkopávanie jednonož:
3x20
High bar drepy podložené päty:
1x10x20kg
1x10x70kg
3x10x120kg
Bench press:
1x10x20kg
1x6x70kg
5x6x102,5kg
Superset
Kliky na bradlách:
5x6xCarabas + 25kg
+
Príťahy kladky jednoruč:
5x10
Rozpažky JČ:
3x20x10kg žiadne pruženie, dole dead stop a streč
Superset
Incline bench press:
5x8x70kg
+
Facepulls:
3x20
Triset zhadzovaný:
3x10+20
Hodnotenie tréningu : https://www.instagram.com/p/Cw3JRpsr8si/
Uhm, dobré to bolo. Nohy samozrejme od pondelka ešte drevené, ale podozrivo dobre zvládam tie nálože teraz a nemávam svalovku. Len unavené nohy. Buď funguje ľadovanie stehien po tréningu, alebo mi niekto niečo sype do vody.
No, predkopávanie mi pekne rozohrialo kolienka a tak som si zvesela mohol drepnúť 120ku vo veľkom objeme. Na videu ma príjemne prekvapila hĺbka drepu, celkovo technika vyzerá dobre. Pravda, neviem, čo by s tým urobila väčšia váha, ale stredajšie high bar drepy aj tak nie sú o váhe.
A musím pochváliť moje nohy - odkedy som v kalorickom surpluse, začínajú sa celkom chytať a marí sa mi, že nejak spuchli na správnych miestach. Som zvedavý, či nastane reálne nejaká vizuálna zmena, alebo si len ja namýšľam  (B je správne!)
No a keď už som mal nohy popumpované tisíc a pľúca pišťali jak škótske gajdy (to sú dudy pre chlapcov z ČR  ) s dierou, bol čas na bench, lebo kvôli tomu sme všetci tu, žejo.
Na benchi teda +2,5kg. Ako aj pri pondelkových drepoch, nepoznal som rozdiel, lebo ťažké to bolo už predtým. Tempo svižné, ale medzi 4 a 5 sériou už to chcelo tri minútky oddychu, lebo som začínal tuhnúť takým tým nedobrým predfailovým spôsobom, kedy prvé tri štyri opakovania sú fajn a potom zrazu betón  Ale dorobil som to celé, no. A potom kuknem ku Kellymu do logu a on po polročnej pauze a v zrelšom veku si tam máva 5x5x100 ako keby sa nechumelilo a ešte ho to tak unudí, že hneď potom ide domov  Tak dík za motiváciu a zase sa raz zastav vo fitku.
Na klikoch som nemenil nič. Snažím sa zaraďovať stopky na konci, nech to trochu sťažím. A pridal som si k tomu superset na chrbát - to je dobrý cvik, páči sa mi a zaradím aj inokedy. Dokonca som ho nechal v piatich sériách, aj keď "vedľajšie" cviky robím obvykle v troch... Ale dobre to chytalo, tak som to chcel využiť.
Potom sa dovalil Erik a narobil trošku chaos v poradí cvikov, takže zrazu som šiel rozpažky a až tak incline tlaky. Ale aj tak fajn, pekný precítený objem s relatívne rozumnou váhou ma dorazil, dokonca som tu a tam zaradil stopku.
Výborný trenál, samozrejme na konci bol ešte triset, velikánska spokojnosť. Navyše Erik konečne doniesol náš stacionárny bike, čo kdesi veľkodušne požičal a zabudol komu, takže rozcvička/rehabilitácia kolienok bude zas o niečo lepšia. A keby bola chuť alebo nálada, možno by som si tam mohol občas dať aj kardio (stavme sa, že nebude nikdy nálada ani chuť  ).
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt září 07, 2023 9:52 am Předmět: |
|
|
Máš ty dřepy a tlaky hezky čistý, pěkně jsi tu techniku za ty roky doladil.
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá září 08, 2023 7:52 pm Předmět: |
|
|
Magumi napsal: | Máš ty dřepy a tlaky hezky čistý, pěkně jsi tu techniku za ty roky doladil. |
To teda dúfam, posledných desať rokov nič iné nerobím
Superset
Zakopávanie:
4x10
+
Rumunský mŕtvy ťah:
1x10x70kg
3x10x100kg
Sumo deadlift:
1x5x70kg
1x3x120kg
3x5x152,5kg belt on
Príťahy VČ v predklone:
5x6x100kg
Veslo - kladka:
5x20
Superset
Zhyby:
5x6xCarabas
+
Bench press:
1x10x20kg
1x10x60kg
3x10x80kg
Triset + lýtka tam kdesi boli:
3x
Hodnotenie tréningu: Bez videa. Malý Pepek sedel a pozeral rozprávky na mobile, takže mi zabral najlepší uhol na točenie Chrbát točiť je beztak nuda.
Hamstringy pekne precítené, nasadil som celkom divoké tempo a už teraz viem, že zas budem 5 dní kňučať. Svalovky na hamstringy ma držia hrozne dlho - 5dní je úplne bežná vec. Nikde inde na t toľko netrpím, takže záhada preveľká.
Na sumo ťahy prihodené, takisto ako na drepy. Ale na rozdiel od drepov toto je prd váha a lietalo to ako nič. Nohy zbrúsené do krvi, ale pomaly si zvykám.
Príťahy tiež dobré, pridal som opakovania oproti minulému týždňu. Ku koncu samozrejme cheating - peknú čistú techniku som si potom doprial na kladke.
Samozrejme s takto uvareným chrbtom zhyby boli celkom trapas. Ani som na seba nevešal závažie. Nebolo treba. Aj zhyby s vlastnou váhou, ale lepšie kontrolované a spomalené ma vycukali dostatočne.
Bench press ľahký, ale nie až tak
Bolo aj nejaké militarko, ale len šestky so 60 kilami. Žiadna sláva, ale na to sa teraz nesústredím. Robím to skôr pre zdravé ramená a okrem toho to tam zaraďujem po benchoch a všetkom ostatnom, takže nie je toľko pary. Pre zdravé ramená beztak netreba žiadnu veľkú váhu - už toľkokrát som mal kadejako pokurvené rotátory, že sa mi neoplatí riskovať ďalšie zranenie. A ramená mi aj tak najlepšie rastú z blbých upažovačiek Tých som tam tiež nasekal za tri prdele.
Dobrý tréning, prerušený trikrát malým Pepkom, že mu treba čúrať kvôli džúsiku, čo popíjal Tak sme utekali von a poza stromy. Inak bol zlatý, nerušil ma, spokojne pozeral Toma a Jerryho a bolo mu jedno, že tam zdochýňam pod činkou _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: pá září 08, 2023 8:25 pm Předmět: |
|
|
decarabas napsal: | Pre zdravé ramená beztak netreba žiadnu veľkú váhu |
Kdo chce mit zdrave ramena, kdyz muze mit velka ramena. Sportem k trvale invalidite
|
|
nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: pá září 08, 2023 11:18 pm Předmět: |
|
|
decarabas napsal: | Svalovky na hamstringy ma držia hrozne dlho - 5dní je úplne bežná vec. Nikde inde na t toľko netrpím, takže záhada preveľká. |
Mam to same, at uz jedu sl dl nebo sl gms. Proto to skoro necvicim, protoze pak nemuzu moc chodit. Mam pocit, ze by me to kurevsky bolelo, i kdybych ten pohyb cvicil jenom tak par serii bez zateze neni to tim, ze proste jdeme az moc do protazeni? Zase kdyby to clovek ojebaval, tak by to nebylo ono
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út září 12, 2023 7:33 am Předmět: |
|
|
MilanT napsal: | decarabas napsal: | Pre zdravé ramená beztak netreba žiadnu veľkú váhu |
Kdo chce mit zdrave ramena, kdyz muze mit velka ramena. Sportem k trvale invalidite |
Cha chá, smeješ sa, lebo máš 16 rokov a si prakticky nezničiteľný Zatiaľ. Veď počkaj, budeš mať pred 40kou a spomenieš si Každý deň pri viazaní šnúrok alebo vyberaní vecí z hornej police.
caukymnauky napsal: | decarabas napsal: | Svalovky na hamstringy ma držia hrozne dlho - 5dní je úplne bežná vec. Nikde inde na t toľko netrpím, takže záhada preveľká. |
Mam to same, at uz jedu sl dl nebo sl gms. Proto to skoro necvicim, protoze pak nemuzu moc chodit. Mam pocit, ze by me to kurevsky bolelo, i kdybych ten pohyb cvicil jenom tak par serii bez zateze neni to tim, ze proste jdeme az moc do protazeni? Zase kdyby to clovek ojebaval, tak by to nebylo ono |
Netuším, fakt neviem. Pravda je, že mi stačí fakt minimálna váha a rozsekám si hamstringy tak, že neviem chodiť. Hamstring je u mňa aj najviac náchylný na kŕče alebo natiahnutie. Ale nebude to asi len deadliftom, lebo pri zakopávaní mám tie pocity úplne rovnaké.
Drepy:
1x10x20kg
1x5x70kg
1x5x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x155kg
5x5x155kg posledné vždy stopka
Leg press:
1x10x100kg
5x10x150kg
Superset
Predkopávanie zhadzované:
3x15+15+15
+
Výpady s drepmi:
3x
Superset
Výpony s VČ:
3x10x155kg
+
Lýtka v legpresse:
3x10x150kg
Superset
Incline tlaky JČ:
3x12x22kg
+
Príťahy JČ vleže:
3x12x22kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CxD8YGmrtTt/
Dal som si parádnu rozcvičku (nekonečne dlhé dve minúty rotoped, fuck yeah ) a mobilitku a hneď to šlo!
OK, no, desať minút som sa kadejako váľal a rozhýbaval, aby som bol schopný vcelku bezbolestne podrepovať. Ale naozaj sa oplatilo, o kolene som takmer nevedel. Musím zaklopať, naozaj mám pocit, že sa v poslednom čase zlepšilo. Uvidíme, keď sa ochladí a príde dážď, to zas bude, ako keby som na ňom tepal plech.
Ale včera bolo teplo a sucho a slnečno a tak som si mohol dať drepíky.
Prihodených ďalších 2,5 kila.
A musím povedať.
Že.
Konečne som mal pocit, že telo zaplo na normálny prevod.
Mám dojem, že sa telo pomaly adaptuje na túto formu tréningu a vracia sa do normálu. Čo je super, lebo o chvíľku to bude také ťažké, že bude mať čo robiť
Takže drepy pomerne svižné, s rezervami aj na stopku v poslednom opakovaní, ktorú som si samozrejme poctivo dával.
Najhoršia je tá psychika na tom, 5 pracovných sérií je proste veľa. A keď to človek konečne sfúkne, tak si uvedomí, že to bol len začiatok...
Na legpresse zas pridaná váha. Mám rád túto formu tlačenia cez špičky, strašne to chytá kvadráky. Po každej sérii som sa chcel proste len zvaliť na zem, ale už som tak či tak ležal, takže to nemalo ten dramatický efekt A neskôr na chodbe som to nerobil po výpadoch, lebo tam je zas špina a prach na zemi
Predkopávanie zas vytunené - jedna zhadzovaná séria navyše a 15 opakovaní v sérii. Žiadne preciťovanie, žiadna technika, proste som to tam nakopal a stehná mi explodovali. A potom rovno do vestičky a na výpady. Neskutočná pumpa.
Ale ten pocit potom!
Oslobodzujúci, povznášajúci.
A pocit na grcanie
To som sa už len malomocne plazil, ale ešte som nejak dal lýtka a potom už len superset vršku. Váha naozaj trápna a hanebná, proste som nemal energiu na nič. Činky boli naložené, tak som ich proste vzal. Ľutujem, že som sa nehecol na viac, ale fakt nebol morál. Tak somi sa snažil aspoň o nejaké veľmi technické prevedenie, extra pomalé negatívky, podržanie v kontrakcii a ďalšie kulturistické bláboly. Skúsim si to vynahradiť zajtra.
Doma som skúsil zaľadovať nohy, ale len to syčalo, všade para a proste boli tie stehná tak rozbehnuté, že by som vypálil dieru do Severného pólu. A dnes je to celé v hajzli, svalovka na celé predky. Dúfam, že to rozhýbem trochu pred zajtrajšími drepmi s podloženými pätami _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt září 14, 2023 7:38 am Předmět: |
|
|
Drepy s podloženou pätou:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x10x100kg belt on
2x10x120kg
1x10x130kg
1x10x100kg
1x10x70kg
Bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x1x105kg
5x6x105kg
Superset
Kliky na bradlách:
5x6xCarabas + 25kg
+
Príťahy kladky jednoruč:
5x10
Superset
Incline bench press:
3x10x60kg
+
Peck deck:
3x10
Triset:
3x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CxJGd-tryCj/
Z pondelkoveho stehenného holokaustu svalovka strašná. Prekvapilo ma to, síce som čo-to pritvrdil, ale chodil som podobné masakre už predtým a výsledkom bola"len" únava. Tentoraz pocit, že mi niekto trhá mäso od kosti. Potešilo ma to
Až do momentu, než prišli včerajšie drepy.
Nakoniec sa to teda rozhýbalo až do takej miery, že som pridal desať kilo. Tých 130 už bolo celkom na hrane. Vyššie sa neoplatí ísť, nie na úkor techniky pri tomto cviku.
Nakoniec parádne prekrvenie stehien, prisámbohu z tých kvadrákov niečo vykrešem ešte  Alebo mi definitívne odíde koleno.
Benche fajn. Energie už ubúdalo, ale keď som malinko natiahol pauzy, telo podržalo. Aj tak ale tie šestky sú také na hrane. Netrápi ma to, plánoval som pôvodne robiť len 5ky. Ale tak nejak som dúfal, že vydržímso šestkami aspoň po 110kg. Nooo, ak sa nestane zázrak, asi to nepôjde  Zlatý voči, no...
Kliky na bradlách peklo, tam nepridávam ani nič, ale furt trápenka. Aspoň som si oddýchol pri príťahoch.
Incline tlaky detské váhy. Nevadilo, zato každé opakovanie stopka a ešte superset s peckdeckom. Takže solid pumpa a takto na záver posledný klinček do rakvičky môjho hrudníčka.
A triset či štyriset na záver, snaha o technické prevedenie všetkého, žily po rukách som mal jak mapu potrubí. Dokonca som si urobil svalovku na ramená.
Parádny poctivý tréning, veľká spokojnosť. Kým som si na základe debaty s Ustinovom nepozrel log a videá z 2019, kde som trieskal PRka jeden za druhým od drepov, mŕtvoly, cez militarká. Zlatá doba predcovidová silná mladá tučná
Jo konečne som sa odvážil odvážiť - 94kg. Takže nejaké 1,5-2kg hore od konca diéty. Na bachore to nevidieť, stále mám obrys brušákov a opasok zapínam na poslednú dierku. Skôr sa to len "celé" naplnilo a hlavne to šlo do nôh, ktoré teraz celkom trápim. Ale som spokojný, nepreháňam to, som niekde medzi 3000-3500kcal denne, cieľ je tak 97kg a skúsiť nalepiť nejaké nové mäso hlavne na nohy, ramená a mooožno ruky, keby sa zadarilo. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so září 16, 2023 7:42 pm Předmět: |
|
|
Superset
Rumuny:
1x10x70kg
3x10x100kg
+
Zakopávanie s gumou:
5x10
Sumo deadlift:
1x5x100kg
1x3x120kg
1x1x155kg belt on
3x5x155kg
Príťahy v predklone:
5x6x100kg opasok som nechal radšej
Zhyby:
5x5xCarabas + 20kg
1x6xCarabas
Superset
Veslo - podhmat:
5x20
+
Bench press:
1x12x70kg
4x12x80kg
Triset
veľa veľa
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CxOKkh7r2wg/
Piatkové sólo tréningy sú celkom vopruz. Chrbát ma mocno nebaví cvičiť, ale čo sa dá robiť. Poriadne mäso na chrbte holt robí dojem, tak sa musím prinútiť. Hádam mi vadil aj bicepsový úpon, čo pobolieva a trapéz, ktorý ma morí už mesiac.
Deadlifty až hanebne ľahké. Najväčší problém sú do krvi zbrúsené holene. Veľmi nepomáha technike, že to skurvene bolí a pri každom opakovaní si rašpľujem mäso aj kosť  Ale tak nohy si zvyknú. Asi. Dúfam. Už zhruba mesiac... Pozitívne je, že fakt to nie je žiadna váha ani námaha.
Príťahy už boli iné kafe. Tie už som cítil. Radšej som si nechal opasok, aj keď minule som šiel bez neho. Postupne sa začne kumulovať únava v spodnom chrbte z ťahov a drepov, to už poznám. Neuškodí teda pomôcť telu zvládať stres a oddialiť zdreveneté vzpriamovače.
Zhyby ťažké, ale zvládnuteľné. Tie ma aj celkom bavili, síce technika nič moc, ale keď som zhodil kotúč, doprial som si jednu sériu len s BW a tá bola krásne čistá, takže pohoda. Ono beztak tá posadnutosť čistou technikou sa malinko preháňa. Kým sa človek vyslovene nekurví a má výsledky, tak o čo ide...
Paradoxne najlepšie som cítil tú záverečnú mľandravú nemužnú kladku  Nech si kto chce čo chce hovorí, toto chytá nalepšie. Aj keď možno je to tým, že je to velikánsky kontrolovaný objem po všetkých tých silových sériách. Najskôr to je tým  Ale je mi to fuk, keď to funguje a krásne cítim chrbty.
Triset (zložený z 5 cvikov, ehm) na záver bol asi naj z celého trenálu. Už som síce bol uťahaný, ale dal som si záležať. Dokonca som tam niekde vyšiel na militarko so 70 kilami a do toho zamontoval lýtka v obrovskom objeme a neviem čo všetko  Akurát z militárka mi zas išlo urvať trapéz, tam je niečo veľmi nedobre, už to z chrbta vyráža na kľúčnu kosť. Bude to chcieť nejakú poriadnu masáž. Je to celkom blbé, lebo ramená by išli aj na 90kg.
A dnes som konečne dorazil strongmanské fotenie! S tmavým pozadím to vyzerá teda o dosť lepšie (myslené fotky ako také, nie mňa ako takého, mne už nič nepomôže), trochu pomohli aj fejkové obrie činky. Urobil som celú hromadu slušných záberov a ešte pofotil aj decká, keď už sme mali "ateliér". Ešte aj im sa podarilo kopec pekných obrázkov, z toho sa zas tešila Soraya
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so září 16, 2023 8:28 pm Předmět: |
|
|
Tá predposledná foto pecka, tam to vyzerá mocne! Inak podobnú rubriku o silákoch minulosti som mal svojho času v máskloch najradšej. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po září 18, 2023 10:04 am Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po září 18, 2023 11:01 am Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|