|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so září 23, 2023 11:10 am Předmět: |
|
|
Máš skúsenosť, presne o tom som hovoril pred súťažou. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
MilanT
|
Zaslal: so září 23, 2023 11:14 am Předmět: |
|
|
Jak říká Turek
A zkus teda vyladit tu hloubku, hoď tam zkrátka něco, o co se nemůžeš odrazit, na dotek (radši s větší hloubkou, než je potřeba) a nebo prdel na lýtka a máš jistotu
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so září 23, 2023 11:30 am Předmět: |
|
|
Turakam napsal: | Máš skúsenosť, presne o tom som hovoril pred súťažou. |
Jj, je to zkušenost
Budu muset neco vymyslet na zmenu techniky
Planuju ted "objem" tak to budu zkouset zažít s lehkyma vahama _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so září 23, 2023 3:59 pm Předmět: |
|
|
A zvyšok dňa? Či ešte makáte? Aká kategória si bol presne. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
nahoru |
|
 |
lemberk

|
Zaslal: so září 23, 2023 4:23 pm Předmět: |
|
|
Jak dlouhá byla čekačka od příjezdu na soutěž ? _________________ Tvůj poslední pokus.
|
|
nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so září 23, 2023 5:27 pm Předmět: |
|
|
gratulace, borče, šlo ti to čím dál lépe! jeden, dva a tři platné, něco jsi zapsal, příště to překonáš, nabral hromadu zkušeností... ten třetí mrtvý tah jsi hezky vybojoval!! a pak to zahrál jako Eddie Hall :D
váhovka -83 kg, naváženo 79.0, kategorie M1
přímý přenos se seká, třetina pokusů, co mě zajímaly, tam není, ani v záznamu, tabulka s aktuálním závodníkem nefunguje, tabulka s pořadím nástupů částečně, takže je lepší se dívat na tabuli přímo přes kameru, holt není nad to být přímo na místě a užít si tu atmoféru, ale okolnosti tomu dnes nechtěly, tak příště!
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so září 23, 2023 6:30 pm Předmět: |
|
|
lemberk napsal: | Jak dlouhá byla čekačka od příjezdu na soutěž ? |
Prijezd v 0900, vazeny, registrace, kontrola vybavy, mereni stojanů - soutez zacinala v 1000, na drep jsem sel nejak kolem půl dvanácté myslim. _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so září 23, 2023 6:32 pm Předmět: |
|
|
vlk# napsal: | gratulace, borče, šlo ti to čím dál lépe! jeden, dva a tři platné, něco jsi zapsal, příště to překonáš, nabral hromadu zkušeností... ten třetí mrtvý tah jsi hezky vybojoval!! a pak to zahrál jako Eddie Hall :D
váhovka -83 kg, naváženo 79.0, kategorie M1
přímý přenos se seká, třetina pokusů, co mě zajímaly, tam není, ani v záznamu, tabulka s aktuálním závodníkem nefunguje, tabulka s pořadím nástupů částečně, takže je lepší se dívat na tabuli přímo přes kameru, holt není nad to být přímo na místě a užít si tu atmoféru, ale okolnosti tomu dnes nechtěly, tak příště! |
Jj, dekuji za podporu
Ten treti bylo vítězství vule nad hmotou _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: so září 23, 2023 7:48 pm Předmět: |
|
|
Paradicka! Umiestnenie?
Hlavne si to treba nabuduce naplanovat tak, aby sa ti do toho nenamontoval cooper test. 🤣 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so září 23, 2023 8:38 pm Předmět: |
|
|
cohen999 napsal: | Paradicka! Umiestnenie?
Hlavne si to treba nabuduce naplanovat tak, aby sa ti do toho nenamontoval cooper test. 🤣 |
umiestnenie asi není tak podstatné ;) 8 z 12, byli tam 3 dorostenci, nejmladšímu bylo 14, pak 6 juniorů, 2 open a náš benjamínek Masters M1 :) ono i kdyby dal ten total 500, tak si polepší o jednu příčku, takže důležitá byla ta účast a tu zvládl se ctí.
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so září 23, 2023 8:42 pm Předmět: |
|
|
cohen999 napsal: | Paradicka! Umiestnenie?
Hlavne si to treba nabuduce naplanovat tak, aby sa ti do toho nenamontoval cooper test. 🤣 |
Kdepak,. příští rok chci půlmaraton 🤣 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so září 23, 2023 8:43 pm Předmět: |
|
|
vlk# napsal: | cohen999 napsal: | Paradicka! Umiestnenie?
umiestnenie asi není tak podstatné ;) 8 z 12, byli tam 3 dorostenci, nejmladšímu bylo 14, pak 6 juniorů, 2 open a náš benjamínek Masters M1 :) ono i kdyby dal ten total 500, tak si polepší o jednu příčku, takže důležitá byla ta účast a tu zvládl se ctí. |
Za me vedle junior, co pri vaze 65 dalcna bench 150!
(Na drep teda taky a mrtvolu snad 130?) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so září 23, 2023 8:56 pm Předmět: |
|
|
Ustinove, chceme report s pokusmi, videami a pod., a poriadne preháňaj! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so září 23, 2023 9:12 pm Předmět: |
|
|
Peter Ustinov napsal: | Za me vedle junior, co pri vaze 65 dalcna bench 150!
(Na drep teda taky a mrtvolu snad 130?) |
ale viděl jsi JAK to dal?? a pár dalších... to bylo horší něž některý ženský... totálně se vymostoval, takže to pak spouštěl na spodní žebra a tlaková dráha minimální... ostatně Scheila dokáže tuším něco podobného :D
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po září 25, 2023 6:43 am Předmět: |
|
|
Vsixhni jsme jeli za stejnych pravidel...ja mu fandil, pokud se nezrakvi, jeste par rekordu prepise! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|