|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
žlutej

|
Zaslal: st listopad 03, 2010 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Michael Müller napsal: |
Bydlel jsem na vinohradech cca 1994-1998, kde ta posilovna je přesně? | Na pálavském náměstí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Michael Müller

|
Zaslal: st listopad 03, 2010 6:34 pm Předmět: |
|
|
| žlutej napsal: | | Michael Müller napsal: |
Bydlel jsem na vinohradech cca 1994-1998, kde ta posilovna je přesně? | Na pálavském náměstí. |
Jo cosi tam bylo, tenkrát to bylo nové, jakoby nové, což evidentně už neplatí vůbec. Na Vinohradech je hodně lidí. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st listopad 03, 2010 8:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 7:27 am Předmět: |
|
|
| žlutej napsal: | | Michael Müller napsal: |
Bydlel jsem na vinohradech cca 1994-1998, kde ta posilovna je přesně? | Na pálavském náměstí. |
nie je to to fitko ako je Albert z druhej strany? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 9:14 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | žlutej napsal: | | Michael Müller napsal: |
nie je to to fitko ako je Albert z druhej strany? | Nevim Albertu jsem si nevšiml, ale možný to je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 10:02 am Předmět: |
|
|
Tak v tom som raz cvicil aj ja,dostal som sa tam nahodou (brat tam byva) a je to teda hardcore _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: čt listopad 04, 2010 10:36 am Předmět: |
|
|
| kwaker napsal: | | jak to teď chodí na Boby? cena/měsíc? nějaké změny oproti roku 2009, provozní doba? |
Tenhle dotaz kapku zapadl, ale zajímalo by to i mě. Byl někdo v poslední době ve znovuotevřeném Boby?
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: po listopad 15, 2010 9:15 am Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | | kwaker napsal: | | jak to teď chodí na Boby? cena/měsíc? nějaké změny oproti roku 2009, provozní doba? |
Tenhle dotaz kapku zapadl, ale zajímalo by to i mě. Byl někdo v poslední době ve znovuotevřeném Boby? |
tak je to tam pořád stejný, jde se tam přes squash kurty (tam se na recepci aji platí) cena na měsíc 950Kč. Zapoměl jsem se mrknout od kolika do kolika mají otevřeno.
Jinak nevím kdy jsi tam byl naposled, ale jsou tam tuším tak 2-3roky nový šatny se sprchama. _________________ pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale o to horší cesta
|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 1:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Nasser

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 1:35 pm Předmět: |
|
|
| žlutej napsal: | Dneska jsem se byl podívat v nově otevřené posilovně InCoreFitness v Líšni a vypadá to tam supr. Obrovská cvičební plocha, větší jsem snad v Brně neviděl, možná srovnatelný s Velkým Průvanem ne-li větší. Podle mapky se tam dá trefit v pohodě a hlavně se tam dá zaparkovat, což u brněnských posiloven je mnohdy problém. Překvapenej jsem byl i cenou 55kč pro studenty si myslím, že je supr. Příjemná obsluha, doporučuju se tam zajít podívat.
Vyfotil jsem nějaký fotky. Kdyžtak koukněte na www.incorefitness.cz |
Jsem rád, že se ti u "nás" líbí :) _________________ IMPOSSIBLE IS NOTHING
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 2:01 pm Předmět: |
|
|
To je ta na kopečku vedle pošty? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
žlutej

|
Zaslal: ne listopad 21, 2010 2:17 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | To je ta na kopečku vedle pošty? | Štefáčkova 2491/15
Myslím že jo.
|
|
| nahoru |
|
 |
zzdenika

|
|
| nahoru |
|
 |
Bobbysoxer
|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 4:38 am Předmět: |
|
|
Já do InCore Fitness začala už před delší dobou chodit a můžu jen doporučit.  Velké prostory, nové stroje, prostorné a čisté šatny a sprchy, ochotní trenéři, celodenní provozní doba a doplňky na baru za rozumné ceny. A pro Ty, co hledají různé výmluvy, proč do tohoto fitka nechodit, mám jednu otázku: "Na kolik Vás přijde 0,3 l vody na diskotéce či v restauraci?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bobbysoxer
|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 4:39 am Předmět: |
|
|
Já do InCore Fitness začala už před delší dobou chodit a můžu jen doporučit.  Velké prostory, nové stroje, prostorné a čisté šatny a sprchy, ochotní trenéři, celodenní provozní doba a doplňky na baru za rozumné ceny. A pro Ty, co hledají různé výmluvy, proč do tohoto fitka nechodit, mám jednu otázku: "Na kolik Vás přijde 0,3 l vody na diskotéce či v restauraci?"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|