Přítahy v předklonu :
10x60kg
10x60kg
8x80kg
8x80kg
Bulgarian split squat : 8xBW, 8x20kg, 8x40kg, 8x50kg, 8x50kg
Reverse hypers : 3x10xBW
No, takze dnes jsem dosmazil CNS. 220ka prakticky bez pripravy, jen minuly tyden, coz sem jeste poradne nezregeneroval, bylo citit ze nejsem uplne fresh a trochu sem citil spodni zada. Ale i tak bych v prvni serii vyrovnal rekord 4x220 to tam urcite bylo. Tak uvidime jak se to bude vyvijet dal... 210ka s expanderem teda lahoda uz nakopanej z predchozich serii. Bejt fresh tak to dam i s 10kg navic. Ale pekne me to posadilo na prdel uz, motacek hlavy trochu, proto sem to ani nedrzel dlouho... Poprve sem si podrzel 270. Mno z posilky sem sotva sel dneska
_________________ Osobní trenér ve Startu 2 a 3 v Českých Budějovicích. Více info na emailu Jirkas82@gmail.com nebo v SZ.
Tak loni na jare sem dal 3x200+60 ale to sem se na to dyl pripravoval a nesel nic jinyho nez to pri lockdownu. Nad kolenama sem tak o 20kg silnejsi nez na odlepu. Proto si taky myslim, ze bych vytezil neco z dresu, kdyz mam navic mohutne nohy... A to prijde na radu nejdyl za rok To bude sranda
_________________ Osobní trenér ve Startu 2 a 3 v Českých Budějovicích. Více info na emailu Jirkas82@gmail.com nebo v SZ.
Rozkopanej sem jak debil Obcas mi i bodne v leve holeni a cuka palec prave ruky, kdyz mam ruku na mysi. No a mam proste i pocit, ze ten expander kope vic nez 60, ale opravdu se to dozvim az mi prijde rucni zavesna vaha na zavazadla. Pak to pomerim a uvidime
Odpor expanderu můžeš změřit i zatížením kotoučema a následným napnutím expanderu. Jakmile se kotouče začnou zvedat, víš tah expanderu. Závěsná váha bude ale samozřejmě přesnější..
Ted vrsku moc davat nebudu, ne ze bych ho jindy tolik hrotil, ale s tema mrtvolama v zadech sem rad ze sem rad, telo me ruzne bolelo az do ctvrtka. Pak sem si dal 5 dvanactek a druhej den konecne nic
No a zmeril sem tahovou silu expanderu na mrtvole a je to bohuzel jen 55kg Ale uz to prepisovat nebudu kvuli 5 kilum. Nicmene je tam potencial si nahore podrzet i vic a tenhle rok na to urcite dojde...
Deadlift :
6x60kg
6x60kg
5x100kg
5x120kg odtud belt + trhačky
5x140kg
5x140kg
Přítahy v předklonu :
10x60kg
10x60kg
8x80kg
8x80kg
Bulgarian split squat : 8xBW, 8x20kg, 8x30kg, 8x30kg
Reverse hypers : 3x10xBW
Zakopávání vsedě stroj : 3x15x15kg
Tak dnes uz zaslouzeny deload, to co sem odmakal s rozmezim jednoho tydne je rozhodne objemove PR. Sedla mi uz lip technika mrtvoly a zkusil sem si dat ty trhacky jinak a to kolem cinky z vnejsku ruky az za malicek a je to rozhodne lepsi, je to lip utazeny tak. Predtim sem cejtil ze mi to na tom odlepu habruje, nez se to vysponuje, tak uz to snad bude lepsi...
Dnes vyjimecne v posilce, protoze nad nama rezali rozbruskou do podlahy. Premisteni jen pekne na rychlost a setup v dolni pozici. Dynamika dobra, sem pripraven na nedeli, tak to snad poslape. Svaly uz taky pekne naplneny glykogenem.
Deadlift :
6x60kg
6x60kg
5x100kg
3x140kg
2x170kg
2x200kg
1x220kg
2x240kg PR treti opacko ke kolenum a pak sem to zahodil, mozna kdyz bych si zarval tak bych to prorval ale nechtel sem to tolik krvit
Přítahy v předklonu :
10x60kg
10x60kg
8x80kg
8x80kg
Negativa: sem nasranej, protoze sem se na to treti vysral, ale dorvat to by trvalo tak 3 vteriny a byla by to krvicka, trochu bych si i zakricel a to sem nechtel takhle hrotit. Sezralo by to uz moc rege. Ani technika nebyla takova jakou bych si predstavoval. Silove taky nic extra.
Pozitiva: po 3 tydenni priprave z nuly na 240 je to asi dobry. K tomu posledni tejden blbe spim, travim i boli hlava, alergie uz zacala a v tomhle obdobi sem nikdy driv nedal jakekoli PR na mrtvolu nebo drep, fakt nikdy (nepocitam prvnich par let cviceni). Takze uz jen tenhle fakt je PR sam o sobe... Uz pri bulharech se mi zved kufr a po treninku rozbolela hlava, to se mi v dobrej den nedeje...
Deadlift :
6x60kg
6x60kg
5x100kg
5x140kg
Croc rows :
10x45kg
10x63kg
15x63kg
10x63kg
Přítahy kladka vsedě : 15x50kg, 15x60kg, 15x70kg
Tak dnes nohy a prdel furt na prach, tam nemelo cenu nic vymejslet, ale nevenoval sem se ted vubec hornim zadum, 80kg na pritahy v predklonu uz mi zadnej stimul neda, tak sem to dneska chtel trochu dohnat.
Goodmornings :
8x20kg
8x50kg
5x50kg
5x70kg
5x90kg
5x90kg
8x90kg no belt objemove PR stopky
Shyby podhmat tlustá osa 4cm : 8, 8, 8, 8
Kliky na zemi s naklonem na jednu stranu : 3x10+10
One leg lunges : 8xBW, 8x20kg, 2x8x50kg
Na GMka mam PR 5x120 s paskem, ale to uz bylo hodne silove a vyhecovane a ten pasek tam pomuze hafo. Dnes i s vydatnou rezervou, zrovna je dobrej den kdy mam silu...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru