|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chadzi

|
Zaslal: út červen 17, 2014 8:42 am Předmět: |
|
|
Glukosamin, chondroitin, msm, hydrolyzovaný kolagen ... namíchat a brát.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wombat

|
Zaslal: út červen 17, 2014 8:54 am Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Glukosamin, chondroitin, msm, hydrolyzovaný kolagen ... namíchat a brát. |
thx..mrknu na to..snad to nebude pálka..:)) jinak pojedu místo řecka do chorvatska..:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út červen 17, 2014 9:00 am Předmět: |
|
|
Kolagen 10-15g (ve třech dávkách), zbytek látek 1500-2000mg od každé.
|
|
| nahoru |
|
 |
wombat

|
Zaslal: út červen 17, 2014 9:17 am Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Kolagen 10-15g (ve třech dávkách), zbytek látek 1500-2000mg od každé. |
Je lepší koupit všechno zvlášť a míchat to, nebo stačí třeba 3x denně: https://obchod.ronnie.cz/s-3261-klouby-glukosamin-chondroitin-msm.html a doplnit to hydrolyzovaným kolagenem? Myslím tím, jestli mají ty prášky třeba horší vstřebatelnost, nebo tak něco. Blbej dotaz, ale šetřím teď před dovčou co se dá. :)) Doba je zlá. :) Jak se trošku vzpamatuju, hned zainvestuju pořádně. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út červen 17, 2014 9:31 am Předmět: |
|
|
Finančně to z dlouhodobějšího hlediska vyjde levněji namíchat...chuťově to bude horší, ale to se dá zkousnout. :) Každopádně ani ty tablety ti neuškodí, ale dával bych čtyři denně a dokoupil bych ten hydrolyzovaný kolagen.
|
|
| nahoru |
|
 |
wombat

|
Zaslal: út červen 17, 2014 9:39 am Předmět: |
|
|
OK, dík moc za ušetřenej čas. Našel jsem jen velký balení. Propočtu to a asi koupím do dovči jen ty prášky + hydr. kolagen a po dovči dokoupím zbytek místo těch tablet a začnu to míchat, ptž chcu zkusit poprvé pořádnej objem, tak ať jsou klouby OK. :D Ještě jednou dík a snad to ještě povolí. Chtěl bych tomu naložit i ten měsíc před. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út červen 17, 2014 9:45 am Předmět: |
|
|
U h.kolagenu buď připraven na hořkou chuť. Taky to bude chtít vynechat tlakové cviky, pokud budeš dál cvičit a rameno se má zlepšit. Jinak, někdo taky doporučuje přípravek Alavis, ale já osobně bych zůstal u míchání. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: út červen 17, 2014 9:48 am Předmět: |
|
|
Nechcem Vám tu kaziť kšefty, ale skúsi si zájsť za všeobecným lekárom a povedať mu, čo sa chystáš si všetko nakúpiť. Stavme sa, že sa bude za hlavu chytať nad tvojou naivitou.
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: út červen 17, 2014 9:54 am Předmět: |
|
|
Ja viem, že všeobecne prevláda medzi lekármi názor, že všetky tieto látky by mali užívať starí ľudia a nie ako to je prezentované v reklamách..
|
|
| nahoru |
|
 |
wombat

|
Zaslal: út červen 17, 2014 10:18 am Předmět: |
|
|
Doktorka mně včera řekla, že si mám koupit 3 měsíční kůru chondro (něco) za cca 800kč. A že to nemám přehánět se cvičením. Že tím trpí hodně lidí a že nic na předpis není, že si to musím prostě koupit v lékárně a že kolafit, kterej jsem bral dřív, má celkem malý množství účinných látek. Právě proto jsem se tady ptal. S kloubama mám problémy už určitě přes 5 let a nikdy se to neřešilo víc, než že jsem měl nasadit podobné přípravky. Zřejmě je to po přechozené borelióze, nebo nevím čím. To nikdo nezjistil. Je mně 27 let a vzhledem k tomu, jak moc jsem začal cvičit a sportovat a jak se při zvýšené intenzitě bolest zvyšuje, si nemyslím, že je od věci s něčím podobným začít. Naopak už je zřejmě i tak trošku pozdě, vzhledem k tomu, co mám v současné době za problém s ramenem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út červen 17, 2014 3:06 pm Předmět: |
|
|
| wombat napsal: | | Doktorka mně včera řekla, že si mám koupit 3 měsíční kůru chondro (něco) za cca 800kč. A že to nemám přehánět se cvičením. Že tím trpí hodně lidí a že nic na předpis není, že si to musím prostě koupit v lékárně a že kolafit, kterej jsem bral dřív, má celkem malý množství účinných látek. Právě proto jsem se tady ptal. S kloubama mám problémy už určitě přes 5 let a nikdy se to neřešilo víc, než že jsem měl nasadit podobné přípravky. Zřejmě je to po přechozené borelióze, nebo nevím čím. To nikdo nezjistil. Je mně 27 let a vzhledem k tomu, jak moc jsem začal cvičit a sportovat a jak se při zvýšené intenzitě bolest zvyšuje, si nemyslím, že je od věci s něčím podobným začít. Naopak už je zřejmě i tak trošku pozdě, vzhledem k tomu, co mám v současné době za problém s ramenem. |
Majn got todleto že zdravim paní doktorku.
A jak maj tyhle věci vyléčit ten problém s ramenem, papkání chondra ho zastabilizuju asi přes žaludek nebo nevim _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út červen 17, 2014 4:25 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: |
Majn got todleto že zdravim paní doktorku.
A jak maj tyhle věci vyléčit ten problém s ramenem, papkání chondra ho zastabilizuju asi přes žaludek nebo nevim |
Věř a víra tvá tě vyléčí, což nevěřící psi zkažený vzděláním nikdy nepochopí
|
|
| nahoru |
|
 |
Andyska98
|
Zaslal: čt květen 14, 2026 2:08 pm Předmět: |
|
|
máte tu někdo zkušenost s vykloubením ramene po jeho velkém přetížení? Stalo se mi to při sportu, rameno už bylo dost načaté a svaly přetížené. až pak došlo k dislokaci. může to mít na to vliv, nebo by se to stalo i kdyby nebylo přetížené? A máte nějaké tipy na léčbu a prevenci, aby mě neomezoval pohyb v budoucnu? https://www.zlatymuflon.cz/bolest-ramene/ Tady píší o výživě, klidu, obkladech, lécích, injekcích... co z toho má smysl vyzkoušet?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|