|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo letos vyhraje MS? |
| Švédsko |
|
16% |
[ 16 ] |
| Finsko |
|
1% |
[ 1 ] |
| Kanada |
|
9% |
[ 9 ] |
| USA |
|
0% |
[ 0 ] |
| Slovensko |
|
28% |
[ 29 ] |
| Rusko |
|
14% |
[ 14 ] |
| Česká republika |
|
31% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 100 |
|
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: so duben 28, 2007 8:27 am Předmět: |
|
|
Co sa tyka brankarov, ani nepamatam, kedy niekto v ceskej reprezentacii chytal zle, tam je to jeden skvely brankar za druhym, kym u nas je to take vselijake  Som zvedavy, co to bude tento rok. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: so duben 28, 2007 9:28 am Předmět: |
|
|
Ehm..pátý post první strany byl můj a nenapadlo by mě, že to někdo vezme vážně. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so duben 28, 2007 10:18 am Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | Ehm..pátý post první strany byl můj a nenapadlo by mě, že to někdo vezme vážně. |
Mienim sa na neho nadalej odvolavat Najma na tu cervenu cast
| citace: | | Co sem se díval na sestavy, tak silné týmy jsou Slovenska a Ruska, | To este nic neznamena, velakrat tym plny hviezd sklamal, napr, u Rusov sa tak udialo uz velakrat. niekedy zohrata formacia z domacej ligy je platna viac, ako pozliepany utok hviezd, od ktorych kazdy vela ocakava. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: so duben 28, 2007 7:30 pm Předmět: |
|
|
Tak su o 250 bohatší, za 30 Kč to jde...dával sem výhry ČR, Švýcarů, Slováků, Finska, USA a taky že v utkání Rusko-Dánsko a Švédsko-Itálie padne víc než 6 gólů.
Ale Slováci zklamali na úvod střeleckou impotencí, kámoška dala +5,5 a oni našili Norsku jenom tři..zápas sem teda neviděl, ale z jejich ofenzívní hry jsem podle výsledku zklamán. Ví někdo, jak to probíhalo? _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so duben 28, 2007 8:47 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Ví někdo, jak to probíhalo? |
Vcelku nic moc, mali sme to pod kontrolou, ale urcita agresivita a doraz v niektorych momentoch chybala. Snad sa to ucastou dalsieho utoku Gaborik-Hossa-Demitra zlepsi. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 8:02 am Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | Tak su o 250 bohatší, za 30 Kč to jde...dával sem výhry ČR, Švýcarů, Slováků, Finska, USA a taky že v utkání Rusko-Dánsko a Švédsko-Itálie padne víc než 6 gólů.
Ale Slováci zklamali na úvod střeleckou impotencí, kámoška dala +5,5 a oni našili Norsku jenom tři..zápas sem teda neviděl, ale z jejich ofenzívní hry jsem podle výsledku zklamán. Ví někdo, jak to probíhalo? |
ked 5 norov stoji na svojej svojej modrej lajne tak sa tazko pretlacis _________________ ... c'est de la longue route ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne duben 29, 2007 8:48 am Předmět: |
|
|
Tak nevím, co byste mi poradili na Slovensko - Německo? Skopčáci včera hráli 2:3 s Kanadou... _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
Janikkk
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 10:04 am Předmět: |
|
|
ja by som dal na slovensko, myslim ze vyhrame o 2 goly, predsa len zajtra za nas uz nastupia gaborik demitra hossa tak oni 3ja nemcov zvladnu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne duben 29, 2007 10:23 am Předmět: |
|
|
Aha oni nenastupovali to jsem nevěděl...a kdo chytá za Slovensko? _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
Janikkk
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 10:26 am Předmět: |
|
|
myslim ze prvy krat mame na MS poriadneho brankara o to sa neboj ;)
Halak ( montreal)
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
|
| nahoru |
|
 |
Janikkk
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne duben 29, 2007 11:37 am Předmět: |
|
|
Proti Nemcom by za nas mal chytat Krizan. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne duben 29, 2007 12:47 pm Předmět: |
|
|
Dám Slováky a jestli nevyhrají, tak vás přestanu mít rád všechny _________________ Mám za přátele marnotratné muže
|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 1:01 pm Předmět: |
|
|
neboj, vyhrame.
ja by som sa rad spytal nieco. a aj sa spytam
ako je mozne ze marian gaborik uz bude hrat ked bol na infuziach? mohol sa dat za tie 2dni dokopy natolko aby u mohol aj hrat? inak ja som len rad, je super
nazaver este dodam aky je ten rozhodca úd, mal dat 2+2 dakemu inemu údu za hru so zdvihnutou hokejkou ked satanovi posteklil nos.fok.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|