|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
01Smajdalf

|
Zaslal: út květen 08, 2012 11:06 am Předmět: |
|
|
Hoj
Protein 100% Whey Protein Fuel od Twinlabu příchuť čkoláda, nebo vanilka? _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem ochutnal ten Whey Core 100-ledovou kávu od Nutrendu a musím říct, že jak jsem na ostatní příchutě od nich zanevřel, tak tahle se tedy povedla. Rozhodně příjemná chuť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Aichel
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 9:34 am Předmět: |
|
|
Poraďte, prosím, co za protein po Reflex Peptide Fusion (jahoda). Už potřebuju změnu, nechutná mi. Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá květen 11, 2012 9:46 am Předmět: |
|
|
proč nezměníš jen příchuť?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 11:23 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | MiKra napsal: | | Combat Powder mléčná čokoláda[/b] - stravitelnost dobrá a chuť výborná | souhlas btw uz mi zbejva k ochutnani jenom jedna prichut Combatu a to arašíd/čoko |
Pro me osobne z combatu nejhorsi (coz ale znamena, ze je porad vyborna :D ), ale to je jen subjektivni nazor. Ta mlecna coko je ale famozni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 11:29 am Předmět: |
|
|
coko-arasidovy maslo ma dve stranky.. 1- chut toho proteinu je vyborna
2- arasidovy maslo to ma jenom na etikete.
dneska zkusim poprve Combat Powder Tripple Berry.. jsem na to dost zvedavej protoze porad jedu jenom vanilka, coko, bile coko, banan...snad se jim to povedlo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 11:39 am Předmět: |
|
|
| Spashett napsal: | coko-arasidovy maslo ma dve stranky.. 1- chut toho proteinu je vyborna
dneska zkusim poprve Combat Powder Tripple Berry.. jsem na to dost zvedavej protoze porad jedu jenom vanilka, coko, bile coko, banan...snad se jim to povedlo :) |
TB jsem mel asi pred 3/4 rokem a je to vyborna zmena pro ty, kterym se prejedla klasika coko, vanilka, banan. Nevim, jak bych tu chut popsal, neni to ani malina, ani jahoda ani ostruzina a nevim co jeste, proste takovej mix asi odpovidajici svemu nazvu. Nejlepsi je mit vsechny prichute a brat si podle chuti :)
Jinak jeste existuje prichut smores , coz pry nejaka americka taborova specialita marsmelou s oplatkem a cokoladou
jenze ta prichut je byla jen jakasi limitovana edice pro bodybuilding.com a v CR myslim ani k dostani neni. V nabidce na f-sportu sice je, ale mam pocit ze ji ani nemaji. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 11:39 am Předmět: |
|
|
| Spashett napsal: | coko-arasidovy maslo ma dve stranky.. 1- chut toho proteinu je vyborna
dneska zkusim poprve Combat Powder Tripple Berry .. jsem na to dost zvedavej protoze porad jedu jenom vanilka, coko, bile coko, banan...snad se jim to povedlo :) |
dej vědět, chci si ho do 3 týdnů objednat. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
lipidek

|
Zaslal: po květen 14, 2012 8:03 am Předmět: |
|
|
Už jsem to tu jednou psal, za sebe Tripple berry nedoporučuju. Ten protein je super v prvních pár dávkách, protože to člověk bere jako změnu, ale pak se mi to dost znechutilo... Hlavně kvůli tomu, že je to prostě prostě krémově ovocný, což není nic pro mě. Ten protein mi celkem chutnal jedinně hoooodně vychlazenej, pak to mělo celkem osvěžující příchuť, kterou aspoň já od ovoce očekávám. Za normálních podmínek mi to nechutnalo..dojet pixlu by boj..:-) Ale je možný, že je to jen moje chuť, snad to všem ostatním bude chutnat víc. Kdybych ale měl něco doporučit, tak určitě mléčká čoko..tou člověk nic nezkazí a opravdu si pochutná..
Ale mám i jeden dotaz: Lean Pro 8 od Labrady.. Měl jste to už někdo? Jak chutná, jak (ne)pění? Nějaké info? Díky předem. _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: po květen 14, 2012 10:03 am Předmět: Muj nazor |
|
|
Tak sem taky přidám pár poznámek k proteinům, které jsem za poslední dobu měl:
WPC 80 od Extrifitu - příchuť čoko-kokos - vše super, pěnivost skoro žádná, příchuť mi taky strašně moc chutnala, protože mám velice rád kokos a stravitelnost taky super, byl jsem s nim strašně spokojenej a určitě si ho ještě někdy koupím. Doporučuji..
Hydro instant od Extrifitu - příchuť hořká čokoláda - taky super, pěnivost trošku větší než u WPC, ale v pohodě pořád vše OK, příchuť taky super, nemůžu si stěžovat, stravitelnost paráda. Doporučuji...
Whey Core 100 od Nutrendu - hrůza... pěnivost děsivá, příchuť malina, s kterou jsem bojoval od začátku až do konce a když jsem to pil tak jsem se modlil ať už to mám v sobě, protože takovej hnus sem snad nikdy nepil (nechápu jak to může mít takové vysoké hodnocení u chuti...) a stravitelnost v poho.. Ale tohle bych nedoporučil nikomu..
Teď se chystám na Combat Powder na příchuť Cookies, tak snad budu spokojený :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po květen 14, 2012 10:14 am Předmět: |
|
|
Davesix: je videt, ze smyslenej titul "vitez chuti" na lidi spolehlive funguje  to byl genialni marketingovej tah, skoda jenom, ze pak ta realita je krapanek jina _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po květen 14, 2012 10:32 am Předmět: |
|
|
Combat Powder - Cookies u mě prostě jednička. Výbornej protein, používám ho do vloček i tvarohu místo cukru/medu/...
Combat Powder - Triple Berry taky dobrý, ale časem omrzí, pokud máte jen tuto příchuť. Mám naštěstí obě, tak to střídám a chutnaj mi oba. Cookies je ale jasná volba :P
Smartlabs Hydro Traditional - asi kvalitní protein, ale ta chuť mě dost odrazuje. Jsou mnohem horší příchutě než toto, ale poslední dobou jsem nějakej rozmlsanej z Combatu  TIP : při smíchání Traditionalu s 1/3 odměrky Combatu cookies už se to dá v pohodě pít :)
Smartlabs Hydro Delicate - řekl bych ideální volba .... hydro a ještě ke všemu chutná dobře (ne tak 100% dobře jak Combat, ale o dost lepší jak Traditional) _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 14, 2012 10:55 am Předmět: |
|
|
je ti jasný, že Hydro traditional má úplně jiný složení než hydro delicate? není hydro jako hydro
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po květen 14, 2012 11:41 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: |
je ti jasný, že Hydro traditional má úplně jiný složení než hydro delicate? není hydro jako hydro |
Složení mají stejné. I složení aminokyselin. Akorát Tradiotional má mnohem víc krátkých peptidů (80 % vs 25 %). Je mi jasný, že traditional je kvalitnější, ale jaký bude praktický rozdíl? Tipuju, že v podstatě skoro žádnej.
Pokud chce člověk jen kvalitu tak Traditional, pokud jde o člověka, kterej to neřeší až tak do detailu, tak asi bude lepší zvolit protein, kterej člověku i chutná... :)
Nebo co jsi tím chtěl říct? Že je zbytečný kupovat hydro delikate? _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|