Pravidla fóra a diskusí (aktualizováno 04. 05. 2015)



 
odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Pravidla fóra a diskusí (aktualizováno 04. 05. 2015)  Úvodní stránka -> Ronnie.cz -> Pravidla fóra a diskusí (aktualizováno 04. 05. 2015)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor


PříspěvekZaslal: út únor 03, 2004 10:57 am    Předmět: Pravidla fóra a diskusí (aktualizováno 04. 05. 2015) Odpovědět s citátem

Aktuální znění pravidel fóra a diskusí na serveru Ronnie.cz

Nechce-li se Vám číst pravidla celá, přečtěte si určitě alespoň barevně zvýrazněné body.

I. Informace na úvod

1) Tato pravidla se vztahují na všechny příspěvky psané registrovanými uživateli serveru Ronnie.cz v rámci všech jeho částí, tzn. jak hlavního webu Ronnie.cz tak také diskusního fóra či internetového obchodu.

2) Do diskusí smí přispívat všichni zaregistrovaní čtenáři, kteří dodržují níže uvedená pravidla. V případě, že čtenář jednou či opakovaně poruší některé z uvedených pravidel, může mu být psaní dalších příspěvků bez předchozího upozornění a bez zdůvodnění odepřeno.

3) V případě, že je čtenáři odepřena možnost přispívat do diskusí, může mít toto omezení časově omezenou nebo časově neomezenou platnost. V obou případech je možné požádat o předčasné prominutí zákazu odesílání příspěvků a to e-mailem na adresu ronnie@ronnie.cz s přiložením řádného zdůvodnění. Odesláním žádosti čtenáři nevzniká právo na odpověď ani na zdůvodnění případného zamítnutí žádosti.

4) Za všech okolností nezapomínejte na to, že Ronnie.cz je soukromým serverem, kde pravidla diskusí určují administrátoři a moderátoři a je jen na jejich rozhodnutí, jak s jakýmkoliv diskusním příspěvkem naloží. V případě, že tato pravidla nechcete či nemůžete dodržovat, pak do diskusí nepřispívejte. Chceme, aby Ronnie.cz bylo místem, kam se všichni budou rádi vracet a které bude na všechny návštěvníky působit pozitivním a motivujícím způsobem. I tomu přizpůsobujeme tato pravidla diskusí a míru jejich uplatňování.

5) I přesto, že některá zde uvedená pravidla mohou znít příliš tvrdě, pro diskusní fórum (které má více jak 1.100.000 příspěvků) a pro diskuse pod články (s více než 130.000 příspěvky) jsou nezbytná.

6) V případě, že některá pravidla a důvody k jejich zavedení nechápete, neznamená to, že tyto důvody neexistují.


II. Pravidla diskusí

1) Diskuse by měly být místem pro kladení věcných otázek a společného hledání odpovědí, místem pro slušnou výměnu názorů a pohledů na hlavní téma, místem, které má pro pisatele, jednotlivé aktéry diskuse i pasivní čtenáře přidanou hodnotu. V diskusích se držte v jednotlivých příspěvcích tématu článku či příspěvku původního. Své názory prezentujte slušnou formou bez použití hrubých či jakýchkoliv obecně nevhodných výrazů, neurážejte ostatní pisetale, autory článků ani osoby, které se v článcích vyskytují. Vyvarujte se pomluv či jakýchkoliv nepodložených obvinění.

2) Je zakázáno publikovat příspěvky propagující či podporující rasovou, národnostní, náboženskou či jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci.

3) Je výrazně doporučeno řešit osobní spory jakýmkoliv jiným neveřejným způsobem, nikoli diskusí v rámci serveru Ronnie.cz.

4) Je zakázáno slovní napadání a urážení jiných čtenářů či jakýchkoliv jiných osob.

5) V diskusních příspěvcích je zakázáno nabízet či poptávat látky jmenované na listině zakázaných látek Antidopingového výboru ČR, stejně tak je zakázáno uvádět návody k výrobě, získání či používání těchto látek.

6) V příspěvcích je zakázáno řešit konkrétní jména sportovců ve spojitosti s otázkou toho, zda-li porušují Směrnici pro kontrolu a postih dopingu v ČR bez toho, aby k tomu měl autor příspěvku jasný důkaz (jasný důkaz = pozitivní dopingový nález zjištěný ADV ČR či jinou antidopingovou organizací).

7) Je zakázáno uvádět URL odkazy na stránky nelegálních prodejců anabolických steroidů a jim podobných látek a to jak na českých, tak na zahraničních serverech.

8) Je zakázáno uvádět URL odkazy na tematicky podobně zaměřené servery jako je server Ronnie.cz a to z České i ze Slovenské republiky.

9) Je zakázáno uvádět URL adresy na internetové obchody s doplňky sportovní výživy, posilovacími stroji a sportovním oblečením pro ČR či SR s výjimkou obchodů pod doménou Ronnie.cz. Stejně tak je zakázáno odkazovat na weby, které na tyto jiné obchody dále odkazují a to ať veřejně či skrytě.

10) Je zakázáno používat URL adresy směřující na komerční stránky v ikonkách jednotlivých autorů, podpisech apod.

11) Je zakázáno užívat v názvu přezdívky či podpisu uživatele URL adresy.

12) Ve všech výše uvedených případech ohledně URL adres nezáleží na tom, je-li adresa zadána v "klikatelném" formátu www.adresa.cz či je použita nějaká více či méně povedená "maskovací" technika (např. www (tečka)adresa (tečka)cz, adresa.cz, adresa cé zet apod.).

13) Je zakázáno ukládat v uživatelském nastavení jako vlastní WWW stránky URL adresy internetových obchodů a internetových stránek s komerčním zaměřením.

14) V podpisech pod příspěvky je zakázáno užití obrázků či textů s pornografickou tématikou.

15) Nepředávejte své přístupové údaje k fóru třetím osobám. V případě, že mají zákaz vstupu na Ronnie.cz, je velmi pravděpodobné, že bude zablokován i Váš účet.

16) Nepoužívejte CAPSLOCK, tzn. souvislý text psaný velkými písmeny. Velká písmena patří na začátky vět, na začátky jmen, do zkratek a podobných, pravidly českého pravopisu odůvodněných míst. Nikam jinam.


III. Doplňující informace

1) V případě, že je v souvislosti s body výše odstraněn, skryt nebo jinak upraven jeden čí více diskusních příspěvků, mohou být odstraněny, skryty nebo upraveny i přímé reakce na ně, aniž by tyto reakce pravidla výše porušovaly.

2) V případě odstranění, skrytí nebo upravení diskusních příspěvků redakce ani moderátoři zdůvodnění neposkytují (nepište tedy do diskusí otázky "proč byl příspěvek XY smazán" a podobně, bude odstraněn také).



IV. Závěrečná ustanovení

1) Provozovatel serveru si vyhrazuje právo znění těchto pravidel jednostranně a bez předchozího upozornění změnit. Je povinností každého zaregistrovaného uživatele serverů pod doménou Ronnie.cz seznamovat se vždy s aktualizovaným zněním.

2) Provozovatelé serveru Ronnie.cz mohou ve výjimečných případech rozhodnout o zákazu přístupu do diskusí i z jiných důvodů než je porušení pravidel uvedených výše.



V případě, že máte k těmto pravidlům dotaz či návrh na jejich změnu, můžete mi kdykoliv napsat např. formou soukromé zprávy. Odpovídám pozdě, ale snažím se odpovědět vždy.



Tyto podmínky jsou platné od 19. 10. 2009.
Poslední aktualizace proběhla dne 04. 05. 2015.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
 
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Pravidla fóra a diskusí (aktualizováno 04. 05. 2015)
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: