benč
6x60
4x80
3x100
2x110
1x120
-------------------------------------------------------------------------
úterý
trenažer 35 minut pulz do 120
--------------------------------------------------------------------------------
středa
kladky celé tělo do pálení, 20 minut
trenažer 20 minut pulz do 120
----------------------------------------------------------
čtvrtek
trenažer pulz do 120 35 minut
------------------------------------------------
pátek dřepy
6x60
4x80
3x100
2x130
1x140
1x140
1x140
trenažer, pulz do 120 20 minut
---------------------------------------
sobota
trenažer pulz do 120 35 minut
---------------------------------------------------
neděle
pyramida pozvedz do 1850kg
trenažer pulz do 120 20 minut
_________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
Toto je prostě nádhera! Tomuto říkám zdravý a silný chlap! Jak mi kolega (50let), který cvičí od puberty, řekl, že mrtvý tah nedělá, protože už je starý... kecy lenivců... bez dalšího komentáře.
Arkan - velice pěkné tréninky i váhy. Klobouk dolů.
Toto je prostě nádhera! Tomuto říkám zdravý a silný chlap! Jak mi kolega (50let), který cvičí od puberty, řekl, že mrtvý tah nedělá, protože už je starý... kecy lenivců... bez dalšího komentáře.
Arkan - velice pěkné tréninky i váhy. Klobouk dolů.
Dik,
já když jsem kdysi nedělával mrtvoly tak mě často bolela záda, bederní páteř a když cvičím MT tak tyto problémy nemám,nemusím nakládat velkej ranec , ale solidní váhy.Myslím si že MT má cvičit každej v každém věku, kolega by to měl cvičit taky, už jenom pro ty zdravotní benefity.
_________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru