bylo nalezeno 6 výsledků hledání
Obsah fóra forum.ronnie.cz
Autor Zpráva
  Téma: přibírací jídelníček pro slečnu
Adelka388

Odpovědi: 17
Shlédnuto: 13407

PříspěvekFórum: Začátečníci   Zaslal: ne březen 09, 2014 11:51 am   Předmět / Subject: přibírací jídelníček pro slečnu
[quote="Douglas"]Kup si arasidove maslo a misto lzicky dvakrat dene si dej 3-5 lzicek s kazdym jidlem. Zvysis tak jednoduse, prijemne, a pokud vyberes dobry produkt i relativne zdrave, kalor ...
Adelka388

PříspěvekFórum: Začátečníci   Zaslal: so březen 08, 2014 10:37 am   Předmět / Subject: přibírací jídelníček pro slečnu
určitě se jídla neboj.
asi přibejváš celé dětství málo, ne? je to fakt individuální, vidím to na dětech, jí v podstatě to samé, mají stejné rodiče a stejně vážili kluci každý jinak v tom samém ...
Adelka388

PříspěvekFórum: Začátečníci   Zaslal: út únor 25, 2014 8:36 pm   Předmět / Subject: přibírací jídelníček pro slečnu
a k obědu máš přílohy 70-100g?? to je dost málo.
pečivo nejíš? jen ty knackebroty?
Málo? Nevím, kolik je to přesně gramů, odsypu vždy plný hrneček.. Každopádně hlad po o nikdy nemám.. Pečivo j ...
Adelka388

PříspěvekFórum: Začátečníci   Zaslal: út únor 25, 2014 7:16 pm   Předmět / Subject: přibírací jídelníček pro slečnu
Chceš přibrat... Z čeho máš prosím tě strach?[/quote]
Nevím, asi že to přeženu a přiberu moc.. Asi bych potřebovala slyšet, že bez sacharidů prostě svaly nerostou a je to.. :D Musím zapracova ...
Adelka388

PříspěvekFórum: Začátečníci   Zaslal: út únor 25, 2014 6:47 pm   Předmět / Subject: přibírací jídelníček pro slečnu
Gramáže jsou v syrovém stavu, po ránu mám vždycky hlad K obědu je to většinou 70-100g ;) Jinak k té večeři.. Nevím proč, ale večer mám trochu strach ze sacharidů..vlastně už od odpoledne.. Každ ...
Adelka388

PříspěvekFórum: Začátečníci   Zaslal: po únor 24, 2014 8:41 pm   Předmět / Subject: přibírací jídelníček pro slečnu
Ahoj :) Je mi 16, měřím 160cm a vážím 47kg, ano vím, je to dost málo.. Cvičím každý den (rozděleno na vrchní část a spodní část), pouze ve středu mám tzv. REST DAY :). Mým cílem je přibrat a pokud mož ...

Strana 1 z 1
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejdi na:  

Populární značky: