bylo nalezeno 17 výsledků hledání
Obsah fóra forum.ronnie.cz
Autor Zpráva
  Téma: Jak vyplnit povislou kůží po zhubnutí svaly?
Checht777

Odpovědi: 7
Shlédnuto: 14601

PříspěvekFórum: Začátečníci   Zaslal: pá duben 05, 2013 11:41 am   Předmět / Subject: Jak vyplnit povislou kůží po zhubnutí svaly?
Skvělá práce! Mám nějaké podobné zkušenosti. Jednak máme stejný věk, takže vím jaký je to urputný boj se snažit o zlepšení. Reichenberk má ve všem co psal pravdu. Taky máš určitě rezervy v jíd ...
  Téma: Carnitin vs.MTC olej
Checht777

Odpovědi: 1
Shlédnuto: 1902

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: po leden 21, 2013 4:38 pm   Předmět / Subject: Carnitin vs.MTC olej
Asi měsíc užívám Carnitin (práškový) 1 gr. dávka- 20 minut před tréninkem v posilovně (3x týdně) nebo před kardiem (2x týdně).
Chtěl bych vyzkoušet MTC olej 4 - 5 dávek denně (kombinace malé (4gr./ve ...
  Téma: Glukopur v tréninkovém nápoji?
Checht777

Odpovědi: 16
Shlédnuto: 7047

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: čt leden 17, 2013 2:05 pm   Předmět / Subject: Glukopur v tréninkovém nápoji?
Nijak zvlášť jsem o tom nepřemýšlel, ale už dost dlouho si beru do posilovny na pití půl litru vody do které hodím tak 15gr glukopuru, někde jsem zaznamenal, že sacharidy při tréninku jsou špatně. Bo ...
  Téma: Jaký jste měli pokrok na benchpressu, když jste začinali ?
Checht777

Odpovědi: 81
Shlédnuto: 34843

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: st listopad 21, 2012 1:02 pm   Předmět / Subject: Jaký jste měli pokrok na benchpressu, když jste začinali ?
Mám 177cm/79 kg/44 let.
Cvičím necelé dva roky a začínal jsem na bench s 30 kg v sériích. (osa + 2x5 bez zámků)
aktuálně třeba 2x15 s 45 kg striktní technikou na klasickém i tricepsovém benchi
nebo ...
  Téma: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory?
Checht777

Odpovědi: 24
Shlédnuto: 7995

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: čt listopad 15, 2012 2:09 pm   Předmět / Subject: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory?
Tiez si to podobne planujem.

Díky! Jsem rád, že nejsem sám kdo má tuhle potřebu (z těch co chodí sem). :-)
Checht777

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: čt listopad 15, 2012 10:51 am   Předmět / Subject: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory?
Chceš poradit nebo si budeš furt mlít to svoje...

Šlo mi spíš o názor někoho kdo chápe smysl strukturovaného motivačního ročního plánu. Žádné rady, kromě těch triviálních jsem nezaznamenal.
Checht777

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: čt listopad 15, 2012 10:39 am   Předmět / Subject: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory?

Pravidla je nutno si přečíst a je vhodné je dodržovat. Na do nedohlíží systém, ale moderátoři
Okay, budu se snažit.
Checht777

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: čt listopad 15, 2012 10:37 am   Předmět / Subject: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory?
Článek rozhodně není špatný, naopak, ale ty jsi to vzal za špatný konec. Pokud se nepřipravuješ na soutěž, tak by ses měl řídit úplně něčím jiným.

Reagoval odkazem na to, že ani kulturista v soutě ...
Checht777

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: čt listopad 15, 2012 10:22 am   Předmět / Subject: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory?

bud rad ze nemuzes vlozit "zivy" link neb bys porusil pravidla tohoto fora - ted se muzes smat ..

Když jsem vložil URL tag tak systém hodil hlášku, že ještě nemám dostatečný počet přísp ...
Checht777

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: st listopad 14, 2012 6:34 pm   Předmět / Subject: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory?

Co je špatně? plánovat na rok dopředu. Je to nesmysl. Takhle většinou neplánuje ani vrcholový sportovec v přípravě na soutěž, protože musí trénovat podle toho, jak reaguje tělo, přizpůsobovat se z ...
Checht777

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: st listopad 14, 2012 6:19 pm   Předmět / Subject: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory?
doufam, ze to dotahnes az na petiletku ....

O8IuTZsBFc8

Už se mám smát? Komunisty jsem zažil, takže sorry, ale tenhle typ vtipů mně úplně nebere.
Checht777

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: st listopad 14, 2012 6:15 pm   Předmět / Subject: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory?
No neviem, ale ja som vzdy Korte a HST povazoval za objemovky jak vysite :) Uz len z toho nazvu ze Hypertrophy Specific Training ;)

Korte podobně jako Fomin patří jednoznačně mezi silově/objemové r ...
Checht777

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: st listopad 14, 2012 9:53 am   Předmět / Subject: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory?
Uff, len tak sa to tam hemzi objemovkami :D To bol zamer?

Jediný objemový trénink je tam GVT v obou 6ti týdenních fázích a v druhé polovině měsíce je tam zařazený 1 týden GVT jako deload. Z 40 týdn ...
Checht777

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: út listopad 13, 2012 6:45 pm   Předmět / Subject: Re: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory?

Pokud vidíte,že je něco špatně tak prosím napište taky proč, bez toho to pro mně nemá význam.

Co je špatně? plánovat na rok dopředu. Je to nesmysl. Takhle většinou neplánuje ani vrcholový sporto ...
Checht777

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: út listopad 13, 2012 6:41 pm   Předmět / Subject: Celoroční rozpis tréninků - vaše názory?
A proc tam mas treba 9ti tydenni deload? Pokud to bude opravdu deload, tak opravdu nepotrebujes na to 2 mesice.
Přes léto jsem většinou mimo posilovny, takže proto je tam deload, který se kryje s obd ...

Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejdi na:  

Populární značky: